Ervaring op doen bij Bunzl

Wil je graag stage lopen bij één van Bunzl’s werkmaatschappijen? Dat kan! Je kunt stagelopen bij Sales, Human Resources, Purchase, Marketing, E-commerce, Logistiek en Finance. Als stagiair ervaar je wat onze professionals dagelijks beleven en krijg je een goed beeld van de werkzaamheden die je te wachten staan als je misschien bij de werkmaatschappij in vaste dienst komt. Ook zijn er regelmatig interessante afstudeerprojecten

Wie ben jij?

Je bent een talentvolle en ambitieuze student. Je wilt jezelf ontplooien en vaardigheden, inzichten en relaties opbouwen die de rest van je carrière van pas komen.
Daarvoor kies je niet voor zomaar ieder bedrijf maar, voor een organisatie met een internationale achtergrond. Een bedrijf waarbij globale lijnen worden gecombineerd met lokale kennis en kunde en een familiaire cultuur. Juist deze veelzijdigheid maakt het voor jou extra aantrekkelijk om bij Bunzl aan de slag te willen.

Kom jij ons team versterken?

Stage Marketing Communicatie De Ridder

Ben jij continu op zoek naar hoe je de juiste toon treft en jouw doelgroep raakt? Ben je georganiseerd, doelgericht en waardeer je ruimte voor eigen initiatieven? En lijkt het je leuk om in een dynamisch, groeiend bedrijf aan de slag te gaan? Dan is deze stage bij De Ridder BV jou misschien wel op het lijf geschreven.

schedule Geplaatst op 28-09-2022 school MBO,HBO bookmark_border Marketing work_history 32-40
Bekijk vacature navigate_next