Samen

maken we het verschil.

Hey jij! 

Bij Janssen Packaging werkt iedereen vanuit zijn eigen, intrinsieke drive. Noem het passie, zo je wilt. We zijn trots op wie we zijn, fier op wat we doen. En op alles wat we samen nog gáán doen. Kom jij ons gezellige en gedreven team versterken? Bekijk ons vacature aanbod, en die van de andere werkmaatschappijen, via onderstaande button. Maak samen met jouw collega’s het verschil. Jouw talent is meer dan welkom! Zo lang je maar niet veel te goed bent in tafeltennis of darten.

Jasper - Customer Service

“Elke dag krijg ik de vrijheid om, op mijn eigen manier, business te voeren met partners door de gehele supply chain. Als je werkt alsof het bedrijf van jou is, maak je zelden slechte keuzes. Als je vervolgens alsnog valt, is het opstaan en leren van je gemaakte fout.”

"Bij Janssen Packaging staan wij als medewerkers echt op 1! Dat zorgt allereerst voor een heerlijke werksfeer en daarnaast dat wij als team die extra stappen zetten voor onze klanten."

Jelle - Innovation & Sustainability Manager Non-Food

Annemarie - Accountmanager

"Het enthousiasme van ons team werkt enorm inspirerend. We werken steeds meer samen om het beste te doen voor onze klanten en voor elkaar."

"Werken moet leuk zijn! En daarom doen wij veel met een knipoog. Een betrokken team waar je bij wil horen en samen het beste te doen voor de klant. Kortom; Waar het stopt voor een ander, begint het bij ons!"

Marinko - Salesmanager