Het sollicitatieproces

Stel je hebt interesse in een baan bij Bunzl (en ja, dat hopen we natuurlijk), hoe werkt dat dan met de sollicitatieprocedure?  Dat leggen we je graag uit!

Solliciteren

Je bevindt je nu op de werken-bij-Bunzl website waar we met al onze bedrijven samen alle vacatures hebben verzameld. Je kunt direct solliciteren naar één van de openstaande functies. Dat doe je eenvoudig door naar de vacature te gaan en op de knop direct 'solliciteer' te klikken. Je wordt dan doorgeleid naar een pagina waarop je jouw gegevens invult en je motivatie en cv deelt.

Telefoontje

Die gegevens komen terecht bij de HR-verantwoordelijke van de organisatie van jouw beoogde baan.

Wanneer we je graag willen spreken neemt zij/hij/hen telefonisch contact met je op om je uit te nodigen voor een eerste gesprek. Houd je telefoon goed in de gaten dus!

Gesprek

Dat gesprek vindt dan plaats op de locatie van dat bedrijf met de HR-verantwoordelijke en meestal direct ook de manager van de afdeling. Jullie leren elkaar kennen en jij kunt alle vragen stellen die je maar hebt.

In een eventueel tweede gesprek kan het zijn dat je de afdelingsmanager, teamleider en/of directe collega’s te spreken krijgt. Juist door verschillende lagen van de organisatie te spreken krijg jij een completer beeld van de functie en het bedrijf.

Assessment

Voor sommige functies wordt een assessment gevraagd. Dit kan een assessment zijn bij een extern bureau of een online assessment, dat bestaat uit vragen over jouw persoonlijkheid en een capaciteitentest. Wij letten op een aantal dingen om in te schatten of je succesvol zult zijn in de rol. Denk bijvoorbeeld aan hoe je met anderen samenwerkt, hoe resultaatgericht je bent, je nieuwsgierigheid om nieuwe dingen te leren en het bouwen van relaties met je klanten en collega’s. Op die manier zijn we allebei nog zekerder van een succesvolle samenwerking.

Contractvoorstel

Wanneer wij denken dat jij de perfecte kandidaat voor deze job bent, doen we je een contractvoorstel.

Spannend! We hopen dan natuurlijk dat je tekent en je bij ons team aansluit.

Wil jij ook een baan waarin je je steeds kunt blijven ontwikkelen?

Commercieel medewerker - Binnendienst

Ben jij een geboren verkoper met een passie voor klantcontact? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij De Ridder krijg je de kans om je commerciële talenten volop te benutten en te ontwikkelen.

schedule Geplaatst op 19-07-2024 school MBO bookmark_border Sales work_history 32 - 40 place Assendelft
Bekijk vacature navigate_next

Medewerker account support

Heb jij een passie voor klantcontact en streef je altijd naar het leveren van de beste service? Lees dan snel verder..

schedule Geplaatst op 19-07-2024 school MBO bookmark_border Sales work_history 32 - 40 place Assendelft
Bekijk vacature navigate_next

Commercieel manager (Hygiëne)

Ben jij een geboren leider met een scherp commercieel inzicht en een passie voor groei? Sluit je dan aan bij ons dynamische team en help ons nieuwe hoogten te bereiken als onze nieuwe commercieel manager!

schedule Geplaatst op 19-07-2024 school HBO bookmark_border Sales work_history 40 place Assendelft
Bekijk vacature navigate_next

HR Adviseur bij Groveko

Werken bij Groveko is kiezen voor een job in een toonaangevende groothandel die elke dag plezier, innovatie en duurzaamheid op het gebied van hygiëne en schoonmaak uitdraagt. Dat doen we als onderdeel van ons internationale moederbedrijf Bunzl plc, met alle kennis, kunde en kansen die ons internationale netwerk ons biedt. Samen met 75 collega’s bedienen wij prachtige relaties in vooral de branches Schoonmaak, Zorg, Retail en Overheid & Onderwijs. Wordt jij onze enthousiaste collega? Je bent bij ons van harte welkom!

schedule Geplaatst op 17-07-2024 school HBO bookmark_border HR officer work_history 24-40 place Ede euro €3.000-€4.500
Bekijk vacature navigate_next

Medewerker technische dienst

Word jij blij van het sleutelen aan motoren, dus ook aan machines en installaties? Ben je een kei in het oplossen van storingen en vind je het leuk om onderhoud uit te voeren en met mensen om te gaan? Dan ben jij voor ons dé techneut die wij zoeken voor versterking van onze technische dienst. Een ervaren collega zal jou intern opleiden.

schedule Geplaatst op 16-07-2024 school MBO bookmark_border Productie work_history 40 place Assendelft av_timer Geldig tot 31-08-2024
Bekijk vacature navigate_next

Quality Assurance Manager - King

Heb jij passie voor de zorg? En weet jij precies van de hoed en de rand op het gebied van MDR, GDP en ISO? Dan is dit misschien wel de perfecte uitdaging voor jou! Samen met fijne collega’s kun jij er met jouw kennis en expertise aan bijdragen dat wij onze kennis en kunde op het gebied van kwaliteitssystemen en medische producten verder kunnen ontwikkelen.

schedule Geplaatst op 12-07-2024 school HBO bookmark_border Management work_history 24-32 uur per week place Tiel
Bekijk vacature navigate_next

Productmanager Cleaning & Hygiëne King

Ben jij bekend met cleaning & hygiëne en weet je welke activiteiten je moet ondernemen om groei te realiseren? Wil jij graag commercieel uitgedaagd worden terwijl jij jouw specialistische kennis kunt inzetten? Dan zijn wij wellicht een goede match! In ons ambitieuze marketing team hebben wij namelijk plek voor een nieuwe collega! Graag willen wij ons team versterken met een energieke en resultaatgerichte: Productmanager Cleaning & Hygiëne (32-40 uur per week/Tiel)

schedule Geplaatst op 05-07-2024 school HBO bookmark_border Marketing work_history 32-40 place Tiel
Bekijk vacature navigate_next

Productmanager Medisch Assortiment King

Weet jij de ins en outs van medische assortimenten en weet je welke activiteiten je moet ondernemen om groei te realiseren? Wil jij graag commercieel uitgedaagd worden terwijl je jouw specialistische kennis kunt inzetten? Dan zijn wij wellicht een goede match! In ons ambitieuze marketing team hebben wij namelijk plek voor een nieuwe collega! Graag willen wij team versterken met een energieke en resultaatgerichte: Productmanager Medisch Assortiment (32-40 uur per week/Tiel)

schedule Geplaatst op 05-07-2024 school HBO bookmark_border Marketing work_history 32-40 place Tiel
Bekijk vacature navigate_next

Office Accountmanager Food Bunzl Retail & Industry

Bunzl Retail & Industry is aan het groeien. Om onze klanten optimaal te kunnen bedienen zijn wij op zoek naar een Office Accountmanager voor onze Food afdeling. Samen met je Key Accountmanager en je Customer Service collega ben je verantwoordelijk voor een goede begeleiding van de orderstroom en het oplossen van problemen.

schedule Geplaatst op 04-07-2024 school HBO bookmark_border Food work_history 24 - 32 uur place Arnhem
Bekijk vacature navigate_next