Orderpicker

Optimale arbeidsomstandigheden zijn belangrijk voor het bedrijfsleven. Wij van Majestic Safety Products & Services - een internationaal opererende importeur/groothandel op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en onderdeel van het beursgenoteerde en wereldwijd opererende Bunzl Plc (www.bunzl.com) - weten dat als geen ander. Met onze PBM zorgen we ervoor dat mensen aan het einde van de dag weer veilig thuiskomen bij hun dierbaren… PROTECT WHAT REALLY MATTERS.   Voor ons distributiecentrum in Bergen op Zoom zijn wij op zoek naar een fulltime Orderpicker

Als Orderpicker werk je in een leuk team van enthousiaste collega’s in ons eigen moderne distributiecentrum (DC) in Bergen op Zoom. Je neemt de uitvoering van de daar voorkomende logistieke taken voor je rekening.

Wat ga jij als Orderpicker doen?

Jouw werkzaamheden bestaan uit:

  • Verzamelen van orders;
  • Wegzetten van de in- en uitslag van goederen;
  • Controleren van goederen;
  • Zorgen voor het juist verpakken en verzenden van goederen.

Musthaves

Jij start met energie en enthousiasme je werkdag en wil graag onderdeel zijn van een team. Je weet prioriteiten te stellen en kunt goed binnen de deadlines werkzaamheden afronden. Je hebt humor, bent energiek, secuur en je houdt van aanpakken!

Als Orderpicker heb jij/ben jij:

  • De MBO opleiding Logistiek Medewerker Niveau 2 of Logistiek Teamleader Niveau 3 gevolgd;
  • 0-2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Flexibel en je bent bereid om ingezet te worden op de verschillende afdelingen binnen het DC;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord;
  • Beschikbaar voor 40 uur per week. Indien je deze functie combineert met een BBL-traject voor de bovengenoemde opleidingen, dan beschikbaar voor 32 uur;
  • Ons DC ligt op een industrieterrein. Het is dus belangrijk dat je in staat bent om daar te komen door middel van (eigen) vervoer.

Als je bij ons komt werken

Je start met een uitdagende, fulltime functie bij een stabiele internationale organisatie die gekenmerkt wordt door een transparante, no-nonsense cultuur met korte lijnen. Hierbij staan teamgeest en een goede sfeer hoog in het vaandel. Je werkt samen met jouw collega’s van de afdeling Warehouse in ons Distributiecentrum in Bergen op Zoom. Tevens is er een actieve personeelsvereniging. Er zijn uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden passend bij jouw kennis en ervaring.  

Ben je enthousiast geworden? Wij zien jouw motivatie en cv graag tegemoet via de “Solliciteren” knop t.a.v. Jill Mercey, HR Officer. Alleen reacties die via deze weg binnen komen worden in behandeling genomen.
Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met (Jill Mercey) via (0181 47 50 72).

Dank als je wilt meedenken, maar wij stellen acquisitie niet op prijs.

 

Acties