Ben jij hands-on en hou jij van een dynamische werkomgeving?

Vind jouw droombaan bij Coolpack!

De Ridder BV

Als productiebedrijf is Coolpack uniek binnen Bunzl: van vroeg tot laat draait het productieteam in Assendelft om gelpacks en koelelementen te produceren. In 2021 werd Coolpack verder uitgebreid met Hydropac: ons Britse zusje, waarmee we op gebied van productontwikkeling, verkoop en marketing nauw samenwerken.

Coolpack is onderdeel van De Ridder BV, en belevert de cruciale sector met oplossing voor gekoeld en bevroren transport. Denk aan de farmacie, food, retail en installatie, zowel in binnen- als buitenland. Kom jij ons diverse team van harde werkers versterken?

International Cold Chain Supplier Partner

Coolpack is vertrouwd partner en leverancier van ruim 1100 klanten wereldwijd. Je zult onze gelpacks, koelelementen en isolatie verpakkingen dus niet alleen op Nederlandse bodem treffen, maar ook in vele andere Europese landen en via partnerschappen zelfs buiten ons continent. Zo kun je onze producten ook terugvinden in onder andere Midden-Amerika, Afrika en Azië. En de vraag naar kwalitatieve koeloplossingen voor transport blijft toenemen in binnen- en buitenland.

Onze kernwaarden

Kanspakkers

We worden graag uitgedaagd, krijgen de ruimte om kansen te pakken en zijn gedreven voor het beste resultaat.

Aanpakkers

We zijn flexibel en wendbaar door onze korte lijnen en hoge autonomie. Wij lossen het wel op!

Vastpakkers

Wat wij doen draait om mensen. Ons bedrijf is intrinsiek divers en we zijn betrokken bij de mensen om ons heen.

Kom jij ons team versterken?

Ambitieuze HR officer -gezocht bij De Ridder!

De Ridder is specialist in een niche markt binnen de overheid en zorg. Door onze snelle groei breiden wij ons HR team uit met een zelfstandige HR Officer die onze afdeling en zichzelf graag verder wil ontwikkelen. Word jij onze nieuwe HR specialist?

schedule Geplaatst op 09-08-2023 school HBO bookmark_border HR work_history 28-32 place Assendelft
Bekijk vacature navigate_next

Word Teamleider Sales - Overheid & Zorg bij De Ridder!

De Ridder levert een essentiële bijdrage aan het leefbaarder maken van inhumane situaties. Wij dragen graag bij aan een prettigere samenleving door onze producten te leveren aan mooie klanten als justitie, politie, defensie, COA’s en zorginstellingen. Wij zorgen dagelijks dat een leven in een onprettige omgeving een stukje draaglijker wordt. Wij kunnen daar een sterke Teamleider Sales bij gebruiken. Is dit iets voor jou?

schedule Geplaatst op 13-07-2023 school HBO bookmark_border Sales work_history 32-40 place Assendelft
Bekijk vacature navigate_next

Teamleider Financiële Administratie

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als of uitdaging in de rol van teamleider financiële administratie? Krijg jij energie van het coachen van een team, verbeteren van processen maar sta je ook graag met je voeten in de klei? Dan zijn wij op zoek naar jou!

schedule Geplaatst op 03-07-2023 school HBO,WO bookmark_border Finance work_history 40 place Assendelft av_timer Geldig tot 30-09-2023
Bekijk vacature navigate_next

arrow_back arrow_forward