Wil jij werken in een organisatie die volop in beweging is? Wij zijn altijd op zoek naar leuke collega’s die het beste uit zichzelf én elkaar weten te halen! King zorgt voor alles wat onze klanten achter de schermen nodig hebben om zich volledig te kunnen focussen op hun werk. Of dat nu in de zorg, het onderwijs een corporate organisatie of bij een overheidsinstantie is. Met een facilitair en medisch assortiment van meer dan 50.000 producten zorgen we ervoor dat onze klanten nooit misgrijpen. King zorgt. voor meer handen aan het bed, voor de ogen in de aula, voor de zaken achter de business en voor de helpende hand in de wereld. En daar komt best wat bij kijken! Vind jij dit ook zo belangrijk en maak je graag impact? Dan nodigen we je van harte uit voor een kop koffie!

Werken bij King?

Contractmanager bij King

Wij zoeken een contractmanager die met energie de uitdaging aangaat om contracten zo optimaal mogelijk in te richten voor onze bestaande en nieuwe klanten. Je weet wat risicobeheersing betekent, weet als geen ander wat contractbeheer is en anticipeert moeiteloos op veranderingen bij de klant of in de markt. Daarnaast heb je affiniteit met duurzaamheid en volg je de ontwikkelingen op de voet. Kun jij klantrelaties managen en wil je graag strategisch en commercieel verantwoordelijk zijn voor de klant? Ben je daarnaast ook in staat om te bouwen aan stabiele en tevreden klanten met oog voor duurzaamheid? Dan zijn wij misschien wel de perfecte match!

schedule Geplaatst op 06-02-2024 school HBO bookmark_border Sales work_history 32-40 place Tiel
Bekijk vacature navigate_next

Office accountmanager & support King

In de functie van office accountmanager & support draag je elke dag een steentje aan bij aan het “ontzorgen” van onze klanten, zodat zij zich met de kerntaken bezig kunnen houden. Je bent het dagelijkse aanspreekpunt van onze klanten en de spin in het web in de afstemming met onze klanten en de accountmanager in jouw regio.

schedule Geplaatst op 10-11-2023 school HBO bookmark_border Sales work_history 32-40 uur place Tiel
Bekijk vacature navigate_next

Accountmanager bij KING

Weet jij hoe je van (potentiële) klanten ambassadeurs maakt? Word je er enthousiast van om te zorgen voor waardevolle relaties met onze klanten? En wil jij eraan bijdragen dat onze positie in de markt verder wordt versterkt? Dan zijn wij wellicht een goede match! We zoeken een collega die van nature weet hoe hij of zij met klanten communiceert en hen weet te overtuigen van de meerwaarde van King als partner voor facilitaire en medische oplossingen.

schedule Geplaatst op 11-10-2023 school HBO bookmark_border Sales work_history 32-40 place Tiel
Bekijk vacature navigate_next

Samen

Wat we doen, doen we samen. De nauwe samenwerking met onze klanten begint in onze eigen organisatie. Management en logistiek, finance en sales: we vormen samen meerdere teams. Met één gezamenlijk doel. Hoe wij dit doen?

 • We moedigen elkaar aan om samen te werken met collega’s en klanten, met verschillende expertises, achtergronden en ervaringen.
 • Het succes van een collega is ook ons eigen succes.
 • We lopen gemakkelijk bij elkaar binnen.
 • We gaan voor werkplezier, resultaat en groei.
King samen

Verantwoordelijk

Bij King nemen we verantwoordelijkheid. En durven we deze te geven. Iedereen werkt vanuit zijn of haar eigen motivatie. Vanuit een persoonlijke passie voor zijn of haar vak. Zodat iedereen doet en kan blijven doen waar hij goed in is. De dingen die echt belangrijk zijn. Alles wat geen energie kost, maar juist oplevert. Uiteindelijk gaat het om het resultaat. Onderaan de streep levert ons werk succes op. Hoe wij dit doen?

 • We ‘walk the talk’: we doen wat we beloven, komen na wat we afspreken.
 • We kijken altijd eerst wat we zelf kunnen doen en vragen advies, feedback en hulp waar nodig.
 • Hard op de inhoud, zacht op de mens.
 • We werken zorgvuldig en doen de juiste checks

In beweging

Als organisatie zijn we voortdurend in beweging. Op locatie en onderweg. Op kantoor en in de logistiek. Van het hier en nu, naar het daar en straks. Op het gebied van logistiek, inkoop, en ICT en gebruiken we data en relevante inzichten om te blijven innoveren. Zodat onze oplossingen altijd aansluiten bij de actualiteit. Nu én straks. De behoeften veranderen continu; wij veranderen mee. We zorgen dat we klaar zijn voor de toekomst en voor alles wat daarna komt. Wij weten wat onze klanten nodig hebben. Vandaag en morgen. Hoe wij dit met elkaar doen?

 • Zonder resultaat geen klant. Zonder resultaat geen omzet en zonder omzet geen groei en innovatie.
 • We staan open voor nieuwe mensen, ideeën, opvattingen en ervaringen.
 • We nemen uitdagingen aan. Of het nu 4.000 orderregels zijn of het bedenken van een complexe logistieke oplossing. Dat vraagt een open mind en een frisse blik

Hoe doen we dat voor onze klanten?

 • Ontzorgen bij King is geen mooi woord, maar een echte ervaring.
 • Onze passie ligt bij logistiek, distributie, e-commerce en productkennis. Daarin willen we het iedere dag beter doen voor onze klanten. Met die drive maken wij echt het verschil.
 • Onze kracht is dat we er altijd zijn, dat we ver gaan om problemen te fixen en het onmogelijke gedaan krijgen.
 • We zoeken en vinden, kijken net even verder dan de rest en zijn niet bang voor out of the box oplossingen.

King zorgt voor jou!

Binnen King zijn we ervan overtuigd dat iedereen impact maakt. Voor jezelf, voor je team en voor King. Het is altijd mogelijk jezelf verder te ontwikkelen. En dan natuurlijk op een manier die bij je past en aansluit bij jou als persoon en als professional.