Ben jij hands-on en hou jij van een dynamische werkomgeving?

Vind jouw droombaan bij Coolpack!

De Ridder BV

Als productiebedrijf is Coolpack uniek binnen Bunzl: van vroeg tot laat draait het productieteam in Assendelft om gelpacks en koelelementen te produceren. In 2021 werd Coolpack verder uitgebreid met Hydropac: ons Britse zusje, waarmee we op gebied van productontwikkeling, verkoop en marketing nauw samenwerken.

Coolpack is onderdeel van De Ridder BV, en belevert de cruciale sector met oplossing voor gekoeld en bevroren transport. Denk aan de farmacie, food, retail en installatie, zowel in binnen- als buitenland. Kom jij ons diverse team van harde werkers versterken?

International Cold Chain Supplier Partner

Coolpack is vertrouwd partner en leverancier van ruim 1100 klanten wereldwijd. Je zult onze gelpacks, koelelementen en isolatie verpakkingen dus niet alleen op Nederlandse bodem treffen, maar ook in vele andere Europese landen en via partnerschappen zelfs buiten ons continent. Zo kun je onze producten ook terugvinden in onder andere Midden-Amerika, Afrika en Azië. En de vraag naar kwalitatieve koeloplossingen voor transport blijft toenemen in binnen- en buitenland.

Onze kernwaarden

Kanspakkers

We worden graag uitgedaagd, krijgen de ruimte om kansen te pakken en zijn gedreven voor het beste resultaat.

Aanpakkers

We zijn flexibel en wendbaar door onze korte lijnen en hoge autonomie. Wij lossen het wel op!

Vastpakkers

Wat wij doen draait om mensen. Ons bedrijf is intrinsiek divers en we zijn betrokken bij de mensen om ons heen.

Kom jij ons team versterken?

Teamleider productie - De Ridder

Geen één dag is hetzelfde binnen ons productiebedrijf, maar één ding staat vast: de machines gaan aan en de gelpacks & koelelementen rollen van de band. Heb jij niet alleen passie voor machines en techniek, maar vind je het net zo interessant om je team gemotiveerd te houden, zorg te dragen voor een veilige werkomgeving én te zorgen voor een constante kwaliteit van onze producten? Dan is deze vacature echt iets voor jou.

schedule Geplaatst op 01-11-2022 school MBO bookmark_border Productie work_history 40 place Assendelft
Bekijk vacature navigate_next

Stage Marketing Communicatie De Ridder

Ben jij continu op zoek naar hoe je de juiste toon treft en jouw doelgroep raakt? Ben je georganiseerd, doelgericht en waardeer je ruimte voor eigen initiatieven? En lijkt het je leuk om in een dynamisch, groeiend bedrijf aan de slag te gaan? Dan is deze stage bij De Ridder BV jou misschien wel op het lijf geschreven.

schedule Geplaatst op 28-09-2022 school MBO,HBO bookmark_border Marketing work_history 32-40
Bekijk vacature navigate_next

HR Officer De Ridder

Klaar om binnen De Ridder de nieuwe rol van HR Officer te bekleden, en onze HR-processen verder te optimaliseren met jouw kennis en ervaring? Lees dan snel verder en solliciteer!

schedule Geplaatst op 28-09-2022 school HBO bookmark_border HR work_history 32-40 uur
Bekijk vacature navigate_next

arrow_back arrow_forward