SERVICE WITH GUTS

Als je bij Worldpack wilt werken heb je wel een gezonde portie lef nodig. Bij Worldpack willen we namelijk alles voor elkaar krijgen. Sterker nog, wij houden van drukte, van onmogelijke klantverzoeken en van samen buffelen. Dat er geen dag hetzelfde is en we grote doelen voor de toekomst hebben.

Bij Worldpack krijg je behoorlijk wat verantwoordelijkheid en we houden ervan als je zelf initatief neemt. Er hangt een familiaire sfeer en dat betekent dat het gezellig is en wanneer we het niet eens zijn met elkaar we daar altijd wel uitkomen. Worldpackers hebben een krachtig DNA. Dat maakt een sterk team. Een team dat elkaar ook buiten werktijd opzoekt voor een potje voetbal, een pubquiz of een fout feestje. We noemen onszelf ook wel het Wolfpack. Sluit jij je aan bij het Wolfpack?

Dit zijn de allernieuwste vacatures!

Logistiek Planner - Worldpack

Vanuit ons Warehouse in Son leveren wij dagelijks ‘Service with Guts!’ aan onze klanten. Dit zijn internationale retailers met winkels door heel Europa. Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor het organiseren van alle logistieke processen.

schedule Geplaatst op 11-06-2024 school MBO,HBO bookmark_border Logistiek work_history 40 place Eindhoven euro 3000 tot 4000
Bekijk vacature navigate_next

Inside Sales Accountmanager bij Worldpack

Wij zoeken een enthousiaste collega die samen met onze Key Accountmanager onze grote retail fashion en sports klanten vanuit ons prachtige kantoor in Son volledig voorziet van alle service met guts! die ze van Worldpack gewend zijn.

schedule Geplaatst op 06-06-2024 school HBO bookmark_border Inside Sales Account manager work_history 40 place Eindhoven euro 3000 tot 4000
Bekijk vacature navigate_next