Wie we zijn en waar we voor staan? Dat zie je terug in onze kernwaarden. Ze sturen ons gedrag, bepalen onze beslissingen en creëren een
samenhangende cultuur. Deze kernwaarden zijn gewoon wie we zijn, het zit in ons DNA. Ze passen als een handschoen.

MEESTERS

Wij zijn experts in ons vak. Als ware meesters, ieder van ons in ons eigen vakgebied en samen in veiligheid. We zetten graag onze schouders onder dagelijks werk én ontwikkeling. Zakelijke en persoonlijke ontwikkeling zorgt ervoor dat we onze klanten blijvend het beste kunnen bieden. In assortiment en diensten. Voor nu en in de toekomst.

SLAGVAARDIG

De wereld om ons heen verandert sneller dan ooit. Het is aan ons om op ieder moment klaar te zijn voor die toekomst. Door een goede voorbereiding, door kennis van zaken, door creatieve oplossingen en samenwerken. Wat er ook op ons afkomt, verwacht of onverwacht, we pakken het met 2 handschoenen beet.

BETROKKEN

We zijn betrokken. Betrokken bij het team, collega’s, leveranciers, klanten en onze eindgebruiker. De menselijke kant van onze branche maakt ons extra toegewijd om het elke dag beter te doen. Bij Majestic staan we voor elkaar en voor wat we doen. En hoewel we samen de mooiste resultaten behalen, nemen we ieder persoonlijk de verantwoordelijkheid over ons eigen handelen.

PLEZIER

Met de serieuze taak die wij hebben, ‘Protect what really matters’, zou je het bijna vergeten: een beetje werkplezier! Zaken doen moet leuk zijn, met elkaar en met onze klanten. Vinden we bij Majestic ook belangrijk en blijkt gelukkig prima te combineren met het dagelijkse werk.

Blader door ons 'Feel Good Book' voor een impressie van allerlei fijne zaken die horen bij werken bij Majestic!

VACATURES

Accountmanager Majestic

Veilig je werk doen, lijkt normaal, maar daar komt veel bij kijken. Wij zorgen dagelijks dat jouw dierbaren veilig van hun werk terugkeren, WE PROTECT WHAT REALLY MATTERS. Wij zoeken een ambitieuze accountmanager PBM die onze B2B sales in Zeeland, Brabant en Limburg tot grote hoogtes weet te krijgen.

schedule Geplaatst op 21-03-2024 school MBO,HBO bookmark_border Sales work_history 32-40 uur place Spijkenisse av_timer Geldig tot 31-05-2024
Bekijk vacature navigate_next

Facilitair medewerker Majestic (Parttime)

Als facilitair medewerker ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken en onderhouden van kantoorruimtes, sanitaire voorzieningen en andere gemeenschappelijke ruimtes binnen ons warehouse. Je zorgt ervoor dat alles er netjes uitziet en voldoet aan de hygiënenormen. Daarnaast voer je lichte onderhoudstaken uit en signaleer je eventuele defecten of tekorten. Je helpt voor een aantal uur per dag mee in ons warehouse. Wekt dit je interesse? Lees dan snel verder!

schedule Geplaatst op 21-03-2024 school Geen diploma vereist bookmark_border Staff / overig place Bergen op Zoom av_timer Geldig tot 31-05-2024
Bekijk vacature navigate_next

Open sollicitatie Majestic

Staat er geen vacature open die bij je past maar heb je wel interesse in een baan binnen Majestic? Stuur dan een open sollicitatie en we gaan graag een open gesprek met je aan!

schedule Geplaatst op 21-03-2024 school LBO,MBO,HBO,WO bookmark_border Open sollicitatie place Spijkenisse
Bekijk vacature navigate_next

Marketing Stage HBO Majestic

schedule Geplaatst op 21-03-2024 school HBO bookmark_border Stage / Afstuderen work_history 32-40 uur place Spijkenisse
Bekijk vacature navigate_next

Logistiek medewerker Majestic

Ben jij op zoek naar een baan waar je een belangrijk onderdeel bent in het logistieke proces? Wil je werken in een modern distributiecentrum in een vast team? Solliciteer dan nu en we spreken je graag!

schedule Geplaatst op 21-03-2024 school MBO,HBO bookmark_border Logistiek work_history 32-40 uur place Bergen op Zoom av_timer Geldig tot 31-05-2024
Bekijk vacature navigate_next

Reachtruck Chauffeur Majestic

Als Reachtruckchauffeur werk je in een leuk team van enthousiaste collega’s in ons eigen moderne distributiecentrum (DC) in Bergen op Zoom. Je neemt de uitvoering van de daar voorkomende logistieke taken voor je rekening. Wekt dit je interesse? Lees dan snel verder!

schedule Geplaatst op 21-03-2024 school Geen diploma vereist,LBO,MBO bookmark_border Logistiek work_history 32-40 uur place Bergen op Zoom av_timer Geldig tot 31-05-2024
Bekijk vacature navigate_next