Wil jij werken in een organisatie die volop in beweging is? Wij zijn altijd op zoek naar leuke collega’s die het beste uit zichzelf én elkaar weten te halen! King zorgt voor alles wat onze klanten achter de schermen nodig hebben om zich volledig te kunnen focussen op hun werk. Of dat nu in de zorg, het onderwijs een corporate organisatie of bij een overheidsinstantie is. Met een facilitair en medisch assortiment van meer dan 50.000 producten zorgen we ervoor dat onze klanten nooit misgrijpen. King zorgt. voor meer handen aan het bed, voor de ogen in de aula, voor de zaken achter de business en voor de helpende hand in de wereld. En daar komt best wat bij kijken! Vind jij dit ook zo belangrijk en maak je graag impact? Dan nodigen we je van harte uit voor een kop koffie!

Werken bij King?

Assistent Inkoper bij King

Laat jij liever niets aan het toeval over en mocht er dan toch iets anders gaan dan verwacht, laat jij je dan niet gek maken? Richt jij je graag op de details en zie jij (bijna) nooit iets over het hoofd? Krijg jij energie van het leggen van contact met interne én externe stakeholders? Wij zijn op zoek naar (tijdelijke) ondersteuning op onze afdeling. Grijp je kans en kom langs voor een kop koffie!

schedule Geplaatst op 30-08-2023 school MBO,HBO bookmark_border Inkoop work_history 20 place Tiel
Bekijk vacature navigate_next

Klantteammanager bij King

Als Klantteam Manager bij KING heb je een brede en uitdagende rol. Samen met jouw klantteam, dat bestaat uit ongeveer 10 salesprofessionals, draag jij zorg voor het verkoopplan en de realisatie hiervan in het segment Zorg. Met jouw brede scope binnen de organisatie fungeer je als verbindende schakel tussen sales, marketing, supply chain, finance en onze klanten in de zorg. Samen met hen zorg je voor innovatie en ben je continu op zoek naar verbeteringen en nieuwe oplossingen voor onze klanten.

schedule Geplaatst op 30-08-2023 school HBO,WO bookmark_border Sales work_history 32-40 place Tiel
Bekijk vacature navigate_next

Stage Marketing & Sales bij King

Bij King én QS (beiden onderdeel van Bunzl) zijn wij op zoek naar een enthousiaste (meewerk)stagiaire of afstudeerder Marketing & Sales. Je wordt onderdeel van de business unit Overheid & Onderwijs en je werkt ook voor QS. King en QS zoeken namelijk samen een student die kan bijdragen aan het uitwerken van een gezamenlijk concept. Hoe tof is dat?!

schedule Geplaatst op 20-07-2023 school HBO bookmark_border Stage / Afstuderen work_history 32 place Tiel
Bekijk vacature navigate_next

Samen

Wat we doen, doen we samen. De nauwe samenwerking met onze klanten begint in onze eigen organisatie. Management en logistiek, finance en sales: we vormen samen meerdere teams. Met één gezamenlijk doel. Hoe wij dit doen?

 • We moedigen elkaar aan om samen te werken met collega’s en klanten, met verschillende expertises, achtergronden en ervaringen.
 • Het succes van een collega is ook ons eigen succes.
 • We lopen gemakkelijk bij elkaar binnen.
 • We gaan voor werkplezier, resultaat en groei.
King samen

Verantwoordelijk

Bij King nemen we verantwoordelijkheid. En durven we deze te geven. Iedereen werkt vanuit zijn of haar eigen motivatie. Vanuit een persoonlijke passie voor zijn of haar vak. Zodat iedereen doet en kan blijven doen waar hij goed in is. De dingen die echt belangrijk zijn. Alles wat geen energie kost, maar juist oplevert. Uiteindelijk gaat het om het resultaat. Onderaan de streep levert ons werk succes op. Hoe wij dit doen?

 • We ‘walk the talk’: we doen wat we beloven, komen na wat we afspreken.
 • We kijken altijd eerst wat we zelf kunnen doen en vragen advies, feedback en hulp waar nodig.
 • Hard op de inhoud, zacht op de mens.
 • We werken zorgvuldig en doen de juiste checks

In beweging

Als organisatie zijn we voortdurend in beweging. Op locatie en onderweg. Op kantoor en in de logistiek. Van het hier en nu, naar het daar en straks. Op het gebied van logistiek, inkoop, en ICT en gebruiken we data en relevante inzichten om te blijven innoveren. Zodat onze oplossingen altijd aansluiten bij de actualiteit. Nu én straks. De behoeften veranderen continu; wij veranderen mee. We zorgen dat we klaar zijn voor de toekomst en voor alles wat daarna komt. Wij weten wat onze klanten nodig hebben. Vandaag en morgen. Hoe wij dit met elkaar doen?

 • Zonder resultaat geen klant. Zonder resultaat geen omzet en zonder omzet geen groei en innovatie.
 • We staan open voor nieuwe mensen, ideeën, opvattingen en ervaringen.
 • We nemen uitdagingen aan. Of het nu 4.000 orderregels zijn of het bedenken van een complexe logistieke oplossing. Dat vraagt een open mind en een frisse blik

Hoe doen we dat voor onze klanten?

 • Ontzorgen bij King is geen mooi woord, maar een echte ervaring.
 • Onze passie ligt bij logistiek, distributie, e-commerce en productkennis. Daarin willen we het iedere dag beter doen voor onze klanten. Met die drive maken wij echt het verschil.
 • Onze kracht is dat we er altijd zijn, dat we ver gaan om problemen te fixen en het onmogelijke gedaan krijgen.
 • We zoeken en vinden, kijken net even verder dan de rest en zijn niet bang voor out of the box oplossingen.

King zorgt voor jou!

Binnen King zijn we ervan overtuigd dat iedereen impact maakt. Voor jezelf, voor je team en voor King. Het is altijd mogelijk jezelf verder te ontwikkelen. En dan natuurlijk op een manier die bij je past en aansluit bij jou als persoon en als professional.