Warehouse medewerker

 

Better and faster in total safety! 
Optimale arbeidsomstandigheden zijn belangrijk voor het bedrijfsleven. Majestic weet dat als geen ander en biedt dan ook alle mogelijke persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM); een essentieel onderdeel als het om veilige arbeidsomstandigheden gaat. Door de groei van Majestic zijn wij voor ons distributiecentrum in Bergen op Zoom op zoek naar een fulltime Warehouse medewerker. 

Wat kan je verwachten als Warehouse medewerker? 

Als warehouse medewerker werk je in een team van 26 collega’s in ons eigen moderne distributiecentrum in Bergen op Zoom. Je neemt de uitvoering van de logistieke opdrachten voor je rekening die bestaan uit:

  • Orders picken; 
  • Inslag van goederen;
  • Uitslag van goederen;
  • Goederen controleren, verpakken in dozen en verzendklaar maken.

Wat verwachten wij van jou?

Doordat je werkervaring hebt opgedaan in een soortgelijke functie, weet jij hoe het logistieke proces werkt. Hierdoor kan je onze werkwijze snel eigen maken en draai je volledig mee in het proces. Daarnaast verwachten we van jou;

  • Bereid zijn om op verschillende afdelingen te werken;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord;
  • Je bent gedreven, enthousiast, energiek en collegiaal.

Als je bij ons komt werken

Je start in een uitdagende logistieke functie bij een stabiele internationale onderneming. De organisatie wordt gekenmerkt door een transparante en no-nonsense cultuur, waarbij teamgeest en een goede sfeer hoog in het vaandel staan. Majestic biedt jou een boeiende en zelfstandige functie met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Ben je enthousiast geworden? 
Wij ontvangen graag jouw motivatie en cv via de “Solliciteren” knop rechtsboven t.a.v. Laura van Ommeren, HR Manager. Alleen reacties die via deze weg binnen komen worden in behandeling genomen. 

Dank als je wilt meedenken, maar wij stellen acquisitie niet op prijs.

Acties