SERVICE WITH GUTS

Als je bij Worldpack wilt werken heb je wel een gezonde portie lef nodig. Bij Worldpack willen we namelijk alles voor elkaar krijgen. Sterker nog, wij houden van drukte, van onmogelijke klantverzoeken en van samen buffelen. Dat er geen dag hetzelfde is en we grote doelen voor de toekomst hebben.

Bij Worldpack krijg je behoorlijk wat verantwoordelijkheid en we houden ervan als je zelf initatief neemt. Er hangt een familiaire sfeer en dat betekent dat het gezellig is en wanneer we het niet eens zijn met elkaar we daar altijd wel uitkomen. Worldpackers hebben een krachtig DNA. Dat maakt een sterk team. Een team dat elkaar ook buiten werktijd opzoekt voor een potje voetbal, een pubquiz of een fout feestje. We noemen onszelf ook wel het Wolfpack. Sluit jij je aan bij het Wolfpack?

Dit zijn de allernieuwste vacatures!

Accountmanager Retail Packaging bij Worldpack

In ons splinternieuwe distributiecentrum in Son, gonst het elke dag van de activiteit. Het is er druk en de mensen zijn gedreven, wat van cruciaal belang is voor de kwaliteit die we als Worldpack Trading B.V. leveren.

schedule Geplaatst op 05-09-2023 school HBO bookmark_border Sales work_history 32 - 40 uur place Eindhoven euro 3800,- tot 5000,-
Bekijk vacature navigate_next

Assistent Controller bij Worldpack

Worldpack groeit en is daarom op zoek naar een enthousiaste Assistent Controller!

schedule Geplaatst op 18-07-2023 school HBO bookmark_border Finance work_history 32 - 40 uur place Eindhoven euro 3000 tot 4000
Bekijk vacature navigate_next

Worldpack zoekt een Operations Manager!

In ons warehouse in Son, gonst het elke dag van de activiteit. Onze groei blijft doorgaan, iets waar we met ons gedreven team erg trots op zijn. Worldpack is groot geworden door beloftes naar haar klanten altijd waar te maken en waar mogelijk ook telkens net even die extra toegevoegde waarde te leveren als leverancier / partner in de Sports, Fashion en Brand Retail markt. Wij maken ons team graag compleet met een Operations Manager die zich herkent in onze gedreven aanpak.

schedule Geplaatst op 07-06-2023 school HBO,WO bookmark_border Logistiek work_history 40 uur place Eindhoven euro
Bekijk vacature navigate_next