Contractmanager bij King

Wij zoeken een contractmanager die met energie de uitdaging aangaat om contracten zo optimaal mogelijk in te richten voor onze bestaande en nieuwe klanten. Je weet wat risicobeheersing betekent, weet als geen ander wat contractbeheer is en anticipeert moeiteloos op veranderingen bij de klant of in de markt. Daarnaast heb je affiniteit met duurzaamheid en volg je de ontwikkelingen op de voet. Kun jij klantrelaties managen en wil je graag strategisch en commercieel verantwoordelijk zijn voor de klant? Ben je daarnaast ook in staat om te bouwen aan stabiele en tevreden klanten met oog voor duurzaamheid? Dan zijn wij misschien wel de perfecte match!

schedule Geplaatst op 06-02-2024 school HBO bookmark_border Sales work_history 32-40 place Tiel

Office accountmanager & support King

In de functie van office accountmanager & support draag je elke dag een steentje aan bij aan het “ontzorgen” van onze klanten, zodat zij zich met de kerntaken bezig kunnen houden. Je bent het dagelijkse aanspreekpunt van onze klanten en de spin in het web in de afstemming met onze klanten en de accountmanager in jouw regio.

schedule Geplaatst op 10-11-2023 school HBO bookmark_border Sales work_history 32-40 uur place Tiel

Accountmanager bij KING

Weet jij hoe je van (potentiële) klanten ambassadeurs maakt? Word je er enthousiast van om te zorgen voor waardevolle relaties met onze klanten? En wil jij eraan bijdragen dat onze positie in de markt verder wordt versterkt? Dan zijn wij wellicht een goede match! We zoeken een collega die van nature weet hoe hij of zij met klanten communiceert en hen weet te overtuigen van de meerwaarde van King als partner voor facilitaire en medische oplossingen.

schedule Geplaatst op 11-10-2023 school HBO bookmark_border Sales work_history 32-40 place Tiel

Stage Marketing & Sales bij King

Bij King én QS (beiden onderdeel van Bunzl) zijn wij op zoek naar een enthousiaste (meewerk)stagiaire of afstudeerder Marketing & Sales. Je wordt onderdeel van de business unit Overheid & Onderwijs en je werkt ook voor QS. King en QS zoeken namelijk samen een student die kan bijdragen aan het uitwerken van een gezamenlijk concept. Hoe tof is dat?!

schedule Geplaatst op 20-07-2023 school HBO bookmark_border Stage / Afstuderen work_history 32 place Tiel