Klaar voor een nieuwe stap in een unieke markt?

Kom werken bij De Ridder BV!

De Ridder BV

Bij De Ridder gebeurt van alles. Als leverancier van klanten als de Politie, Forensische Opsporingsdienst, Justitie en ook veel zorginstellingen krijgen we te maken met specifieke vraagstukken en kunnen we bijdragen aan prettige leefomstandigheden voor mensen op hun kwetsbaarst.

Dat doen we met een gedreven team van hardwerkende, gepassioneerde toppers die ieder op hun eigen manier bijdragen. Jij komt bij ons terecht in een dynamisch, snelgroeiend bedrijf waar je ruimte en vertrouwen krijgt om nét die stap extra te zetten voor onze klanten, en waarbij je gewaardeerd wordt om wie je bent.

De Ridder BV: ondernemend en divers

Bij De Ridder staat ondernemerschap centraal. We zijn een gedreven, hardwerkend team, dat zich graag blijft ontwikkelen. We zetten die stap extra zetten voor de klant en zijn flexibel. En dat is nodig in onze markten.

De Ridder BV opereert in verschillende markten. Zo leveren we koelverpakkingen voor geconditioneerd transport aan farmaceutische bedrijven, foodretail en de bloemenhandel - onder de noemer Coolpack. En de gelpacks en koelelementen produceren we in-house. Maar ook spelen we een centrale rol in de markt voor ingeslotenen. De hygiënepakketten voor asielzoekers die net de grens over zijn gekomen, DNA-kits voor de forensische opsporingsdienst, veilig meubilair voor in de zorg en ga zo maar door. Hiervoor riepen we De Ridder Safe & Secure in het leven. In ons magazijn vind je dan ook alledaagse producten zoals toiletpapier en gezelschapsspellen, maar ook bijzondere producten zoals doorzichtige tandpasta en kleding die niet kan scheuren.

Proef vast de sfeer!

Onze kernwaarden

Kanspakkers

We worden graag uitgedaagd, krijgen de ruimte om kansen te pakken en zijn gedreven voor het beste resultaat.

Aanpakkers

We zijn flexibel en wendbaar door onze korte lijnen en hoge autonomie. Wij lossen het wel op!

Vastpakkers

Wat wij doen draait om mensen. Ons bedrijf is intrinsiek divers en we zijn betrokken bij de mensen om ons heen.

Kom jij ons team versterken?

Ambitieuze HR officer -gezocht bij De Ridder!

De Ridder is specialist in een niche markt binnen de overheid en zorg. Door onze snelle groei breiden wij ons HR team uit met een zelfstandige HR Officer die onze afdeling en zichzelf graag verder wil ontwikkelen. Word jij onze nieuwe HR specialist?

schedule Geplaatst op 09-08-2023 school HBO bookmark_border HR work_history 28-32 place Assendelft
Bekijk vacature navigate_next

Word Teamleider Sales - Overheid & Zorg bij De Ridder!

De Ridder levert een essentiële bijdrage aan het leefbaarder maken van inhumane situaties. Wij dragen graag bij aan een prettigere samenleving door onze producten te leveren aan mooie klanten als justitie, politie, defensie, COA’s en zorginstellingen. Wij zorgen dagelijks dat een leven in een onprettige omgeving een stukje draaglijker wordt. Wij kunnen daar een sterke Teamleider Sales bij gebruiken. Is dit iets voor jou?

schedule Geplaatst op 13-07-2023 school HBO bookmark_border Sales work_history 32-40 place Assendelft
Bekijk vacature navigate_next

Teamleider Financiële Administratie

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als of uitdaging in de rol van teamleider financiële administratie? Krijg jij energie van het coachen van een team, verbeteren van processen maar sta je ook graag met je voeten in de klei? Dan zijn wij op zoek naar jou!

schedule Geplaatst op 03-07-2023 school HBO,WO bookmark_border Finance work_history 40 place Assendelft av_timer Geldig tot 30-09-2023
Bekijk vacature navigate_next

arrow_back arrow_forward