Vacatures King

#allesgeregeld


Als totaalleverancier van de facilitaire en medische verbruiksartikelen in Nederland staan we aan de vooravond van verdere groei. Met onze innovatieve totaalconcepten nemen we onze klanten inkoop- en logistieke processen uit handen, waardoor zij zich kunnen richten op hun core business.

King richt zich met name op de gezondheidszorg, schoonmaakbranche, zakelijke dienstverlening en overheid. Wij bieden de mogelijkheid om het volledige pakket via één leverancier te regelen. Dat betekent snel schakelen, korte lijnen, maar bovenal een service die flexibel en klantgericht is. Vanuit het kantoor in Tiel verzorgt King de logistiek, administratie, voorraadbeheer en levering, zodat de klant er zelf geen omkijken naar heeft. Vandaag de dag werken er meer dan 150 medewerkers en heeft King ruim 15.000 artikelen op voorraad. Van servetten tot afvalbakken, en van tongspatels tot incontinentiemateriaal. Alles onder één dak.

Waarom wil jij werken bij King?

  • Genoeg groei- en ontwikkelkansen in een grote organisatie;
  • Een uitdagende job binnen een ambitieuze, eerlijke en transparante afdeling en organisatie;
  • We staan voor kwaliteit, service, professionaliteit en innovatie, maar ook voor plezier en enthousiasme;
  • Vernieuwende concepten voor de logistieke dienstverlening;
  • We zetten ons samen in voor een duurzamere toekomst;
  • Uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een marktconform salaris, een goed pensioen met bijdrage vanuit King, aantrekkelijke kortingen op collectieve verzekeringen en een heleboel enthousiaste en gedreven collega’s.

Meer weten over King? Bekijk dan onze website of volg ons op ....

Actuele vacatures