Een heel eigen duurzaamheidsbeleid genaamd

Duurzaamheid staat bij ons voorop

Of je het nu een trendwoord vindt of intrinsiek gelooft in duurzaamheid, het feit is dat onze aarde het zwaar heeft. Het is aan ons om daar iets aan te doen. Daar zijn we ons bij Bunzl maar wat goed van bewust! De rol die Bunzl heeft in de keten van productie tot aan levering van allerlei (wegwerp)producten gebruiken we dan ook graag voor het goede. We hebben daarom een duurzaamheidsbeleid opgesteld dat ons in staat stelt om ontzettend breed te kijken en aan de slag te zijn met duurzaamheid. Ons duurzaamheidsbeleid heet Believe en dat beleid heeft een eigen website. Daar lees je alles over dit beleid en hoe we dat in de praktijk brengen. Kom jij ons helpen de wereld een beetje duurzamer te maken?

Elke 2 jaar sponsoren we een ander goed doel

Voor 2024 en 2025 steunen we stichting NatuurWijs, Een stichting die basisschoolkinderen meeneemt naar buiten en ze onder begeleiding, van bijvoorbeeld een boswachter, van alles leert over de natuur en het belang ervan. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat wanneer je op jonge leeftijd leert over dit belang, je dat de rest van je leven meeneemt. Zo bouwen we dus supergericht aan een duurzame toekomst! Hieronder houden we de stand bij.

Scholen naar buiten door Bunzl

3

Elke 2 jaar sponsoren we een ander goed doel

Voor 2022 en 2023 steunden we het United Packaging Forest. Deze organisatie bundelt krachten met bedrijven uit de verpakkingsmarkt om samen (her-)bebossing te stimuleren. Trees for all is daarvoor de uitvoerende partij. Het was bij de start onze ambitie om in deze 2 jaar samen met hen een bos aan bomen te planten! Een bos is 1000 bomen. Dat deden we met succes!

Uiteindelijke bomenstand

3000