Vacatures King

#allesgeregeld


Partner in medische en facilitaire oplossingen

Efficiënter werken, inkoop- en logistieke processen optimaliseren, kosten reduceren of verduurzamen. Organisaties hebben met allerlei uitdagingen te maken. King Nederland biedt een totaaloplossing. Op maat. Wij zijn dé partner in totaaloplossingen voor de medische en facilitaire wereld. In de gezondheidszorg, schoonmaakbranche, industrie en overheid. Dat merk je aan alles. Met een uitgebreid medisch én facilitair assortiment van meer dan 50.000 artikelen, afgestemde IT-oplossingen, fijnmazige logistiek, scherpe tarieven én service tot in de voorraadkast. Met innovatieve outsourcingsoplossingen waar we organisaties volledig mee ontzorgen. King Nederland investeert continue in kwaliteit, innovaties en duurzaamheid. Wij zijn voorbereid op de toekomst met een uitgebreid MVO-programma, het nieuwe logistieke centrum van meer dan 14.000 m2, volledige certificeringen en één van de grootste cleanrooms van Nederland. #Allesgeregeld

Energie en positiviteit zit in het DNA van onze medewerkers, want zij maken het verschil naar onze klanten. We investeren continue in onze 160 ambitieuze professionals met ondernemende minsdset, middels opleidingen, trainingen en waardering. 

Waarom wil jij bij King werken?

  • Genoeg groei- en ontwikkelkansen in een grote organisatie;
  • Een uitdagende job binnen een ambitieuze, eerlijke en transparante afdeling en organisatie;
  • We staan voor kwaliteit, service, professionaliteit en innovatie, maar ook voor plezier en enthousiasme;
  • Vernieuwende concepten voor de logistieke dienstverlening;
  • We zetten ons samen in voor een duurzamere toekomst;
  • Uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een marktconform salaris, een goed pensioen met bijdrage vanuit King, aantrekkelijke kortingen op collectieve verzekeringen en een heleboel enthousiaste en gedreven collega’s.

Meer weten over King? Bekijk dan onze website of volg ons op...
 Klik hier voor meer informatie over het Young Talent Program.

Actuele vacatures