Bunzl Academy

De Bunzl Academy brengt je een breed aanbod voor persoonlijke ontwikkeling. Wat er allemaal in zit? Meer dan we je in het kort kunnen vertellen. Maar we zullen een poging doen.

Iedereen heeft talent. En gelukkig hebben we niet allemaal hetzelfde talent. Daarmee vullen we elkaar dus mooi aan. Werd er vroeger op je rapport vooral gefocust op waar je niet zo goed in was en hoe je dat kon verbeteren, focussen we bij Bunzl graag op datgeen wat je al wel goed kan en datgeen dat je graag zelf zou willen leren. Of dat nou is om nog beter te worden in wat je al goed kunt of iets te leren waar je interesse in hebt, voor nu of voor de toekomst, alles is mogelijk.

Een blended learning aanbod voor iedereen

De Bunzl Academy bestaat uit een breed aanbod van trainingen, workshops en events waaruit jij kunt kiezen. De trainingen vinden offline plaats met een kleine groep collega’s. Vsak van de verschillende Bunzl bedrijven.  Van producttraining tot trainingen in  software zoals Excel, MS Teams. Maar ook onderwerpen als de AVG-wet, time- en stressmanagement, van workshops over duurzaamheid, veiligheid en diversiteit, inclusie en gelijkheid naar events waarbij je leert reanimeren of gaat plastic vissen. En zit er niet tussen wat jij zoekt? Dan laat je ons dat weten. Het aanbod is namelijk continu in ontwikkeling, zodat we goed aansluiten bij wat onze collega’s nodig hebben.

Welke training zou jij graag willen doen?

Online leren: waar, wanneer en hoe jij dat wilt!

Meer dan 130 trainingen over allerlei onderwerpen vind je in Goodhabitz. Werk je bij Bunzl dan krijg je een Goodhabitz account waarmee jij dus wanneer je maar wilt, waar je maar wilt kunt leren op een manier die bij jou past. Lees je je leerstof graag, geen probleem, kies je voor het magazine. Kijk je liever een korte video, ook dat is beschikbaar. Een doener, dan pak jij de go-opdrachten beet. Leren in 5 tot 10 minuten, daar word je zeker wijzer van!

Leren en netwerken voor jonge professionals

Het Young Bunzl event is een event dat 2 keer per jaar plaatsvindt. Speciaal voor onze collega’s tot 35 jaar. Per event wisselt het onderwerp en de vorm, maar altijd is het thema actueel en inspirerend. Mooie voorbeelden voor dit event zijn een lezing over duurzaamheid gevolgd door plastic vissen op de Amsterdamse grachten (Plastic whale, echt een aanrader!) en de training levensreddend handelen waarbij reanimeren centraal stond. Ook onderwerpen als Alzheimer, Diversiteit, Inclusie en Gelijkheid en generatieverschillen zijn al eens de revue gepasseerd. De ideale plek om gelijkgestemden te leren kennen en je netwerk uit te breiden. En reuze gezellig, we sluiten dit event namelijk altijd af met een borrel. Proosten wij tijdens het volgende event met elkaar?

Talenten bundelen

De Bunzl Ambassadors Club wordt jaarlijks opnieuw samengesteld met collega’s uit de verschillende Bunzl bedrijven in Nederland. Deze 10 collega’s komen allemaal van andere afdelingen en werken samen aan 2 verschillende business cases. Deze cases zijn actuele vraagstukken die zullen bijdragen aan de ontwikkeling en het succes van onze organisatie(s). Met de Ambassadors Club brengen we talenten bij elkaar en bieden hen training aan die ze direct in de praktijk kunnen toepassen. En hoe mooi is het als jouw idee een business plan wordt en bijdraagt aan de toekomst van één van onze Bunzl bedrijven?