Customer Service Medewerker (Franstalig)

Better and faster in total safety!
Optimale arbeidsomstandigheden zijn belangrijk voor het bedrijfsleven. Majestic weet dat als geen ander en biedt dan ook alle mogelijke persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM); een essentieel onderdeel als het om veilige arbeidsomstandigheden gaat. Ter uitbreiding van ons dynamische team in Spijkenisse zoeken wij een Frans sprekende Customer Service Medewerker!


Wat kan je verwachten als Customer Service Medewerker? 

Als Customer Service Medewerker ben je onderdeel van de afdeling Sales en ben je verantwoordelijk voor het beheren en het uitbouwen van jouw eigen klantenportefeuille die voornamelijk bestaat uit Franstalige klanten. Je hebt direct contact met de klanten en bent hun eerste aanspreekpunt. Je bewaakt de gemaakte afspraken en lost onregelmatigheden op. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: 

 • Het direct contact onderhouden met de klant over prijzen, orders en beschikbaarheid van producten;
 • Productadvies aan de klant; 
 • Het uitwerken en opvolgen van offertes; 
 • De orderverwerking in SAP;
 • Het onderhouden van contact met de afdeling Inkoop m.b.t. te leveren producten, levertermijnen en productspecificaties;
 • Het monitoren van het proces voor het naleven van de gemaakte afspraken;
 • De afhandeling van klachten, retouren en zorgdragen voor een passende oplossing.

Wat verwachten wij van jou?

Naast de Nederlandse taal spreek je goed Frans en start je met energie en plezier je werkdag. Je kan goed schakelen tussen verschillende klanten en weet met de juiste vragen de behoefte duidelijk te krijgen. Doordat je goed in contact staat met je collega's van de afdeling inkoop, kan jij de klant passend advies of een oplossing bieden. 
Als Customer Service Medewerker heb jij:

 • Een afgeronde MBO opleiding met minimaal 2 jaar werkervaring in een business-to-business omgeving of een afgeronde HBO opleiding;
 • De beschikbaarheid van 32 – 40 uur per week;
 • Goede communicatieve vaardigheden en een dienstverlenende instelling;
 • Kennis van de Nederlandse, Engelse én Franse taal. 

Als je bij ons komt werken 

Je kan rekenen op een uitdagende baan bij een stabiele internationale  organisatie die gekenmerkt wordt door een transparante, no-nonsense cultuur met korte lijnen waarbij teamgeest en een goede sfeer hoog in het vaandel staan. Je zit samen met het team in ons nieuwe pand in Spijkenisse waar iedere dag een gezamenlijke lunch verzorgd wordt en er is een actieve personeelsvereniging. Er zijn uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden passend bij jouw kennis en ervaring.   

Voor de studiebollen, bieden we een mogelijkheid om trainingen en cursussen te volgen en zorgen we voor een boeiende inwerkschema, waar je kennis maakt met de verschillende afdelingen.

We hechten veel waarde aan een gezonde werkomgeving. Daarom, is er voldoende fruit op kantoor aanwezig en is je werkplek ergonomisch verantwoord.    

Ben je enthousiast geworden?
Wij ontvangen graag jouw motivatie en cv via de “Solliciteren” knop rechtsboven t.a.v. Laura van Ommeren, HR Manager. Alleen reacties die via deze weg binnen komen worden in behandeling genomen.

Dank als je wilt meedenken, maar wij stellen acquisitie niet op prijs.

Acties