Als je bij Bunzl komt werken

Yes, je hebt voor Bunzl gekozen! Of nou, je hebt voor één van onze bedrijven gekozen, maar we zijn hoe dan ook blij met jou als aanwinst in ons team, bij het bedrijf zelf en bij Bunzl. Welkom!
Je contract is getekend en het is aftellen tot je eerste dag. Kijk jij er ook zo naar uit?

Onboarding

Om je een warme zachte landing te geven krijg je een week voor je start van ons toegang tot onze onboarding app. In deze app staat een berg van informatie die uiteindelijk allemaal relevant is om te weten, maar niet meteen de eerste dag. Wel fijn voor jou is het onderdeel “Mijn eerste werkdag”. Hierin krijg je namelijk allerlei praktische informatie zoals waar parkeer ik mijn auto of fiets, is er lunch aanwezig of breng ik die zelf mee, waar meld ik me, etc., etc.. Ook kun je alvast meer lezen of je eigen team en andere afdelingen en is er een organogram beschikbaar. Vaak is die info voorzien van foto’s dus dan heb je al wat gezichten gezien. Wel zo fijn.

Eenmaal aan de slag zul je de app nog veel gebruiken als hulpmiddel bij je onboarding. Je HR-verantwoordelijke legt je daar alles over uit.

Performance management

Tijdens je onboarding ben je nog met regelmaat in gesprek met HR en je manager over hoe het gaat en wat jullie ervaringen en bevindingen zijn. Maar ook daarna vinden wij het belangrijk om het gesprek met elkaar gaande te houden. Daarvoor gebruiken we de app die je al kent van je onboarding. Minimaal 3 keer per jaar zijn we met elkaar in gesprek over jouw ontwikkeling. Wat zou je graag willen verbeteren, aan jezelf, aan een proces, een taak? Heb je ambitieuze dromen voor de toekomst of vind je wat je nu doet fantastisch en mag het van jou zo wel blijven? Door elkaar te spreken dragen we bij aan succes en ontwikkeling van elkaar en de organisatie. We weten dan hoe jij je voelt in onze organisatie en waar je misschien nog hulp bij zou willen hebben zodat we jou je beste jij kunnen laten zijn.

Onze kijk op leiderschap

Onze leidinggevenden hebben een belangrijke sleutelrol in onze organisatie. Ze zijn bepalend voor het realiseren van de bedrijfsstrategie maar, misschien nog wel belangrijker, voor het creëren van een veilige werkomgeving waarbinnen iedereen tot zijn recht komt. Ze zijn verantwoordelijk voor het behalen van de resultaten en zijn de vertalers van goed werkgeverschap. Open feedback naar elkaar toe vinden we bij Bunzl dan ook erg belangrijk. Daarom krijgt iedere werknemer 2 keer per jaar een vragenlijst over haar, zijn of diens leidinggevende. Anoniem geef jij door wat je vindt dat fantastisch gaat en wat jij denkt dat hij, zij of die nog kan verbeteren. Op die manier weten onze leidinggevenden op welke punten zij zich persoonlijk nog kunnen verbeteren om een nog betere leidinggevende te worden. Deze input neemt dien, zij of hij dan ook mee in diens eigen ontwikkelplan.

Medewerkerstevredenheidsonderzoek

Om de 2 jaar houden we internationaal een medewerkerstevredenheidsonderzoek. Een vinger aan de pols hoe wij het als organisatie doen. In dit onderzoek komen tal van onderwerpen voorbij die allemaal te maken hebben met hoe blij jij bent met je werk en ons als werkgever. De uitkomst geeft onze bedrijven handvatten voor de toekomst. Ze weten nu op welk gebied ze nog kunnen verbeteren en nemen dat mee in hun strategieplannen.