Open Sollicitatie


Majestic Products BV is een internationaal opererende importeur/groothandel op het gebied van Persoonlijke Beschermingsmiddelen en onderdeel van het beursgenoteerde en wereldwijd opererende Bunzl Plc.
Optimale arbeidsomstandigheden zijn belangrijk voor het bedrijfsleven. Majestic weet dat als geen ander en biedt dan ook alle mogelijke persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM); een essentieel onderdeel als het om veilige arbeidsomstandigheden gaat. 

Wat kunt je verwachten?

Bij Majestic werken medewerkers met verschillende functies, opleidingen, leeftijden en achtergronden, maar wij hebben één ding gemeen: we werken vanuit onze talenten en competenties. Naast de vele ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden bieden wij jou:

  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid binnen jouw functie
  • Een organisatie met een sterke interne ontwikkelcultuur
  • Een werkomgeving waarin jij jouw dromen achterna kunt gaan
  • Een informele en open werksfeer en hele leuke collega`s

De procedure:

Als wij een open sollicitatiebrief ontvangen, dan kijken wij bij de afdeling dat zich bezighoudt met jouw vak- of interessegebied of er op dat moment een geschikte vacature is of binnenkort ontstaat. In dat geval nemen wij contact met je op. Is er geen geschikte vacature, dan is het mogelijk dat wij jouw brief nog gedurende een aantal maanden bewaren. Als je hier prijs op stelt kan je dit aangeven op het sollicitatieformulier. Ontstaat er binnen die periode alsnog een (mogelijk) geschikte vacature, dan nemen wij contact met je op. Is dat niet het geval, dan wordt jouw brief uit ons bestand verwijderd. Op deze manier dragen we zorg voor actuele bestanden.

Ons aanbod:


De organisatie wordt gekenmerkt door een transparante, no-nonsense cultuur met korte lijnen, waarbij teamgeest en een goede sfeer hoog in het vaandel staan. Majestic biedt jou een functie met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast een goed maandsalaris behoort een bonusregeling tot deze functie. Uiteraard krijg je een gedegen interne opleiding om de functie zo goed mogelijk uit te kunnen oefenen.

Ben je enthousiast geworden? Wij zien jouw motivatie en cv graag tegemoet via de “Solliciteren” knop t.a.v. Laura van Ommeren, HR Manager. Alleen reacties die via deze weg binnen komen worden in behandeling genomenDank als je wilt meedenken, maar wij stellen acquisitie niet op prijs.


Acties