Wie we zijn en waar we voor staan? Dat zie je terug in onze kernwaarden. Ze sturen ons gedrag, bepalen onze beslissingen en creëren een
samenhangende cultuur. Deze kernwaarden zijn gewoon wie we zijn, het zit in ons DNA. Ze passen als een handschoen.

MEESTERS

Wij zijn experts in ons vak. Als ware meesters, ieder van ons in ons eigen vakgebied en samen in veiligheid. We zetten graag onze schouders onder dagelijks werk én ontwikkeling. Zakelijke en persoonlijke ontwikkeling zorgt ervoor dat we onze klanten blijvend het beste kunnen bieden. In assortiment en diensten. Voor nu en in de toekomst.

SLAGVAARDIG

De wereld om ons heen verandert sneller dan ooit. Het is aan ons om op ieder moment klaar te zijn voor die toekomst. Door een goede voorbereiding, door kennis van zaken, door creatieve oplossingen en samenwerken. Wat er ook op ons afkomt, verwacht of onverwacht, we pakken het met 2 handschoenen beet.

BETROKKEN

We zijn betrokken. Betrokken bij het team, collega’s, leveranciers, klanten en onze eindgebruiker. De menselijke kant van onze branche maakt ons extra toegewijd om het elke dag beter te doen. Bij Majestic staan we voor elkaar en voor wat we doen. En hoewel we samen de mooiste resultaten behalen, nemen we ieder persoonlijk de verantwoordelijkheid over ons eigen handelen.

PLEZIER

Met de serieuze taak die wij hebben, ‘Protect what really matters’, zou je het bijna vergeten: een beetje werkplezier! Zaken doen moet leuk zijn, met elkaar en met onze klanten. Vinden we bij Majestic ook belangrijk en blijkt gelukkig prima te combineren met het dagelijkse werk.

VACATURES

Accountmanager Majestic

Veilig je werk doen, lijkt normaal, maar daar komt veel bij kijken. Wij zorgen dagelijks dat jouw dierbaren veilig van hun werk terugkeren, WE PROTECT WHAT REALLY MATTERS. Wij zoeken een ambitieuze accountmanager PBM die onze B2B sales in onze zuidelijke provincies tot grote hoogtes weet te krijgen.

schedule Geplaatst op 28-06-2023 school MBO,HBO bookmark_border Sales work_history 40 uur place Spijkenisse
Bekijk vacature navigate_next

Product Manager OXXA Majestic

Voel jij je thuis op een inkoop afdeling waarbij je een breed takenpakket hebt én medeverantwoordelijk bent voor de productontwikkeling van ons eigen brand OXXA? WE PROTECT WHAT REALLY MATTERS. Word jij de Product Manager die van OXXA een groot succes weet te maken?

schedule Geplaatst op 12-06-2023 school HBO bookmark_border Productmanagement work_history 32-40 uur place Spijkenisse
Bekijk vacature navigate_next

Marketing Stage HBO Majestic

schedule Geplaatst op 04-05-2023 school HBO bookmark_border Stage / Afstuderen work_history 32-40 uur place Spijkenisse
Bekijk vacature navigate_next

Open sollicitatie Majestic

Staat er geen vacature open die bij je past maar heb je wel interesse in een baan binnen Majestic? Stuur dan een open sollicitatie en we gaan graag een open gesprek met je aan!

schedule Geplaatst op 01-05-2023 school LBO,MBO,HBO,WO bookmark_border Open sollicitatie place Spijkenisse
Bekijk vacature navigate_next

Customer Support Medewerker Majestic

Stel jij graag de klant centraal, ben je resultaatgericht en werk je graag nauw samen met het salesteam? Dan maken wij graag kennis met je!

schedule Geplaatst op 05-04-2023 school HBO bookmark_border Customer Support work_history 32 - 40 uur place Spijkenisse
Bekijk vacature navigate_next

Supply Chain Analyst Majestic

Voel jij je thuis op een inkoop afdeling waarbij je klantcontact hebt én medeverantwoordelijk bent voor het voorraadbeheer? En zoek je een baan voor minimaal 32 uur in de week? Dan maken we graag kennis met je!

schedule Geplaatst op 03-04-2023 school MBO,HBO bookmark_border Supply Chain work_history 32-40 uur place Spijkenisse
Bekijk vacature navigate_next