SERVICE WITH GUTS

Als je bij Worldpack wilt werken heb je wel een gezonde portie lef nodig. Bij Worldpack willen we namelijk alles voor elkaar krijgen. Sterker nog, wij houden van drukte, van onmogelijke klantverzoeken en van samen buffelen. Dat er geen dag hetzelfde is en we grote doelen voor de toekomst hebben.

Bij Worldpack krijg je behoorlijk wat verantwoordelijkheid en we houden ervan als je zelf initatief neemt. Er hangt een familiaire sfeer en dat betekent dat het gezellig is en wanneer we het niet eens zijn met elkaar we daar altijd wel uitkomen. Worldpackers hebben een krachtig DNA. Dat maakt een sterk team. Een team dat elkaar ook buiten werktijd opzoekt voor een potje voetbal, een pubquiz of een fout feestje. We noemen onszelf ook wel het Wolfpack. Sluit jij je aan bij het Wolfpack?

Dit zijn de allernieuwste vacatures!

Word jij Purchaser bij Worldpack?

Ben jij die Purchaser die de beste deal weet te maken? Bied jij die Service with guts! die Worldpack zo typeert? Dan is dit wat voor jou! Ga de uitdaging aan en wordt onze nieuwe Purchaser!

schedule Geplaatst op 16-11-2022 bookmark_border Inkoop work_history 32 - 40 uur place Eindhoven
Bekijk vacature navigate_next

Worldpack zoekt een strategisch HR Manager met guts!

In ons splinternieuwe distributiecentrum in Son, gonst het elke dag van de activiteit. Het is er druk en de mensen zijn gedreven, wat van cruciaal belang is voor de kwaliteit die we als Worldpack Trading B.V. leveren. Wij groeien hard, tijd om onze HR strategie daarop aan te passen!

schedule Geplaatst op 10-11-2022 bookmark_border HR work_history 32 - 40 uur place Eindhoven
Bekijk vacature navigate_next

Supply Chain Planner - Worldpack

Op zoek naar een uitdagende rol voor een supply chain professional? Dan is dit wat voor jou! Als Supply Chain Planner kan je je analytische en organisatorische skills verder ontwikkelen bij Worldpack, dé logistiek dienstverlener van fashion en sports retail binnen Europa. Service with guts! bieden wij aan grote spelers in de markt en daar kunnen we jou bij gebruiken.

schedule Geplaatst op 10-11-2022 school MBO,HBO bookmark_border Supply Chain work_history 36 - 40 uur place Eindhoven
Bekijk vacature navigate_next