Als oud-sportman is Laurens niet vies van een uitdaging. Zijn sportachtergrond in hockey heeft mede zijn karakter gevormd. “Ik ben gewend om resultaatgericht te zijn. Resultaten behaal je het best door hard te werken en elke dag een beetje beter te willen zijn. Maar minstens zo belangrijk zijn samenwerken en hulp vragen of aannemen.” Laurens heeft de afgelopen jaren bij Allshoes dan ook alles behalve stil gezeten. Hij vertelt graag wat hem heeft beziggehouden.

Ineens was alles anders

‘‘Ik werkte iets meer als een half jaar bij Allshoes toen corona alles plat legde. Net op stoom in mijn nieuwe baan zou je kunnen zeggen, toen alles veranderde. Als key accountmanager bezocht ik vaak klanten, deed ik mijn werk van mens tot mens. De lockdown betekende dat we op een andere manier aan de slag moesten. Dat we ook de verhuizing van het kantoor van Alkmaar naar de Houthavens in Amsterdam in mei 2020 hadden vroeg het nodige van ons als organisatie en team. Een uitdagende tijd dus.’’, aldus Laurens.

Kansen verzilveren

Die uitdaging werd echter goed benut. “Het feit dat we met Allshoes onderdeel zijn van Bunzl biedt een zekere stabiliteit en het vertrouwen in een goede afloop. Dat geeft zeker in onzekere tijden rust, wat ons in staat stelde om hernieuwd te kijken naar onze salespropositie en die futureproof te maken. Aanpassingsvermogen en ondernemerschap zitten in het Allshoes en in het Bunzl DNA verweven. Dat laat zich in onvoorspelbare tijden als deze goed zien. We passen aan waar nodig om samen het resultaat toch te behalen.”

Persoonlijke ontwikkeling

Ook persoonlijk ontwikkelde Laurens zich. Binnen de organisatie werd hij teamlead en achtereenvolgens nam hij deel aan de Ambassadors Club van 2021 en het Middle Management trainingstraject in 2022. In beide trajecten trekt Laurens samen op met gelijken van andere werkmaatschappijen. Hij bouwt zijn netwerk uit en al snel wordt er niet alleen kennis gedeeld maar worden er ook commerciële kansen aangegrepen.

Wat maakt het zo leuk?

De combinatie van werken bij een kleine, jonge, ambitieuze en dynamische club als Allshoes en de samenwerking kunnen opzoeken bij zusterbedrijven bestempeld Laurens als reuze interessant en vrij uniek. Allshoes is een platte organisatie waar de deuren altijd openstaan. ”We zijn niet bang om een risico te nemen en onszelf een uitdagend doel te stellen, dat houd het interessant. Work hard play hard is wel écht van toepassing op Allshoes.’’

Ook werken bij een bedrijf waar het altijd interessant blijft? Check de vacatures!

Wil jij net als Laurens werken in een organisatie die altijd denkt in mogelijkheden? Neem dan zeker een kijkje bij de openstaande vacatures van Allshoes. Staat jouw droombaan er nog niet tussen? Stel dan een Jobalert in, zodat je als eerste op de hoogte bent bij nieuwe relevante vacatures.