Logo Allshoes Safety Footwear

Allshoes is specialist en marktleider op het gebied van veiligheidsschoenen (safety footwear), met A- merken zoals Grisport en Redbrick. We ontwikkelen schoenen die enerzijds functioneel en comfortabel zijn, maar daarbij ook modern en sportief ogen. Allshoes onderscheidt zich door haar continue focus op innovatie, verduurzaming en het doorgronden van de behoefte van onze eindgebruikers.

Where Protection meets Style

Marketing en sales gedreven

Allshoes transformeert van een klassieke groothandel naar een ondernemende marketing en sales gedreven organisatie.

Onze groei is gedreven door innovatie, internationalisatie en duurzaamheid. We bedienen zowel de B2C (veel ZZP’ers) als de B2B markt. We vinden het belangrijk onze ondernemende mindset hoog te houden en zoeken mensen die daar bij passen.

Bij ons staan samenwerking, lef tonen (bijvoorbeeld door nieuwe ideeën te proberen) en volharding hoog in het vaandel.

Allshoes is uitgeroepen tot een Great Place To Work! Deze certificering is gebaseerd op de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie. Bij een GPTW staat het motiveren en ontwikkelen van de medewerkers centraal. Voor ons is dat de kroon op ons werk. Want terwijl Allshoes groeit, verliezen we ons team niet uit het oog. Teamgeest is immers één van onze kernwaarden.

Het is dan ook geen verrassing dat wij hoog scoren op het thema ‘kameraadschap’! Want naast dat we hard werken, zijn we ook een hechte club. En daarom blijven medewerkers niet alleen langer – ze trekken ook nieuw talent aan!

Allshoes EVP - Employee Value Proposition

What's in it for me?

Maar we horen je al denken: “Wat betekent dit voor mij?”. Bij Allshoes vinden we het belangrijk dat een nieuwe collega zich snel thuis voelt.

Op jouw eerste werkdag organiseren wij een koffiemoment voor het hele team, waar iedereen het werk neerlegt en tijd maakt om de nieuwe collega en elkaar beter te leren kennen. Daarna staan de eerste weken uit de organisatie leren kennen en zorgen wij voor een aansluitend onboardingsprogramma. Na een paar dagen voelt het alsof je al maanden bij ons werkt!

Daarnaast besteedt Allshoes veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling. Naast het organiseren van workshops & coaching, kijken we ook naar jou als individu en naar wat jij wil bereiken. Dit maakt het werken bij Allshoes een unieke maar vooral leuke ervaring!

Accountmanager Allshoes

Werken bij een Great Place To Work? Dat kan! Allshoes zoekt namelijk een Jr. Accountmanager! Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam heb je contact met diverse klanten en werk je samen om alle betrokken partijen te laten groeien. Naast je werkzaamheden is er ook veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling én organiseren we regelmatig leuke uitjes. Is dit jouw rol? Lees dan verder!

schedule Geplaatst op 21-02-2024 school HBO bookmark_border Sales work_history 32-40 place Amsterdam
Bekijk vacature navigate_next

Medewerker Magazijn

Bij Allshoes bieden we je niet alleen een goed salaris, maar ook de zekerheid van vaste werktijden in dagdiensten. Je zult werken in een team van vriendelijke collega's, waar samenwerking en ondersteuning centraal staan. Vanuit Alkmaar ontvangen we de nieuwste sneakers, verzamelen we zowel kleine als grote orders en zorgen we dat deze bestellingen mooi ingepakt bij de klant komen.

schedule Geplaatst op 08-02-2024 school MBO bookmark_border Logistiek work_history 32-40 place Amsterdam
Bekijk vacature navigate_next

Customer Support Medewerker

Ben jij klantgericht, proactief en heb je oog voor detail? Wil je deel uitmaken van ons enthousiast team en een belangrijke rol spelen in het bieden van uitstekende service aan onze klanten? Dan is deze vacature voor Customer Service Medewerker de perfecte kans voor jou!

schedule Geplaatst op 08-02-2024 school MBO bookmark_border Sales work_history 36-40 place Amsterdam
Bekijk vacature navigate_next

Jr. Finance Controller

Ben je niet creatief, maar wél goed met boekhouden? Kan jij structuur brengen aan de dagelijkse financiële processen in een kleine, dynamische organisatie? Én doe je dat het liefst bij een Great Place To work waar jij je volop kan ontwikkelen? Dan is dit de baan voor jou! Lees snel verder.

schedule Geplaatst op 08-02-2024 school MBO bookmark_border Finance work_history 32-40 place Amsterdam
Bekijk vacature navigate_next

Training & Education Specialist

Stap in de wereld van toonaangevende Safety Sneakers als onze nieuwe Training & Education Specialist. Ben jij de energieke, gepassioneerde trainer die ons team zoekt? Solliciteer nu en maak samen met ons de volgende stap in de groei van onze merken!

schedule Geplaatst op 19-01-2024 school MBO bookmark_border Sales work_history 32-40 place Amsterdam
Bekijk vacature navigate_next

(Jr.) Social Media Marketeer

Kun je geen genoeg krijgen van het scrollen, liken en delen? Is jouw duim op de socials net zo flexibel als jouw gevoel voor humor? Krijg jij energie van het bedenken van plannen om onze merken als Reebok Work, Grisport en Redbrick te laten shinen op social media? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Social Media Marketeer die met de juiste tone of voice onze merken de exposure geeft die ze verdienen!

schedule Geplaatst op 19-01-2024 school MBO bookmark_border Marketing work_history 32-40 place Amsterdam
Bekijk vacature navigate_next

Meer weten over Allshoes en onze merken? Bekijk onze websites allshoes.eu / redbrick.eu / mrmiles.eu / reebokworkbyallshoes.nl / grisportsafety.eu of volg ons op LinkedIn!