Samen

maken we het verschil.

Hey jij! 

Bij Bunzl werkt iedereen vanuit zijn eigen, intrinsieke drive. We blijven elkaar uitdagen. Om het anders te doen. Om het beter te doen. Maar uiteindelijk begint het allemaal met werkplezier. Het geheim zit hem in onze mensen, hun talenten. Met ieder hun eigen vakkennis, gedrevenheid en creativiteit dragen we zorg, nemen we verantwoordelijkheid en werken we samen aan een toekomstbestendige wereld. Want daar, waar het kleinste grote impact heeft, gaan we samen de wereld verrassen. We wachten niet op de toekomst, we creëren hem zelf! En jouw talent is daarin meer dan welkom!

Category Manager - Bunzl Retail & Industry

Bunzl Retail & Industry is aan het groeien. Om onze klanten optimaal te kunnen bedienen zijn wij op zoek naar een Category Manager voor de afdeling Purchase & Category Management. De Category Manager heeft een zeer centrale rol binnen Bunzl. We bouwen met onze leveranciers aan strategische partnership en zorgen voor inkoop van de juiste producten. Om de juiste invulling te kunnen geven aan de vraag van de klant, werk je proactief nauw samen met de customer service, sales afdeling, logistiek, stock control en finance. Je bent strategisch business partner t.a.v. de diverse inkoopvraagstukken die zich voordoen. Je zorgt voor een uitstekende relatie met onze leveranciers. Sustainability en duurzaamheid zijn topics waar je in deze rol veel mee te maken hebt.

schedule Geplaatst op 06-02-2024 school HBO bookmark_border Inkoop work_history 32-40 place Arnhem av_timer Geldig tot 31-03-2024
Bekijk vacature navigate_next

HR Medewerker Bunzl Retail & Industry

Bunzl Retail & Industry is een sterk groeiende organisatie die zich richt op verpakkingen voor de retail, industriële bedrijven en e-commerce. Als HR medewerker ben jij samen met het HR-team verantwoordelijk voor alle processen rondom de medewerkers.

schedule Geplaatst op 02-02-2024 school MBO bookmark_border HR work_history 24-32 place Arnhem av_timer Geldig tot 29-02-2024
Bekijk vacature navigate_next

Assistent Category Manager - Bunzl Retail & Industry

Bunzl Retail & Industry is aan het groeien. Om onze klanten optimaal te kunnen bedienen zijn wij op zoek naar een Assistant Category Manager voor onze inkoop afdeling. De afdeling Inkoop (Category Management) heeft een zeer centrale rol binnen Bunzl. We bouwen met onze leveranciers aan strategische partnership en zorgen voor inkoop van de juiste producten. Om de juiste invulling te kunnen geven aan de vraag van de klant, werken we nauw samen met de customer service, sales afdeling, logistiek, stock control en finance. Samen met je Category Manager ben je een business partner voor de operatie als het gaat om de diverse inkoopvraagstukken die zich voordoen en werk je mee in strategische projecten. Je zorgt voor een uitstekende relatie met onze leveranciers. Sustainability en duurzaamheid zijn topics waar je in deze rol veel mee te maken hebt.

schedule Geplaatst op 16-01-2024 school MBO,HBO bookmark_border Inkoop work_history 32-40 place Arnhem av_timer Geldig tot 31-03-2024
Bekijk vacature navigate_next

Junior IT Beheerder - Bunzl Retail & Industry

Bunzl Retail en Industry is volop in ontwikkeling. Digitalisering en werkplekbeheer zijn daarin belangrijk. Er lopen verschillende interessante projecten met betrekking tot het ontwikkelen en implementeren van nieuwe systemen. Als IT afdeling mogen wij mee ontwikkelen, daar mag jij een afwisselende, ondersteunende en servicegerichte rol in vervullen!

schedule Geplaatst op 22-12-2023 school MBO,HBO bookmark_border IT work_history 32 - 40 place Arnhem
Bekijk vacature navigate_next

Open sollicitatie Bunzl Retail & Industry

Denk jij een waardevolle aanvulling voor Bunzl Retail & Industry te kunnen zijn maar staat jouw droombaan er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie en wij maken graag kennis met jou!

schedule Geplaatst op 26-01-2023 school LBO,MBO,HBO,WO bookmark_border Open sollicitatie place Arnhem
Bekijk vacature navigate_next

Collega's aan het woord.

Groots worden door jezelf te zijn.

De werkplek waar jij, vanuit jouw eigen intrinsieke drive, kan doen waar jij het beste in bent. De thuisbasis waar jij kan groeien, door met plezier je werk te doen en elkaar uit te dagen. De omgeving waar jij jezelf bent en de vrijheid krijgt om kansen te pakken. De baan waar jij het verschil maakt en we samen de wereld gaan verrassen.

Organisatie

Zorg dragen voor elkaar én voor de planeet, door een bijdrage te leveren aan het verbeteren van het milieu. Dit doen we met:

 • Een MVO dag per jaar
 • Een eigen duurzaamheidsteam Believe
 • 3.567 zonnepanelen op het dak
 • Het steunen van goede doelen, zoals Rijnstate Vriendenfonds, Voedselbank en het Nationaal Ouderenfonds
 • Een klimaatneutrale certificering voor onze organisatie door Climate Neutral Group

Beloning

Jouw talent is meer dan welkom en we zijn blij met jou in onze Bunzl familie! Dat laten we dan ook al te graag zien met:

 • Een goed salaris en een jaarbonus voor iedereen. Wel zo eerlijk toch?
 • 27 vakantiedagen met 2 extra verlofdagen. Wil je meer vakantiedagen? Geen probleem, deze kun je kopen.
 • Een parkeerplaats voor de deur en reiskostenvergoeding vanaf 0 km en een thuiswerkvergoeding. Ook krijg je korting op je sportabonnement en met een leasefiets naar het werk
 • Een goede pensioensregeling via LifeSight
 • Share Save, een leuk rendement door aandelen te sparen van Bunzl

Cultuur

Wie je bent, waar je voor staat. Open, gedreven, slim en nieuwsgierig zijn we allemaal bij Bunzl Retail & Industry. Dat uit zich zo:

 • We vieren successen samen
 • Je kunt volledig jezelf zijn. We waarderen jou als mens.
 • We zijn ook geïnteresseerd in jou als mens buiten Bunzl
 • We geven en nemen
 • Er heerst een goede sfeer en hebben regelmatig teamuitjes en interne evenementen zoals borrels en BBQ's
 • Drempels? Die zijn er in ons pand niet. We lopen graag bij elkaar binnen voor een serieuze vraag of een gezellig gesprek. Een informele sfeer dus

Werkomgeving

Op ons mooie, moderne kantoor of thuis. Hybride werken (60/40), met vrijheid voor jouw eigen manier van werken. Zo ziet dat eruit:

 • Eigenaarschap. Je werkt zelfstandig en maakt eigen keuzes. Uiteraard staan jouw collega's voor je klaar om samen te sparren
 • Kwartaalmeetings met een hapje en drankje
 • Een mooi bedrijfsrestaurant met een gezond en gevarieerd aanbod waar je gezellig kan lunchen met collega’s. Liever naar buiten? Er zijn genoeg collega’s die samen een wandeling langs de IJssel maken
 • Aandacht voor jouw persoonlijke vitaliteit met ons Bunzl Vitaal programma en een ergonomische werkplek
 • Ruimte voor ontspanning en samen sporten: Tafeltennis, voetbal, fietsen, hardlopen en deelname aan de Strong Viking Run!

Carrière en ontwikkeling

Om te groeien leren we graag bij. We bieden volop mogelijkheden voor jouw individuele wensen. Je kunt gebruik maken van:

 • Een uitgebreid Onboarding traject wanneer je start
 • Coaching op maat zodat je doet waar jij het beste in bent en het gelukkigst van wordt
 • Interne doorgroeimogelijkheden en naar andere Bunzl maatschappijen, nationaal en internationaal
 • De kennis en expertise van collega’s, ook die van andere Bunzl maatschappijen
 • Een groot aanbod aan trainingen door collega’s in onze eigen Bunzl Academy, via de Bunzl Ambassadors Club, Bunzl Middle Management Program, Mentorship programma’s en via Good Habitz