SERVICE WITH GUTS

Als je bij Worldpack wilt werken heb je wel een gezonde portie lef nodig. Bij Worldpack willen we namelijk alles voor elkaar krijgen. Sterker nog, wij houden van drukte, van onmogelijke klantverzoeken en van samen buffelen. Dat er geen dag hetzelfde is en we grote doelen voor de toekomst hebben.

Bij Worldpack krijg je behoorlijk wat verantwoordelijkheid en we houden ervan als je zelf initatief neemt. Er hangt een familiaire sfeer en dat betekent dat het gezellig is en wanneer we het niet eens zijn met elkaar we daar altijd wel uitkomen. Worldpackers hebben een krachtig DNA. Dat maakt een sterk team. Een team dat elkaar ook buiten werktijd opzoekt voor een potje voetbal, een pubquiz of een fout feestje. We noemen onszelf ook wel het Wolfpack. Sluit jij je aan bij het Wolfpack?

Dit zijn de allernieuwste vacatures!

Medewerker crediteurenadministratie bij Worldpack

Ben jij een administratieve maar zeker ook pro actieve duizendpoot die enthousiast wordt van cijfers? En zoek jij een nieuwe uitdaging bij een bedrijf met internationale klanten?

schedule Geplaatst op 03-03-2023 school MBO,HBO bookmark_border Finance work_history 20 - 40 uur place Eindhoven
Bekijk vacature navigate_next

Logistiek Medewerk(st)er Worldpack

In ons splinternieuwe distributiecentrum in Son, gonst het elke dag van de activiteit. Het is er druk en de mensen zijn gedreven, wat van cruciaal belang is voor de kwaliteit die we als Worldpack Trading B.V. leveren. Door de grote groei zijn wij op zoek naar gedreven mensen die flexibel willen werken en met ons mee willen groeien.

schedule Geplaatst op 01-03-2023 bookmark_border Logistiek work_history 24 - 40 uur place Eindhoven euro 2.100,- tot 2400,-
Bekijk vacature navigate_next

Accountmanager Binnendienst

Hou jij van sports, brands & fashion retail? Wil jij je verder ontwikkelen als Accountmanager? Dan kan je nu je passie en je werk combineren bij Worldpack!

schedule Geplaatst op 09-02-2023 school HBO bookmark_border Sales work_history 32 - 40 uur place Eindhoven euro 2800 tot 4000
Bekijk vacature navigate_next