(Jr.) Social Media Specialist

Kun je geen genoeg krijgen van het scrollen, liken en delen? Is jouw duim op de socials net zo flexibel als jouw gevoel voor humor? Krijg jij energie van het bedenken van plannen om onze merken als Reebok Work, Grisport en Redbrick te laten shinen op social media? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Social Media Specialist die met de juiste tone of voice onze merken de exposure geeft die ze verdienen!

schedule Geplaatst op 21-05-2024 school MBO bookmark_border Marketing work_history 32-40 place Amsterdam

Commercieel Binnendienst Medewerker bij Allshoes

Ben jij lekker proactief en commercieel ingesteld? Kan je goed upsellen en vind je het leuk om problemen op te lossen? Dan is deze vacature iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst.

schedule Geplaatst op 01-05-2024 school MBO,HBO bookmark_border Customer Support work_history 24-40 place Amsterdam

Productdata Specialist bij Allshoes

Werken bij een Great Place To Work én in een modern kantoor in de Amsterdamse Houthavens? Dan is dit de baan voor jou! Je zal o.a. verantwoordelijk zijn voor ons PIM-systeem (zowel bij het adviseren en uitvoeren van projecten als het verrijken van de data) en de migratie van data naar onze partner platformen. Gaan productdata en rapportages bij jou hand in hand en ben je daar ook nog eens steengoed in? Lees dan verder!

schedule Geplaatst op 01-05-2024 bookmark_border Project management work_history 32-40 place Amsterdam

Medewerker Magazijn

Bij Allshoes bieden we je niet alleen een goed salaris, maar ook de zekerheid van vaste werktijden in dagdiensten. Je zult werken in een team van vriendelijke collega's, waar samenwerking en ondersteuning centraal staan. Vanuit Alkmaar ontvangen we de nieuwste sneakers, verzamelen we zowel kleine als grote orders en zorgen we dat deze bestellingen mooi ingepakt bij de klant komen.

schedule Geplaatst op 23-04-2024 school MBO bookmark_border Logistiek work_history 40 place Amsterdam

Training & Education Specialist

Harde werkers wereldwijd staan sterk in onze innovatieve, stijlvolle en duurzame veiligheidsschoenen. Jij bevestigt en versterkt onze leidende kennis en kunde op het gebied van professioneel schoeisel en helpt onze distributiepartners aan meer omzet en klanttevredenheid.

schedule Geplaatst op 23-04-2024 school MBO,HBO bookmark_border Sales work_history 32-40 place Amsterdam