Bij Logstiekconcurrent krijgt hij de vrijheid om klanten maximaal te ontzorgen en persoonlijke service te bieden. Maar ook om andere redenen zit hij hier goed op zijn plek. Benieuwd? Lees snel verder!

Informeel en persoonlijk

Toen Soheib 1,5 jaar geleden van start ging bij Logistiekconcurrent, voelde het als thuiskomen. “Wat me het meeste is bijgebleven is dat het een hele drukke periode was, en dat iedereen toch bleef lachen. Iedereen maakt tijd voor me, en dat waardeer ik enorm,” vertelt Soheib.

“Zo is dat overigens ook richting de klant: ‘Nee’ is hier bijna een vloekwoord. Als we iets niet hebben, halen we het wel ergens vandaan of denken we mee over een alternatief. Ik krijg hier ook de vrijheid om mijn eigen winkeltje te runnen: er wordt geen druk op me gelegd en ik mag dingen aanpakken zoals ik dat wil. Natuurlijk bespreken we wel iedere maand de verkoopcijfers en duiken we er dieper in, mocht dat nodig zijn. Informeel en persoonlijk contact met de klant wordt gestimuleerd.”

Proactief meedenken

Soheib helpt bij Logistiekconcurrent vooral klanten die op zoek zijn naar ladingdragers, zoals pallets. Daarvoor heeft hij direct contact met vaste klanten, maar houdt hij ook grote webshopbestellers in de gaten. “Ik denk proactief mee met onze klanten en probeer ze op meer vlakken dan ladingdragers te ontzorgen. Daarvoor werk ik nauw samen met de Inkoper, Category Manager en E-commerce collega voor mijn productgroep. Maandelijks komen we bij elkaar voor een productgroepenoverleg,” legt Soheib uit.

Als Verkoper haalt Soheib ook energie uit het commerciële aspect van zijn rol. “Ik vind het leuk om de cijfers in de gaten te houden en geniet ervan als ik grote orders binnenhaal. Maar ik geniet pas écht als alles geleverd is bij de klant, en we de verwachtingen weer hebben kunnen overtreffen,” vertelt Soheib.

Een speels, familiair bedrijf

Hoe Soheib Logistiekconcurrent aan een buitenstaander zou omschrijven? “Speels, familiair en open. Dat speelse uit zich bijvoorbeeld in de vrijheid die wij krijgen om ons werk uit te voeren. Verder zijn we open en eerlijk naar elkaar. Niks moet, alles mag.”

Twee dagen per week thuiswerken mag, maar Soheib is vijf dagen per week op kantoor te vinden. Hij vindt het veel te gezellig met zijn collega's. Die Brabantse gezelligheid werd zelfs tijdens Corona, toen thuiswerken de norm was, niet uit het oog verloren. “Toen stond de directeur als verrassing bij ons op de stoep met fruit. Dat zegt denk ik wel genoeg over de cultuur bij Logistiekconcurrent.”

Meegroeien

Soheib is ambitieus, hij wil beter worden en groeien. Dat Logistiekconcurrent hard aan het groeien is, biedt hem de kans om mee te groeien. “Ik voel me gehoord als ik intern mijn ambities bespreek. Er wordt meegedacht over de mogelijkheden, en als bepaalde dingen even niet kunnen wordt dit ook eerlijk gezegd. Eigen initiatief hierin wordt gewaardeerd. Daarnaast worden er ook trainingen georganiseerd. Zo hebben we de afgelopen periode salestrainingen gevolgd, en overleggen we daarna samen of we daarin door willen of ons liever in iets anders willen verdiepen, zoals Supply Chain.”

HOPPA (Hoogstpersoonlijk, Onverwachts iets extra's, Prettig, Probleemloos, Altijd gaan voor beter) is een belangrijk uitgangspunt voor Logistiekconcurrent. “We zijn op weg om een 9+ organisatie te worden, zowel voor onze klanten extern als onze collega's intern. En als je het mij vraagt, zijn we heel goed op weg!” aldus Soheib.

Ook meegroeien met Logistiekconcurrent?

Zie jij het, net alsSoheib, ook wel zitten om je bij deze gezellige club aan te sluiten? Neem dan zeker een kijkje bij de openstaande vacatures van Logistiekconcurrent. Staat jouw droombaan er nog niet tussen? Stel dan een Jobalert in, zodat je als eerste op de hoogte bent bij nieuwe relevante vacatures.