Where Hospitality begins

en mogelijk de rest van jouw carrière...

Wij zijn de grootste non-food leverancier van Nederland voor haar markten

Vanuit Almere bevoorraden wij al onze klanten en werken wij met zijn allen aan het succes van Bunzl Foodservice.

Benieuwd naar onze nieuwste vacatures?

In welke markten zitten wij?

Catering

Wij leveren complete oplossingen voor de catering. Van verpakkingen, disposables tot hygiëneproducten.

Hotel

Van een op maat gemaakt assortiment voor (inter)nationale ketens tot voorraadhoudende artikelen voor B&B's en boutiques, wij leveren het!

Take away

Take away is niet meer weg te denken uit ons eetcultuur. Wij zorgen ervoor dat alles in de juiste verpakking de deur uitgaat.

Leisure

Pretparken, dierentuinen of vakantieparken. Wij leveren zowel in het binnen- als buitenland verschillende soorten producten.

Onze productcategoriëen

Hotel- en restaurantbenodigdheden

Guest supplies

Tableware

Verpakkingen en disposables

Schoonmaak- en hygiëneproducten

Onze kernwaarden

Eerlijk

Wij brengen de feiten, aan jou de keus. Een samenwerking gebaseerd op eerlijkheid en wederzijds respect is het startpunt voor succes voor beide partijen

Verbinden

We verbinden vanuit oprechte interesse. Van mens tot mens in visie, strategie en droom. We verenigen alle schakels in de keten om krachten maximaal te benutten.

Verrassen

We streven ernaar jouw verwachtingen te overtreffen, klein en groots.

Wat kan je van ons verwachten

Kom jij ons team versterken?

Word Office accountmanager van de Key accounts van Bunzl Foodservice

Altijd al willen werken in de hospitality, leisure of toerisme? In deze inside sales rol maak je dagelijks onze klanten blij. Dit zijn o.a. De Efteling, Van der Valk, NS To Go, de bekende Nederlandse dierenparken, grote recreatieparken en grote, bekende hotel ketens. Je regelt alles voor je eigen klanten van A tot Z, vanuit ons kantoor, maar ook door regelmatige klantbezoeken. Jouw ervaring met sales support, internationale klanten en goede (Engelse) talenkennis kan je je hier verder ontwikkelen. Interesse? Wij gaan graag met je in gesprek.

schedule Geplaatst op 23-03-2023 school MBO,HBO bookmark_border Sales work_history 32-40 place Almere
Bekijk vacature navigate_next

Dedicated client manager worden bij Bunzl Foodservice?

Weet jij Key accounts op een inspirerende manier te ondersteunen en uit te bouwen? En ben jij organisatorisch en planmatig sterk? Dan bieden wij jou de kans om te werken bij een jaarlijks groeiend internationaal gerenommeerd beursgenoteerd bedrijf dat al jaren een autoriteit is in de Foodservice- en Hotelbranche.

schedule Geplaatst op 23-03-2023 school HBO bookmark_border Sales work_history 40 place Almere
Bekijk vacature navigate_next

Dedicated client manager worden bij Bunzl Foodservice?

Combineer jouw passie voor hospitality, jouw service gerichtheid met jouw (inside sales) ervaring in met internationale accounts en wordt Dedicated Client Manager! JIj bent dé relatiebeheerder met full focus voor Citizen M. Je bent verantwoordelijk voor het hele proces van offerte tot uitlevering. Samen met de Key Accountmanager zorg je dat Citizen M hun klanten altijd op tijd en optimaal kunnen bedienen, zoals je van dit hippe top hotel mag verwachten. Dit doe je vanuit kantoor, maar je bezoekt de klant ook vaak om de klantbeleving van Citizen M zelf te ervaren. In deze rol kan je al je kennis van de hotellerie kwijt. Bunzl is een grote speler in de hotellerie, die momenteel hard mee groeit met de groei van onze klanten. Wat voor jou?

schedule Geplaatst op 23-03-2023 school HBO bookmark_border Sales work_history 36-40 place Almere
Bekijk vacature navigate_next