Ben jij hands-on en hou jij van een dynamische werkomgeving?

Vind jouw droombaan bij Coolpack!

De Ridder BV

Als productiebedrijf is Coolpack uniek binnen Bunzl: van vroeg tot laat draait het productieteam in Assendelft om gelpacks en koelelementen te produceren. In 2021 werd Coolpack verder uitgebreid met Hydropac: ons Britse zusje, waarmee we op gebied van productontwikkeling, verkoop en marketing nauw samenwerken.

Coolpack is onderdeel van De Ridder BV, en belevert de cruciale sector met oplossing voor gekoeld en bevroren transport. Denk aan de farmacie, food, retail en installatie, zowel in binnen- als buitenland. Kom jij ons diverse team van harde werkers versterken?

International Cold Chain Supplier Partner

Coolpack is vertrouwd partner en leverancier van ruim 1100 klanten wereldwijd. Je zult onze gelpacks, koelelementen en isolatie verpakkingen dus niet alleen op Nederlandse bodem treffen, maar ook in vele andere Europese landen en via partnerschappen zelfs buiten ons continent. Zo kun je onze producten ook terugvinden in onder andere Midden-Amerika, Afrika en Azië. En de vraag naar kwalitatieve koeloplossingen voor transport blijft toenemen in binnen- en buitenland.

Onze kernwaarden

Kanspakkers

We worden graag uitgedaagd, krijgen de ruimte om kansen te pakken en zijn gedreven voor het beste resultaat.

Aanpakkers

We zijn flexibel en wendbaar door onze korte lijnen en hoge autonomie. Wij lossen het wel op!

Vastpakkers

Wat wij doen draait om mensen. Ons bedrijf is intrinsiek divers en we zijn betrokken bij de mensen om ons heen.

Kom jij ons team versterken?

HR-officer - De Ridder

Sta jij onze nieuwe en bestaande klanten vriendelijk te woord met passende adviezen? En zorg jij er met jouw commerciële inzicht voor dat we geen kansen laten liggen? Dan ben jij misschien wel de ideale aanwinst voor ons Packaging verkoopteam!

schedule Geplaatst op 26-01-2023 school MBO bookmark_border Sales work_history 32-40 place Assendelft av_timer Geldig tot 31-03-2023
Bekijk vacature navigate_next

Medewerker Account Beheer - Coolpack

Sta jij onze nieuwe en bestaande klanten vriendelijk te woord met passende adviezen? En zorg jij er met jouw commerciële inzicht voor dat we geen kansen laten liggen? Dan ben jij misschien wel de ideale aanwinst voor ons Packaging verkoopteam!

schedule Geplaatst op 11-01-2023 school MBO bookmark_border Sales work_history 32-40 place Assendelft av_timer Geldig tot 31-03-2023
Bekijk vacature navigate_next

Medewerker account support - De Ridder

Ben jij klantgericht, commercieel ingesteld en zet jij net die extra stap om goede service te verlenen? Dan zijn we naar jou op zoek! Bij De Ridder staat service hoog in het vaandel, en daar lever jij als Customer service medewerker een belangrijke bijdrage aan. Klanten waar je mee gaat werken zijn bijvoorbeeld overheidsinstellingen zoals het Ministerie van Justitie, de Politie en het COA, maar ook zorgorganisaties en andere klanten behoren tot ons klantportfolio.

schedule Geplaatst op 14-12-2022 school MBO bookmark_border Sales work_history 28-40 place Assendelft av_timer Geldig tot 31-03-2023
Bekijk vacature navigate_next

arrow_back arrow_forward