Teamleider bedrijfsbureau


Ervaren teamleider bedrijfsbureau

40 uur per week


Draag jij je steentje bij aan het professionaliseren van onze logistieke organisatie?
Voor de functie van Teamleider bedrijfsbureau zijn we op zoek naar iemand die met veel enthousiasme, ervaring en ownership het bedrijfsbureau aanstuurt. Iemand die kritisch is op het eigen werk maar ook de collega’s daar op aan durft te spreken.

Wat ga je doen?

Het bedrijfsbureau is de spin in het web van ons magazijn. Enerzijds worden hier alle administratieve taken rondom het magazijn georganiseerd. Anderzijds is het de verbindende schakel tussen magazijn, vervoerders en de rest van de King organisatie.

Het bedrijfsbureau is ontstaan na de integratie van twee bedrijven in het magazijn in Tiel. Nu is het tijd om met een frisse blik van buiten er 1 team en afdeling van te maken.
Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van het nieuwe team van 6 medewerkers. Je zorgt voor een juiste taakverdeling, motiveert en leidt het team. Aandachtsgebieden zijn voorraden, planning, klanttevredenheid, implementatie van nieuwe klanten, KPI-rapportages en IT & proces verbeteringen. Verbeteren, veranderen en innovatief denken zijn termen die in jouw woordenboek voorkomen. In deze zelfstandige en brede functie heb je veel eigen verantwoordelijkheden en uitdagingen. De informele organisatiecultuur en de ruimte voor eigen inbreng zorgen ervoor dat geen dag hetzelfde is.

Je gaat er samen met je collega’s voor zorgen dat je de afdeling naar een hoger plan tilt en bijdragen aan de verdere groei en ontwikkeling van de organisatie. Je overziet personele knelpunten, analyseert trends en komt met verbetervoorstellen. Je denkt daarbij in mogelijkheden en alternatieven.

Wat kun je nog meer verwachten?

 • Een functie met veel vrijheid om werkzaamheden eigen te maken;
 • Een allround functie waarin je op alle niveaus zowel intern als extern contacten hebt;
 • Een gemotiveerd en ervaren team op een afdeling dat een team wil worden;
 • Een afdeling waar de processen en structuren geïntegreerd moeten worden.

Wat breng je mee?

 • Je hebt een meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt een HBO opleiding in de richting van Bedrijfskunde of Logistiek management en ervaring vanuit de praktijk;
 • Ervaring met AX als ERP is een pré;
 • Je bent administratief sterk en denkt in processen;
 • Je bent op de hoogte van de ADR wet- en regelgeving en weet deze toe te passen;
 • Goede communicatieve uitdrukkingsvaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk) in het Nederlands en Engels;
 • Je bent een natuurlijk leider met gevoel voor verhoudingen en kent de waarde van een team;
 • Een grote dosis enthousiasme, inzet en passie voor je vak!

Wie zijn wij?

King (100% onderdeel van Bunzl Plc) is een ondernemend bedrijf, dat een breed en duurzaam assortiment van meer dan 15.000 artikelen biedt aan medische en facilitaire disposables binnen (academische) ziekenhuizen, zorginstellingen, zakelijke dienstverlening / overheid en de schoonmaakbranche. We zijn innovatief en leidend in onze marktsegmenten, waarbij we slimme concepten bieden die consultancy, inkoop, IT, fijnmazige logistiek en administratie combineren. Met een gedreven en enthousiast team van +/- 150 collegae werken we aan een winnende dienstverlening vanuit ons hoofdkantoor in Tiel. Neem eens een kijkje op onze website www.king.nl voor meer informatie!

Waarom wil je bij ons werken?

 • De bedrijfscultuur is informeel met veel aandacht voor mens & resultaat;
 • In deze functie krijg je te maken met alle facetten van logistiek en voldoende ruimte en stimulans om je persoonlijk te ontwikkelen;
 • Samen staan we voor kwaliteit, service, professionaliteit en innovatie, maar ook voor plezier en enthousiasme;
 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, 26 vakantiedagen, een goed pensioen met bijdrage vanuit King, opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke kortingen op collectieve verzekeringen;
 • Tenslotte krijg je, als werknemer van King uiteraard korting op diverse producten!

Energie om aan de slag te gaan?

Ben je geïnteresseerd en borrelt de energie in je om bij ons aan de slag te gaan? We gaan graag met jou in gesprek. Klik hiernaast op de button “solliciteren” en je sollicitatie komt bij onze HR afdeling terecht.