Logo Allshoes Safety Footwear

Allshoes is specialist en marktleider op het gebied van veiligheidsschoenen (safety footwear), met A- merken zoals Grisport en Redbrick. We ontwikkelen schoenen die enerzijds functioneel en comfortabel zijn, maar daarbij ook modern en sportief ogen. Allshoes onderscheidt zich door haar continue focus op innovatie, verduurzaming en het doorgronden van de behoefte van onze eindgebruikers.

Where Protection meets Style

Marketing en sales gedreven

Allshoes transformeert van een klassieke groothandel naar een ondernemende marketing en sales gedreven organisatie.

Onze groei is gedreven door innovatie, internationalisatie en duurzaamheid. We bedienen zowel de B2C (veel ZZP’ers) als de B2B markt. We vinden het belangrijk onze ondernemende mindset hoog te houden en zoeken mensen die daar bij passen.

Bij ons staan samenwerking, lef tonen (bijvoorbeeld door nieuwe ideeën te proberen) en volharding hoog in het vaandel.

Allshoes is uitgeroepen tot een Great Place To Work! Deze certificering is gebaseerd op de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie. Bij een GPTW staat het motiveren en ontwikkelen van de medewerkers centraal. Voor ons is dat de kroon op ons werk. Want terwijl Allshoes groeit, verliezen we ons team niet uit het oog. Teamgeest is immers één van onze kernwaarden.

Het is dan ook geen verrassing dat wij hoog scoren op het thema ‘kameraadschap’! Want naast dat we hard werken, zijn we ook een hechte club. En daarom blijven medewerkers niet alleen langer – ze trekken ook nieuw talent aan!

Allshoes EVP - Employee Value Proposition

What's in it for me?

Maar we horen je al denken: “Wat betekent dit voor mij?”. Bij Allshoes vinden we het belangrijk dat een nieuwe collega zich snel thuis voelt.

Op jouw eerste werkdag organiseren wij een koffiemoment voor het hele team, waar iedereen het werk neerlegt en tijd maakt om de nieuwe collega en elkaar beter te leren kennen. Daarna staan de eerste weken uit de organisatie leren kennen en zorgen wij voor een aansluitend onboardingsprogramma. Na een paar dagen voelt het alsof je al maanden bij ons werkt!

Daarnaast besteedt Allshoes veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling. Naast het organiseren van workshops & coaching, kijken we ook naar jou als individu en naar wat jij wil bereiken. Dit maakt het werken bij Allshoes een unieke maar vooral leuke ervaring!

(Jr.) Social Media Specialist

Kun je geen genoeg krijgen van het scrollen, liken en delen? Is jouw duim op de socials net zo flexibel als jouw gevoel voor humor? Krijg jij energie van het bedenken van plannen om onze merken als Reebok Work, Grisport en Redbrick te laten shinen op social media? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Social Media Specialist die met de juiste tone of voice onze merken de exposure geeft die ze verdienen!

schedule Geplaatst op 21-05-2024 school MBO bookmark_border Marketing work_history 32-40 place Amsterdam
Bekijk vacature navigate_next

Commercieel Binnendienst Medewerker bij Allshoes

Ben jij lekker proactief en commercieel ingesteld? Kan je goed upsellen en vind je het leuk om problemen op te lossen? Dan is deze vacature iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst.

schedule Geplaatst op 01-05-2024 school MBO,HBO bookmark_border Customer Support work_history 24-40 place Amsterdam
Bekijk vacature navigate_next

Productdata Specialist bij Allshoes

Werken bij een Great Place To Work én in een modern kantoor in de Amsterdamse Houthavens? Dan is dit de baan voor jou! Je zal o.a. verantwoordelijk zijn voor ons PIM-systeem (zowel bij het adviseren en uitvoeren van projecten als het verrijken van de data) en de migratie van data naar onze partner platformen. Gaan productdata en rapportages bij jou hand in hand en ben je daar ook nog eens steengoed in? Lees dan verder!

schedule Geplaatst op 01-05-2024 bookmark_border Project management work_history 32-40 place Amsterdam
Bekijk vacature navigate_next

Medewerker Magazijn

Bij Allshoes bieden we je niet alleen een goed salaris, maar ook de zekerheid van vaste werktijden in dagdiensten. Je zult werken in een team van vriendelijke collega's, waar samenwerking en ondersteuning centraal staan. Vanuit Alkmaar ontvangen we de nieuwste sneakers, verzamelen we zowel kleine als grote orders en zorgen we dat deze bestellingen mooi ingepakt bij de klant komen.

schedule Geplaatst op 23-04-2024 school MBO bookmark_border Logistiek work_history 40 place Amsterdam
Bekijk vacature navigate_next

Training & Education Specialist

Harde werkers wereldwijd staan sterk in onze innovatieve, stijlvolle en duurzame veiligheidsschoenen. Jij bevestigt en versterkt onze leidende kennis en kunde op het gebied van professioneel schoeisel en helpt onze distributiepartners aan meer omzet en klanttevredenheid.

schedule Geplaatst op 23-04-2024 school MBO,HBO bookmark_border Sales work_history 32-40 place Amsterdam
Bekijk vacature navigate_next

Meer weten over Allshoes en onze merken? Bekijk onze websites allshoes.eu / redbrick.eu / mrmiles.eu / reebokworkbyallshoes.nl / grisportsafety.eu of volg ons op LinkedIn!