Je vindt bij Logistiekconcurrent alles voor magazijn en transport, zoals vrachtbrieven, spanbanden, pallets, verpakkingen en truckparts. Sinds 2012 zijn wij actief in het bevoorraden van het logistieke proces van onze klanten. Samen houden we de logistiek, en daarmee de wereld, draaiende!

We werken elke dag hard om de allerbeste te zijn én te blijven. Een belangrijk onderdeel van ons succes is onze bedrijfscultuur en merkpresentatie. We willen anders zijn dan anderen en het verschil maken op de kleine dingen. Net dat stapje extra zetten voor onze klanten, maar ook voor onze eigen mensen. Een gezellige plek om te winkelen én te werken.

forklift
MEGA assortiment

11.000 producten

Zolang het geen diepgaande investering betreft, vind je het bij ons. Alles wat je nodig hebt in een magazijn of als je de weg op moet. Met meer dan 11.000 logistieke producten zijn wij als totaalaanbieder dé marktleider.

accessibility_new
GROOTS ONTZORGEN

55.000 klanten

We helpen veel bedrijven en particulieren met de bevoorrading van hun magazijn en/of transport. Meer dan 55.000 klanten profiteren van het gemak van ons als totaalleverancier en kunnen zich bezighouden met ondernemen.

work
GEZELLIGE CLUB

60 medewerkers

We zijn een echt Brabants familiebedrijf van origine en zullen dat nooit uit het oog verliezen. We werken met korte lijntjes en creëren een gezellige werkvloer voor iedereen. Elke dag maken we er weer een feestje van!

Zeggen jullie "je" of "u"?

add remove

We houden van een informele werksfeer en spreken elkaar, maar ook onze klanten en leveranciers, graag persoonlijk aan. "Uw" en "weledelachtbare" reserveren we voor een koningsbezoek, maar verder doen we gewoon lekker nuchter.

Kan ik mijn auto veilig op het terrein parkeren?

add remove

Ja, je kunt jouw trouwe vierwieler gewoon op privéterrein parkeren. Er is voldoende plek voor alle soorten en maten auto's, fietsen en alles daar tussenin.

Krijg ik elke maand een stukje taart?

add remove

Ja, we trakteren onze medewerkers elke maand op een heerlijk stukje ambachtelijk gebak of appelflap. Lekker van de bakker. Heb je een allergie? Dan houden we daar rekening mee.

Ben ik te oud om nog te leren?

add remove

Wij vinden van niet! Je krijgt bij ons de mogelijkheid om jezelf continu te blijven ontwikkelen d.m.v. cursussen of opleidingen. Zo word jij steeds beter in de dingen die je doet.

Speelt duurzaamheid bij jullie een rol?

add remove

Ja, wij vinden dat de logistiek veel groener kan! Steeds vaker kiezen wij voor duurzame(re) producten in onze shop en nemen we afscheid van niet-milieuvriendelijke toepassingen. Alleen samen houden we de wereld draaiende.

Zijn er ook personeelsfeestjes?

add remove

Wij houden van personeelsuitjes en -feestjes! Elk jaar organiseren we een BBQ, waarbij ook partners zijn uitgenodigd. Vinden we gezellig. Verder is er het jaarlijkse personeelsuitje. Elke keer is het weer een verrassing waar we heen gaan en wat we gaan doen. Iets om naar uit te kijken!

Word jij onze nieuwe collega? :)