Klaar voor een nieuwe stap in een unieke markt?

Kom werken bij De Ridder BV!

De Ridder BV

Bij De Ridder gebeurt van alles. Als leverancier van klanten als de Politie, Forensische Opsporingsdienst, Justitie en ook veel zorginstellingen krijgen we te maken met specifieke vraagstukken en kunnen we bijdragen aan prettige leefomstandigheden voor mensen op hun kwetsbaarst.

Dat doen we met een gedreven team van hardwerkende, gepassioneerde toppers die ieder op hun eigen manier bijdragen. Jij komt bij ons terecht in een dynamisch, snelgroeiend bedrijf waar je ruimte en vertrouwen krijgt om nét die stap extra te zetten voor onze klanten, en waarbij je gewaardeerd wordt om wie je bent.

De Ridder BV: ondernemend en divers

Bij De Ridder staat ondernemerschap centraal. We zijn een gedreven, hardwerkend team, dat zich graag blijft ontwikkelen. We zetten die stap extra zetten voor de klant en zijn flexibel. En dat is nodig in onze markten.

De Ridder BV opereert in verschillende markten. Zo leveren we koelverpakkingen voor geconditioneerd transport aan farmaceutische bedrijven, foodretail en de bloemenhandel - onder de noemer Coolpack. En de gelpacks en koelelementen produceren we in-house. Maar ook spelen we een centrale rol in de markt voor ingeslotenen. De hygiënepakketten voor asielzoekers die net de grens over zijn gekomen, DNA-kits voor de forensische opsporingsdienst, veilig meubilair voor in de zorg en ga zo maar door. Hiervoor riepen we De Ridder Safe & Secure in het leven. In ons magazijn vind je dan ook alledaagse producten zoals toiletpapier en gezelschapsspellen, maar ook bijzondere producten zoals doorzichtige tandpasta en kleding die niet kan scheuren.

Proef vast de sfeer!

Onze kernwaarden

Kanspakkers

We worden graag uitgedaagd, krijgen de ruimte om kansen te pakken en zijn gedreven voor het beste resultaat.

Aanpakkers

We zijn flexibel en wendbaar door onze korte lijnen en hoge autonomie. Wij lossen het wel op!

Vastpakkers

Wat wij doen draait om mensen. Ons bedrijf is intrinsiek divers en we zijn betrokken bij de mensen om ons heen.

Kom jij ons team versterken?

HR-officer - De Ridder

Sta jij onze nieuwe en bestaande klanten vriendelijk te woord met passende adviezen? En zorg jij er met jouw commerciële inzicht voor dat we geen kansen laten liggen? Dan ben jij misschien wel de ideale aanwinst voor ons Packaging verkoopteam!

schedule Geplaatst op 26-01-2023 school MBO bookmark_border Sales work_history 32-40 place Assendelft av_timer Geldig tot 31-03-2023
Bekijk vacature navigate_next

Medewerker Account Beheer - Coolpack

Sta jij onze nieuwe en bestaande klanten vriendelijk te woord met passende adviezen? En zorg jij er met jouw commerciële inzicht voor dat we geen kansen laten liggen? Dan ben jij misschien wel de ideale aanwinst voor ons Packaging verkoopteam!

schedule Geplaatst op 11-01-2023 school MBO bookmark_border Sales work_history 32-40 place Assendelft av_timer Geldig tot 31-03-2023
Bekijk vacature navigate_next

Medewerker account support - De Ridder

Ben jij klantgericht, commercieel ingesteld en zet jij net die extra stap om goede service te verlenen? Dan zijn we naar jou op zoek! Bij De Ridder staat service hoog in het vaandel, en daar lever jij als Customer service medewerker een belangrijke bijdrage aan. Klanten waar je mee gaat werken zijn bijvoorbeeld overheidsinstellingen zoals het Ministerie van Justitie, de Politie en het COA, maar ook zorgorganisaties en andere klanten behoren tot ons klantportfolio.

schedule Geplaatst op 14-12-2022 school MBO bookmark_border Sales work_history 28-40 place Assendelft av_timer Geldig tot 31-03-2023
Bekijk vacature navigate_next

arrow_back arrow_forward