Wij zijn op zoek naar een fulltime Supply Chain Planner. In deze analytische functie zorg jij voor de juiste voorraadhoogte in combinatie met de omloopsnelheid van producten en verzorg je de bestellingen bij onze leveranciers en de opvolging daarvan. Heb jij affiniteit met inkoop, voorraadbeheer en het proces dat daarachter bestaat? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

 

Supply Chain Planner

40 uur per week

Wat ga je doen

Als Supply Chain Planner begeef je je in het logistieke hart van de organisatie. In deze rol weet jij impact te maken naar het magazijn en de leverancier. Je bent immers de specialist op het gebied van voorraden en de daar aan gerelateerde processen. Jij zorgt samen met jouw 3 collega's, voor een optimale voorraad zodat enerzijds de klanten bevoorraad kunnen worden en anderzijds dat de voorraad in het magazijn zo laag mogelijk is.

Je volgt de leveranciersperformance (OTIF rapportages) en schakelt ter optimalisatie met jouw collega's van Inkoop. Je houdt je structureel bezig met het analyseren en opzetten van inventory data om overstock en backorders terug te dringen. Je draagt een actieve bijdrage aan de optimalisatie van de totale Supply Chain door fijnere afstemming van leveringen, bestelhoeveelheden en voorraadhoogtes. Dit doe je in samenwerking met de leverancier en met onze afdeling Inkoop. 

Samen met jouw team monitor je de voorraden en houden jullie deze up to date. Je analyseert en registreert continu de voorraden en signaleert afwijkingen. Waar nodig los je deze op. Je hebt veelvuldig contact met de Inkopers, met Sales en met Logistiek en daarnaast met een verscheidenheid aan leveranciers in binnen- en buitenland. Ook ben je betrokken bij projecten op het vlak van Inkoop en Logistiek, gericht op het optimaliseren en standaardiseren van de processen. Heb je affiniteit met software? Dat is mooi! De implementatie van Slimstock staat namelijk op de planning. Je gaat een bijdrage leveren aan de voorbereiding en implementatie van deze applicatie. In de rol van Supply Chain planner rapporteer je aan de Inkoop Manager.

Wat breng je mee?

 • HBO werk en denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Kennis van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal;
 • Kennis en vaardigheden van logistieke processen en systemen bij voorkeur binnen een handelsorganisatie;
 • Je bent administratief en analytisch sterk onderlegd;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
 • Je werkt nauwkeurig, hebt oog voor detail en kunt prioriteiten stellen;
 • Je bent een expert in werken met Excel en hebt kennis van ERP voorraad- en bestelsystemen.

Wat bieden wij?

 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, 26 vakantiedagen, een goed pensioen met bijdrage vanuit King, opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke kortingen op collectieve verzekeringen;
 • Een informele bedrijfscultuur met veel aandacht voor mens & resultaat. We hebben een “platte” organisatie waarin iedereen makkelijk benaderbaar is.
 • In de functie van Supply Chain Planner krijg je te maken met alle facetten van Supply Chain en daarnaast voldoende ruimte en stimulans om je persoonlijk te ontwikkelen;
 • Samen staan we voor kwaliteit, service, professionaliteit en innovatie, maar ook voor plezier en enthousiasme;
 • Tenslotte krijg je, als werknemer van King uiteraard korting op diverse producten!

Wie zijn wij? 

King (100% onderdeel van Bunzl Plc) is een ondernemend en gezond groeiend bedrijf, welke een breed en duurzaam assortiment van meer dan 50.000 artikelen biedt aan medische en facilitaire disposables binnen (academische) ziekenhuizen, zorginstellingen, zakelijke dienstverlening / overheid en de schoonmaakbranche. We zijn innovatief en leidend in onze marktsegmenten, waarbij we slimme concepten bieden die consultancy, inkoop, IT, fijnmazige logistiek en administratie combineren. Met een gedreven en enthousiast team van +/- 150 collegae werken we aan een winnende dienstverlening vanuit ons hoofdkantoor in Tiel. Neem eens een kijkje op onze website www.king.nl voor meer informatie!

Maak jij het verschil bij King? 
Ben je geïnteresseerd? We gaan graag met jou in gesprek. Klik hiernaast op de button “solliciteren” en je sollicitatie komt bij onze HR Adviseur Zefanja terecht. Heb je procedurele vragen over de vacature? Neem dan contact op met Zefanja Boegem via 06-51 80 54 12. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Jaap Kunnen (Manager Inkoop) via 06-51 80 54 15.

 

Acties