Majestic

Better and faster in total safety!

Better and faster in total safety!

Optimale arbeidsomstandigheden zijn belangrijk voor het bedrijfsleven. Majestic weet dat als geen ander en biedt dan ook alle mogelijke persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM); een essentieel onderdeel als het om veilige arbeidsomstandigheden gaat.
In dertig jaar tijd is Majestic uitgegroeid tot een toonaangevende groothandel en distributeur van persoonlijke beschermingsmiddelen met een bijzonder uitgebreid assortiment. Vanuit een ultramodern distributiecentrum in Bergen op Zoom leveren wij een totaalpakket aan persoonlijke beschermingsmiddelen aan handelsondernemingen in alle takken van industrie in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland en Engeland. Majestic is gespecialiseerd in werkhandschoenen en mag zich zondermeer marktleider noemen op dit gebied.

Werken bij Majestic

Vanuit het nieuwe kantoor in Spijkenisse of ons distributiecentrum in Bergen op Zoom werk je samen met ruim 80 collega’s aan het verhogen en borgen van persoonlijke bescherming binnen Europa. Dit doen we door te luisteren naar de behoefte van onze klanten en hier in te voorzien door volledig te ontzorgen. Onze service gaat verder dan het alleen aanbieden van een volledig PBM-assortiment en bieden dan ook volledige verkoopondersteuning en logistiek support.
Collega’s bij Majestic zijn trots op het bedrijf en werken met passie en plezier aan het product en klantrelaties. Ze verstaan het vak en adviseren en ondersteunen klanten en nemen verantwoordelijkheid binnen hun vakgebied. Werken bij Majestic betekent werken in een transparante en no-nonsense cultuur, waarbij teamgeest en een goede sfeer hoog in het vaandel staan.


Wil jij onderdeel worden een enthousiast team binnen een internationale organisatie? Solliciteer direct via onderstaande vacatures!  

Meer weten over Majestic? Bekijk dan onze website of volg ons op .

Actuele vacatures