Klaar voor een nieuwe stap in een unieke markt?

Kom werken bij De Ridder BV!

De Ridder BV

Bij De Ridder gebeurt van alles. Als leverancier van klanten als de Politie, Forensische Opsporingsdienst, Justitie en ook veel zorginstellingen krijgen we te maken met specifieke vraagstukken en kunnen we bijdragen aan prettige leefomstandigheden voor mensen op hun kwetsbaarst.

Dat doen we met een gedreven team van hardwerkende, gepassioneerde toppers die ieder op hun eigen manier bijdragen. Jij komt bij ons terecht in een dynamisch, snelgroeiend bedrijf waar je ruimte en vertrouwen krijgt om nét die stap extra te zetten voor onze klanten, en waarbij je gewaardeerd wordt om wie je bent.

De Ridder BV: ondernemend en divers

Bij De Ridder staat ondernemerschap centraal. We zijn een gedreven, hardwerkend team, dat zich graag blijft ontwikkelen. We zetten die stap extra zetten voor de klant en zijn flexibel. En dat is nodig in onze markten.

De Ridder BV opereert in verschillende markten. Zo leveren we koelverpakkingen voor geconditioneerd transport aan farmaceutische bedrijven, foodretail en de bloemenhandel - onder de noemer Coolpack. En de gelpacks en koelelementen produceren we in-house. Maar ook spelen we een centrale rol in de markt voor ingeslotenen. De hygiënepakketten voor asielzoekers die net de grens over zijn gekomen, DNA-kits voor de forensische opsporingsdienst, veilig meubilair voor in de zorg en ga zo maar door. Hiervoor riepen we De Ridder Safe & Secure in het leven. In ons magazijn vind je dan ook alledaagse producten zoals toiletpapier en gezelschapsspellen, maar ook bijzondere producten zoals doorzichtige tandpasta en kleding die niet kan scheuren.

Proef vast de sfeer!

Onze kernwaarden

Kanspakkers

We worden graag uitgedaagd, krijgen de ruimte om kansen te pakken en zijn gedreven voor het beste resultaat.

Aanpakkers

We zijn flexibel en wendbaar door onze korte lijnen en hoge autonomie. Wij lossen het wel op!

Vastpakkers

Wat wij doen draait om mensen. Ons bedrijf is intrinsiek divers en we zijn betrokken bij de mensen om ons heen.

Kom jij ons team versterken?

Teamleider productie - De Ridder

Geen één dag is hetzelfde binnen ons productiebedrijf, maar één ding staat vast: de machines gaan aan en de gelpacks & koelelementen rollen van de band. Heb jij niet alleen passie voor machines en techniek, maar vind je het net zo interessant om je team gemotiveerd te houden, zorg te dragen voor een veilige werkomgeving én te zorgen voor een constante kwaliteit van onze producten? Dan is deze vacature echt iets voor jou.

schedule Geplaatst op 01-11-2022 school MBO bookmark_border Productie work_history 40 place Assendelft
Bekijk vacature navigate_next

Stage Marketing Communicatie De Ridder

Ben jij continu op zoek naar hoe je de juiste toon treft en jouw doelgroep raakt? Ben je georganiseerd, doelgericht en waardeer je ruimte voor eigen initiatieven? En lijkt het je leuk om in een dynamisch, groeiend bedrijf aan de slag te gaan? Dan is deze stage bij De Ridder BV jou misschien wel op het lijf geschreven.

schedule Geplaatst op 28-09-2022 school MBO,HBO bookmark_border Marketing work_history 32-40
Bekijk vacature navigate_next

HR Officer De Ridder

Klaar om binnen De Ridder de nieuwe rol van HR Officer te bekleden, en onze HR-processen verder te optimaliseren met jouw kennis en ervaring? Lees dan snel verder en solliciteer!

schedule Geplaatst op 28-09-2022 school HBO bookmark_border HR work_history 32-40 uur
Bekijk vacature navigate_next

arrow_back arrow_forward