Allshoes is specialist en marktleider op het gebied van veiligheidsschoenen (safety footwear), met A- merken zoals Grisport en Redbrick. We ontwikkelen schoenen die enerzijds functioneel en comfortabel zijn, maar daarbij ook modern en sportief ogen. Allshoes onderscheidt zich door haar continue focus op innovatie en het doorgronden van de behoefte van onze eindgebruikers.

Where Protection meets Style

Marketing en sales gedreven

Momenteel transformeren we Allshoes van een klassieke groothandel naar een ondernemende marketing en sales gedreven organisatie. Onze groei is gedreven door innovatie, internationalisatie en duurzaamheid. We bedienen zowel de B2C (veel ZZP’ers) als de B2B markt. Team: we vinden het belangrijk onze ondernemende mindset hoog te houden en zoeken mensen die daar bij passen. Bij ons staan samenwerking, lef tonen (bijv door nieuwe ideeën te proberen) en volharding hoog in het vaandel.

Allshoes is recent uitgeroepen tot een Great Place To Work! Deze certificering is gebaseerd op de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie. Bij een GPTW staat het motiveren en ontwikkelen van de medewerkers centraal. Voor ons is dat de kroon op ons werk. Want terwijl Allshoes groeit, verliezen we ons team niet uit het oog. Teamgeest is immers één van onze kernwaarden. Het is dan ook geen verrassing dat wij het hoogst scoren op het thema ‘kameraadschap’! Want naast dat we hard werken, zijn we ook een hechte club. En daarom blijven medewerkers niet alleen langer – ze trekken ook nieuw talent aan!

What's in it for me?

Maar we horen je al denken: “Wat betekent dit voor mij?”. Bij Allshoes vinden we het belangrijk dat een nieuwe collega zich snel thuis voelt. Op jouw eerste werkdag organiseren wij een koffiemoment voor het hele team, waar iedereen het werk neerlegt en tijd maakt om de nieuwe collega en elkaar beter te leren kennen. Daarna staan de eerste weken uit de organisatie leren kennen en zorgen wij voor een aansluitend onboardingsprogramma. Na een paar dagen voelt het alsof je al maanden bij ons werkt! Daarnaast besteedt Allshoes veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling. Naast het organiseren van workshops & coaching, kijken we ook naar jou als individu en naar wat jij wil bereiken. Dit maakt het werken bij Allshoes een unieke maar vooral leuke ervaring!

Kom jij ons team versterken?

Customer Success Manager bij Allshoes

Werken bij een Great Place To Work? Dat kan! Allshoes zoekt namelijk een Customer Success Manager! Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam heb je contact met klanten en werk je samen om beide partijen te laten groeien. Naast je werkzaamheden is er daarnaast veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling én natuurlijk leuke uitjes met collega’s. Is dit jouw rol? Lees dan verder!

schedule Geplaatst op 18-11-2022 school HBO bookmark_border Sales work_history 32-40 place Amsterdam euro
Bekijk vacature navigate_next

Accountmanager België bij Allshoes

Wil jij aan de slag bij een Great Place To Work? Allshoes zoekt versterking voor het team in België! Je zal klanten adviseren en ondersteunen in het gehele proces naar het beste assortiment safety sneakers. Uiteraard voor zowel de korte- als langetermijnstrategie. Kan jij van deze rol een succes maken? Lees dan vooral verder.

schedule Geplaatst op 14-11-2022 bookmark_border Sales work_history 32-40 place Amsterdam
Bekijk vacature navigate_next

Marketing & E-commerce Lead bij Allshoes

Aan de slag bij een Great Place To Work? Allshoes zoekt een Marketing en E-commerce lead. Je wordt verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van de e-commerce en de marketing van onze verschillende A-merken. Denk daarbij aan het bedenken en ontwikkelen van Campagnes, social media, e-mailmarketing. Dat doe je niet alleen, maar samen met een jong en dynamisch team! Kan jij van deze rol een succes maken? Lees dan verder!

schedule Geplaatst op 14-11-2022 school HBO,WO bookmark_border E-commerce work_history 32-40 place Amsterdam
Bekijk vacature navigate_next

Maak kennis met Jeroen Schwering, Product Development Manager Oxxa bij Majestic

Sinds vier maanden werkt de ondernemende Jeroen bij Majestic als Product Development Manager.

Verder lezen

Wendy is onderdeel van de Logistiekconcurrent familie

Toen Wendy van Dooren bij Logistiekconcurrent binnenstapte, voelde het direct als een grote famil...

Verder lezen

Kevin Kremer ontzorgt klanten als Accountmanager bij Majestic

Op het lichte kantoor van Majestic spraken we met de 27-jarige Kevin Kremer, Accountmanager bij M...

Verder lezen

Meer weten over Allshoes? Bekijk onze websites allshoes.nl / redbrick.eu / mrmiles.eu / reebokworkbyallshoes.nl / grisportsafety.eu / vismonederland.nl of volg ons op LinkedIn!