Het sollicitatieproces

Stel je hebt interesse in een baan bij Bunzl (en ja, dat hopen we natuurlijk), hoe werkt dat dan met de sollicitatieprocedure?  Dat leggen we je graag uit!

Solliciteren

Je bevindt je nu op de werken-bij-Bunzl website waar we met al onze bedrijven samen alle vacatures hebben verzameld. Je kunt direct solliciteren naar één van de openstaande functies. Dat doe je eenvoudig door naar de vacature te gaan en op de knop direct 'solliciteer' te klikken. Je wordt dan doorgeleid naar een pagina waarop je jouw gegevens invult en je motivatie en cv deelt.

Telefoontje

Die gegevens komen terecht bij de HR-verantwoordelijke van de organisatie van jouw beoogde baan.

Wanneer we je graag willen spreken neemt zij/hij/hen telefonisch contact met je op om je uit te nodigen voor een eerste gesprek. Houd je telefoon goed in de gaten dus!

Gesprek

Dat gesprek vindt dan plaats op de locatie van dat bedrijf met de HR-verantwoordelijke en meestal direct ook de manager van de afdeling. Jullie leren elkaar kennen en jij kunt alle vragen stellen die je maar hebt.

In een eventueel tweede gesprek kan het zijn dat je de afdelingsmanager, teamleider en/of directe collega’s te spreken krijgt. Juist door verschillende lagen van de organisatie te spreken krijg jij een completer beeld van de functie en het bedrijf.

Assessment

Voor sommige functies wordt een assessment gevraagd. Dit kan een assessment zijn bij een extern bureau of een online assessment, dat bestaat uit vragen over jouw persoonlijkheid en een capaciteitentest. Wij letten op een aantal dingen om in te schatten of je succesvol zult zijn in de rol. Denk bijvoorbeeld aan hoe je met anderen samenwerkt, hoe resultaatgericht je bent, je nieuwsgierigheid om nieuwe dingen te leren en het bouwen van relaties met je klanten en collega’s. Op die manier zijn we allebei nog zekerder van een succesvolle samenwerking.

Contractvoorstel

Wanneer wij denken dat jij de perfecte kandidaat voor deze job bent, doen we je een contractvoorstel.

Spannend! We hopen dan natuurlijk dat je tekent en je bij ons team aansluit.

Wil jij ook een baan waarin je je steeds kunt blijven ontwikkelen?

Medewerk(st)er Stock Control Bunzl Retail & Industry

Om onze klanten optimaal te kunnen bedienen zijn wij op zoek naar een Medewerker Stock Control. De Stock Controller heeft een zeer centrale rol binnen Bunzl. We bouwen met onze klanten aan een strategisch partnership, waarbij we zorgen voor een optimaal beheer van de voorraden.

schedule Geplaatst op 28-03-2023 school HBO bookmark_border Inkoop work_history 32-40 place Arnhem av_timer Geldig tot 31-03-2023
Bekijk vacature navigate_next

Office Accountmanager E-commerce Bunzl Retail & Industry

Bunzl Retail & Industry is een sterk groeiende organisatie die zich richt op verpakkingen voor de retail, industriële bedrijven en e-commerce. Als Office Accountmanager E-commerce ben jij het aanspreekpunt en de sparringpartner van een groot aantal online klanten. Samen komen jullie tot de beste oplossingen.

schedule Geplaatst op 28-03-2023 school HBO bookmark_border E-commerce work_history 32-40 place Arnhem av_timer Geldig tot 31-03-2023
Bekijk vacature navigate_next

Word Office accountmanager van de Key accounts van Bunzl Foodservice

Altijd al willen werken in de hospitality, leisure of toerisme? In deze inside sales rol maak je dagelijks onze klanten blij. Dit zijn o.a. De Efteling, Van der Valk, NS To Go, de bekende Nederlandse dierenparken, grote recreatieparken en grote, bekende hotel ketens. Je regelt alles voor je eigen klanten van A tot Z, vanuit ons kantoor, maar ook door regelmatige klantbezoeken. Jouw ervaring met sales support, internationale klanten en goede (Engelse) talenkennis kan je je hier verder ontwikkelen. Interesse? Wij gaan graag met je in gesprek.

schedule Geplaatst op 23-03-2023 school MBO,HBO bookmark_border Sales work_history 32-40 place Almere
Bekijk vacature navigate_next

Dedicated client manager worden bij Bunzl Foodservice?

Weet jij Key accounts op een inspirerende manier te ondersteunen en uit te bouwen? En ben jij organisatorisch en planmatig sterk? Dan bieden wij jou de kans om te werken bij een jaarlijks groeiend internationaal gerenommeerd beursgenoteerd bedrijf dat al jaren een autoriteit is in de Foodservice- en Hotelbranche.

schedule Geplaatst op 23-03-2023 school HBO bookmark_border Sales work_history 40 place Almere
Bekijk vacature navigate_next

Dedicated client manager worden bij Bunzl Foodservice?

Combineer jouw passie voor hospitality, jouw service gerichtheid met jouw (inside sales) ervaring in met internationale accounts en wordt Dedicated Client Manager! JIj bent dé relatiebeheerder met full focus voor Citizen M. Je bent verantwoordelijk voor het hele proces van offerte tot uitlevering. Samen met de Key Accountmanager zorg je dat Citizen M hun klanten altijd op tijd en optimaal kunnen bedienen, zoals je van dit hippe top hotel mag verwachten. Dit doe je vanuit kantoor, maar je bezoekt de klant ook vaak om de klantbeleving van Citizen M zelf te ervaren. In deze rol kan je al je kennis van de hotellerie kwijt. Bunzl is een grote speler in de hotellerie, die momenteel hard mee groeit met de groei van onze klanten. Wat voor jou?

schedule Geplaatst op 23-03-2023 school HBO bookmark_border Sales work_history 36-40 place Almere
Bekijk vacature navigate_next

Customer Service Medewerker bij Allshoes FR-NL (24 uur)

Allshoes zoekt een klantvriendelijke, spontane college om ons Customer Service team te versterken. Tijdens je werkzaamheden sta je zowel onze B2B als B2C klanten te woord. Dit doe je niet alleen, maar samen met 3 leuke collega’s vanuit ons kantoor in de Amsterdamse Houthavens! Is dit jouw baan? Lees dan vooral verder!

schedule Geplaatst op 23-03-2023 school MBO bookmark_border Project management work_history 24 place Amsterdam
Bekijk vacature navigate_next

Afstudeerstage - Majestic Bergen op Zoom

Tijdens jouw afstudeerstage ga je met een nog nader te bepalen vraagstuk aan de slag zodat je door middel van een onderzoek en het doen van aanbevelingen ons verder kunt helpen met professionalisering. Wie weet kunnen wij naar aanleiding van jouw onderzoeksresultaten en aanbevelingen een flinke verbeterslag slaan. Hoe gaaf is dat?!

schedule Geplaatst op 21-03-2023 bookmark_border Logistiek work_history 32-40 place Spijkenisse
Bekijk vacature navigate_next

Medewerker logistiek 40 uur

Lijkt het jou leuk om bij een jaarlijks groeiend internationaal gerenommeerd beursgenoteerd bedrijf te werken dat al jaren een autoriteit is in onder andere de Foodservice branche? En durf jij initiatieven te nemen met hospitality hoog in het vaandel? Dan zoeken wij jou!

schedule Geplaatst op 17-03-2023 bookmark_border Logistiek work_history 40 place Almere
Bekijk vacature navigate_next

Logistiek medewerker bij Logistiekconcurrent!

Ben jij de logistieke held die ons logistieke team komt versterken? Ben jij in het bezit van reach- of heftruck diploma of wil je dit leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

schedule Geplaatst op 16-03-2023 school LBO,MBO bookmark_border Logistiek work_history 36-40 uur place Venhorst euro 2100 tot 2500
Bekijk vacature navigate_next