Bunzl is een beursgenoteerde organisatie en opereert in meer dan 30 landen wereldwijd. Alle Bunzl bedrijven sourcen, consolideren en leveren niet-handelsgoederen. Met andere woorden: onze bedrijven kopen producten in die andere bedrijven nodig hebben om "hun deur" te kunnen openen voor klanten en cliënten. Ons assortiment is enorm breed zodat onze klanten echt alles wat ze maar nodig hebben op één plek (bij ons dus) kunnen kopen. We bieden zogezegd een one stop shop voor de klant. Aan de achterkant noemen we dat consolideren. Vervolgens leveren we dat waar en wanneer de klant dat wil. Wereldwijd als dat nodig is.

Moritz Bunzl

Dat begon allemaal ooit met een fourniturenwinkeltje in Bratislava. Garen, ritsen en gespen, dat verkocht Moritz Bunzl destijds in wat wij nu kennen als de hoofdstad van Slowakije. Van een klosje garen over de toonbank naar een beursgenoteerde multinational. Grote dromen beginnen met een kleine stap.

Bunzl in Nederland

Bunzl bestaat in Nederland uit 11 bedrijven. 2 daarvan heten ook Bunzl, de andere bedrijven hebben allemaal een eigen naam en branding. Ze hebben naast overeenkomsten zoals ondernemerschap en zeer betrokken team, allemaal een eigen cultuur.  Dit zijn ze:

Ondernemerschap in familiare sfeer

Onze bedrijven variëren van teams van 10 tot 160 collega’s en hebben allemaal gemeen dat ze ooit begonnen zijn door 1 of 2 personen met een ondernemersgeest. Die warme, familiaire sfeer en ondernemende geest proef je nog steeds dagelijks terug in al onze bedrijven. Dat gegeven in combinatie met de stabiliteit en zekerheid van Bunzl als geheel zorgt voor een speelveld waar gedrevenheid en trots sterk aanwezig zijn en ontwikkeling altijd centraal staat. We zijn continu in beweging en willen altijd winnen. Dat betekent "never a dull moment" dus! Moet je wel van houden.

Wat doen we dan precies?

Kort door de bocht leveren we totaaloplossingen in niet-handelsgoederen aan bedrijven. Alles waar geen prijskaartje aan hangt maar wat wel nodig is om klanten en cliënten succesvol  te laten zijn, sourcen we, kopen we in, consolideren dat en leveren het waar en wanneer de klant het wil.

Wanneer je in producten denkt, kun je denken aan koffiebekers, draagtassen, voedselverpakkingen, medische hulpmiddelen, toiletpapier en veiligheidskleding. Maar ook kledinghangers, verzendverpakkingen, hotelcosmetica, post-it’s en DNA kits. Je merkt het al, echt van alles.

Naast die producten bieden we totaaloplossingen. Ofwel, we ontzorgen de klant van (duurzaam) ontwerp tot voorraad houden, van op de plank leggen tot ondersteuning in afvalverwerking.

We werken hoofdzakelijk in 6 markten. Welke dat zijn en meer over Bunzl lees je op de website bunzl.nl

Onze klanten? Niet de minste!

arrow_back arrow_forward

Je blijven ontwikkelen doe je in onze Bunzl Academy

Bunzl Nederland's Talent Promise Manifest

Bunzl is een decentrale onderneming waarbinnen ondernemerschap, diversiteit en duurzaamheid een sleutelrol spelen in ons succes. We geloven in sterke onderlinge samenwerkingen binnen de groep en met ketenpartners, maar ook in de kracht van iedere werkmaatschappij op zich.

Bunzl is uniek in haar decentrale karakter, waarbij eigen initiatief gewaardeerd wordt en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel

staat. Diversiteit komt terug in alle facetten van de onderneming: collega's met uiteenlopende persoonlijkheden en achtergronden versterken elkaar. Maar ook vind je bij ons diversiteit in jouw werkzaamheden: kansen zijn overal en de mogelijkheden zijn oneindig.

We bieden een dynamische werkomgeving waarin jij jezelf kunt ontplooien en met ons mee kunt groeien. Als jij gedreven, ondernemend, resultaatgericht, collegiaal en gepassioneerd bent, geloven we dat jij bij ons het verschil kunt maken.

Work hard Play hard

We werken graag hard bij Bunzl, dat zit in ons DNA. Maar we weten ook hoe we moeten ontspannen. Dat doen we bij de werkmaatschappijen zelf met regelmaat en jaarlijks knallen we met alle werkmaatschappijen samen op één groot feest. Hoe dat er aan toe gaat? Bekijk het zelf!