Bij succes hoort groei. En bij groei hoort het werven van nieuw talent. Talent dat samen met de ruim 80 Majestic collega’s vanaf ons hoofdkantoor in Spijkenisse of het distributiecentrum in Bergen op Zoom aan de slag gaat.

Protect what really matters

Bij Majestic begrijpen we wat jij belangrijk vindt. Dat je werkt om te leven, en niet andersom. Onze PBM zorgen ervoor dat je aan het einde van de dag weer veilig thuiskomt. Dat is de kroon op óns werk.

Enthousiasme, betrokkenheid, teamgeest en ondernemerschap zijn een aantal kernmerken die passen bij Majestic. Als team werken wij dagelijks aan het verhogen van de veiligheid op de werkvloer en zijn dan ook trots op de prestaties die we met elkaar behalen. Binnen Majestic heerst een informele sfeer waarbij we naast prestaties werkplezier ook erg belangrijk vinden. Je start bij een stabiele internationale organisatie die gekenmerkt wordt door een transparante, no-nonsense cultuur. Wij houden van aanpakkers die initiatief nemen en mee willen bouwen aan de toekomst.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag mee aan optimale veiligheid op de werkvloer? Dan maken wij graag verder kennis met je naar aanleiding van één van onze openstaande vacatures.

Prestaties én werkplezier

Binnen Majestic heerst een informele sfeer waarbij we naast prestaties werkplezier ook erg belangrijk vinden. Je start bij een stabiele internationale organisatie die gekenmerkt wordt door een transparante, no-nonsense cultuur. Wij houden van aanpakkers die initiatief nemen en mee willen bouwen aan de toekomst.

Onze vacatures

Corporate Recruiter Majestic

In deze nieuwe rol als Corporate Recruiter ben je onderdeel van het HR team en werf je voor uiteenlopende functies. Ben jij graag verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces? Weet jij de vacatures onder de juiste doelgroep te verspreiden en potentiële nieuwe collega's te enthousiasmeren voor onze organisatie? Dan maken we graag kennis met je!

schedule Geplaatst op 04-11-2024 school HBO bookmark_border HR work_history 32 uur place Spijkenisse
Bekijk vacature navigate_next

Accountmanager Inside Sales Majestic

Je bouwt aan een goede en lange termijn relatie met onze klanten en weet kansen in kaart te brengen en de omzet te verhogen. Jij krijgt de regie over 'jouw onderneming', je vindt het prettig om verantwoording te hebben en zelf beslissingen te nemen. Bouw jij met ons mee?

schedule Geplaatst op 08-11-2022 school HBO bookmark_border Sales work_history 40 uur place Spijkenisse
Bekijk vacature navigate_next

Customer Support Medewerker Majestic

Stel jij graag de klant centraal, ben je resultaatgericht en werk je graag nauw samen met het salesteam? Dan maken wij graag kennis met je!

schedule Geplaatst op 03-11-2022 school HBO bookmark_border Sales work_history 32 - 40 uur place Spijkenisse
Bekijk vacature navigate_next