Allshoes is specialist en marktleider op het gebied van veiligheidsschoenen (safety footwear), met A- merken zoals Grisport en Redbrick. We ontwikkelen schoenen die enerzijds functioneel en comfortabel zijn, maar daarbij ook modern en sportief ogen. Allshoes onderscheidt zich door haar continue focus op innovatie en het doorgronden van de behoefte van onze eindgebruikers.

Where Protection meets Style

Marketing en sales gedreven

Allshoes transformeert van een klassieke groothandel naar een ondernemende marketing en sales gedreven organisatie.

Onze groei is gedreven door innovatie, internationalisatie en duurzaamheid. We bedienen zowel de B2C (veel ZZP’ers) als de B2B markt. We vinden het belangrijk onze ondernemende mindset hoog te houden en zoeken mensen die daar bij passen.

Bij ons staan samenwerking, lef tonen (bijvoorbeeld door nieuwe ideeën te proberen) en volharding hoog in het vaandel.

Allshoes is uitgeroepen tot een Great Place To Work! Deze certificering is gebaseerd op de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie. Bij een GPTW staat het motiveren en ontwikkelen van de medewerkers centraal. Voor ons is dat de kroon op ons werk. Want terwijl Allshoes groeit, verliezen we ons team niet uit het oog. Teamgeest is immers één van onze kernwaarden. Het is dan ook geen verrassing dat wij het hoogst scoren op het thema ‘kameraadschap’! Want naast dat we hard werken, zijn we ook een hechte club. En daarom blijven medewerkers niet alleen langer – ze trekken ook nieuw talent aan!

What's in it for me?

Maar we horen je al denken: “Wat betekent dit voor mij?”. Bij Allshoes vinden we het belangrijk dat een nieuwe collega zich snel thuis voelt.

Op jouw eerste werkdag organiseren wij een koffiemoment voor het hele team, waar iedereen het werk neerlegt en tijd maakt om de nieuwe collega en elkaar beter te leren kennen. Daarna staan de eerste weken uit de organisatie leren kennen en zorgen wij voor een aansluitend onboardingsprogramma. Na een paar dagen voelt het alsof je al maanden bij ons werkt!

Daarnaast besteedt Allshoes veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling. Naast het organiseren van workshops & coaching, kijken we ook naar jou als individu en naar wat jij wil bereiken. Dit maakt het werken bij Allshoes een unieke maar vooral leuke ervaring!

Kom jij ons team versterken?

Accountmanager Business Development

Op zoek naar een baan waar je écht impact kan maken? En heb je een passie voor sales en duurzaamheid. Dan zoeken wij jou. Start als Accountmanager Business Development bij Allshoes Safety Footwear, een dynamische en snelgroeiende organisatie in Amsterdam!

schedule Geplaatst op 02-10-2023 school HBO bookmark_border Sales work_history 32-40 place Amsterdam
Bekijk vacature navigate_next

Accountmanager België bij Allshoes

Wil jij aan de slag bij een Great Place To Work? Allshoes zoekt versterking voor het team in België! Je zal klanten adviseren en ondersteunen in het gehele proces naar het beste assortiment safety sneakers. Uiteraard voor zowel de korte- als langetermijnstrategie. Kan jij van deze rol een succes maken? Lees dan vooral verder.

schedule Geplaatst op 08-08-2023 school HBO bookmark_border Sales work_history 32-40 place België
Bekijk vacature navigate_next

Laurens Goedegebuure, nog steeds topsport

Vol energie, dat beschrijft Laurens Goedegebuure het best. Als Lead Key Accountmanager bij Allsho...

Verder lezen

Rob van Berkel, al 40 jaar bij Bunzl

“Mensen gaan nooit vervelen. In mijn functie ontmoet je steeds andere mensen en die zijn nooit he...

Verder lezen

Wendy is onderdeel van de Logistiekconcurrent familie

Toen Wendy van Dooren bij Logistiekconcurrent binnenstapte, voelde het direct als een grote famil...

Verder lezen

Meer weten over Allshoes? Bekijk onze websites allshoes.nl / redbrick.eu / mrmiles.eu / reebokworkbyallshoes.nl / grisportsafety.eu / vismonederland.nl of volg ons op LinkedIn!