Het sollicitatieproces

Stel je hebt interesse in een baan bij Bunzl (en ja, dat hopen we natuurlijk), hoe werkt dat dan met de sollicitatieprocedure?  Dat leggen we je graag uit!

Solliciteren

Je bevindt je nu op de werken-bij-Bunzl website waar we met al onze bedrijven samen alle vacatures hebben verzameld. Je kunt direct solliciteren naar één van de openstaande functies. Dat doe je eenvoudig door naar de vacature te gaan en op de knop direct 'solliciteer' te klikken. Je wordt dan doorgeleid naar een pagina waarop je jouw gegevens invult en je motivatie en cv deelt.

Telefoontje

Die gegevens komen terecht bij de HR-verantwoordelijke van de organisatie van jouw beoogde baan.

Wanneer we je graag willen spreken neemt zij/hij/hen telefonisch contact met je op om je uit te nodigen voor een eerste gesprek. Houd je telefoon goed in de gaten dus!

Gesprek

Dat gesprek vindt dan plaats op de locatie van dat bedrijf met de HR-verantwoordelijke en meestal direct ook de manager van de afdeling. Jullie leren elkaar kennen en jij kunt alle vragen stellen die je maar hebt.

In een eventueel tweede gesprek kan het zijn dat je de afdelingsmanager, teamleider en/of directe collega’s te spreken krijgt. Juist door verschillende lagen van de organisatie te spreken krijg jij een completer beeld van de functie en het bedrijf.

Assessment

Voor sommige functies wordt een assessment gevraagd. Dit kan een assessment zijn bij een extern bureau of een online assessment, dat bestaat uit vragen over jouw persoonlijkheid en een capaciteitentest. Wij letten op een aantal dingen om in te schatten of je succesvol zult zijn in de rol. Denk bijvoorbeeld aan hoe je met anderen samenwerkt, hoe resultaatgericht je bent, je nieuwsgierigheid om nieuwe dingen te leren en het bouwen van relaties met je klanten en collega’s. Op die manier zijn we allebei nog zekerder van een succesvolle samenwerking.

Contractvoorstel

Wanneer wij denken dat jij de perfecte kandidaat voor deze job bent, doen we je een contractvoorstel.

Spannend! We hopen dan natuurlijk dat je tekent en je bij ons team aansluit.

Wil jij ook een baan waarin je je steeds kunt blijven ontwikkelen?

Accountmanager Allshoes

Werken bij een Great Place To Work? Dat kan! Allshoes zoekt namelijk een Jr. Accountmanager! Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam heb je contact met diverse klanten en werk je samen om alle betrokken partijen te laten groeien. Naast je werkzaamheden is er ook veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling én organiseren we regelmatig leuke uitjes. Is dit jouw rol? Lees dan verder!

schedule Geplaatst op 21-02-2024 school HBO bookmark_border Sales work_history 32-40 place Amsterdam
Bekijk vacature navigate_next

Productiemedewerker - Coolpack

Word je blij van productiewerk in een sfeer waarin je jezelf mag zijn? Bij een gezond bedrijf dat oog heeft voor jou en je omgeving. Misschien ben jij dan onze nieuwe aanwinst.

schedule Geplaatst op 16-02-2024 school LBO,MBO bookmark_border Productie work_history 16-40 place Assendelft av_timer Geldig tot 31-03-2024
Bekijk vacature navigate_next

Word Teamleider Sales - Overheid & Zorg bij De Ridder!

De Ridder levert een essentiële bijdrage aan het leefbaarder maken van inhumane situaties. Wij dragen graag bij aan een prettigere samenleving door onze producten te leveren aan mooie klanten als justitie, politie, defensie, COA’s en zorginstellingen. Wij zorgen dagelijks dat een leven in een onprettige omgeving een stukje draaglijker wordt. Wij kunnen daar een sterke Teamleider Sales bij gebruiken. Is dit iets voor jou?

schedule Geplaatst op 09-02-2024 school HBO bookmark_border Sales work_history 32-40 place Assendelft
Bekijk vacature navigate_next

Productie planner - Coolpack

Word je blij van een dynamisch productieomgeving? Hou jij van afwisseling in je werk met geen dag die hetzelfde is? En kan jij mensen meenemen in jouw rust en overzicht? Dan ben jij onze nieuwe spin in het web.

schedule Geplaatst op 09-02-2024 school MBO,HBO bookmark_border Productie work_history 32-40 place Assendelft av_timer Geldig tot 31-03-2024
Bekijk vacature navigate_next

Medewerker Magazijn

Bij Allshoes bieden we je niet alleen een goed salaris, maar ook de zekerheid van vaste werktijden in dagdiensten. Je zult werken in een team van vriendelijke collega's, waar samenwerking en ondersteuning centraal staan. Vanuit Alkmaar ontvangen we de nieuwste sneakers, verzamelen we zowel kleine als grote orders en zorgen we dat deze bestellingen mooi ingepakt bij de klant komen.

schedule Geplaatst op 08-02-2024 school MBO bookmark_border Logistiek work_history 32-40 place Amsterdam
Bekijk vacature navigate_next

Customer Support Medewerker

Ben jij klantgericht, proactief en heb je oog voor detail? Wil je deel uitmaken van ons enthousiast team en een belangrijke rol spelen in het bieden van uitstekende service aan onze klanten? Dan is deze vacature voor Customer Service Medewerker de perfecte kans voor jou!

schedule Geplaatst op 08-02-2024 school MBO bookmark_border Sales work_history 36-40 place Amsterdam
Bekijk vacature navigate_next

Jr. Finance Controller

Ben je niet creatief, maar wél goed met boekhouden? Kan jij structuur brengen aan de dagelijkse financiële processen in een kleine, dynamische organisatie? Én doe je dat het liefst bij een Great Place To work waar jij je volop kan ontwikkelen? Dan is dit de baan voor jou! Lees snel verder.

schedule Geplaatst op 08-02-2024 school MBO bookmark_border Finance work_history 32-40 place Amsterdam
Bekijk vacature navigate_next

Word jij de nieuwe Content Marketeer van Majestic?

Wil jij de uitdaging aangaan als Content Marketeer bij Majestic, een van de meest dynamische handelsorganisaties in persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), waar we trots ons eigen merk OXXA® voeren? Lees dan snel verder waar wij als erkend Great Place To Work naar op zoek zijn!

schedule Geplaatst op 07-02-2024 school HBO bookmark_border Marketing work_history 32-40 place Spijkenisse av_timer Geldig tot 03-03-2024 euro 2.700 tot 3.000
Bekijk vacature navigate_next

Category Manager - Bunzl Retail & Industry

Bunzl Retail & Industry is aan het groeien. Om onze klanten optimaal te kunnen bedienen zijn wij op zoek naar een Category Manager voor de afdeling Purchase & Category Management. De Category Manager heeft een zeer centrale rol binnen Bunzl. We bouwen met onze leveranciers aan strategische partnership en zorgen voor inkoop van de juiste producten. Om de juiste invulling te kunnen geven aan de vraag van de klant, werk je proactief nauw samen met de customer service, sales afdeling, logistiek, stock control en finance. Je bent strategisch business partner t.a.v. de diverse inkoopvraagstukken die zich voordoen. Je zorgt voor een uitstekende relatie met onze leveranciers. Sustainability en duurzaamheid zijn topics waar je in deze rol veel mee te maken hebt.

schedule Geplaatst op 06-02-2024 school HBO bookmark_border Inkoop work_history 32-40 place Arnhem av_timer Geldig tot 31-03-2024
Bekijk vacature navigate_next