Supply chain planner

40 uur per week / TIEL

 

Wij zijn op zoek naar een fulltime Supply chain planner. In deze analytische functie zorg jij voor de juiste voorraadhoogte in combinatie met de omloopsnelheid van producten en verzorg je de bestellingen bij onze leveranciers en de opvolging daarvan. Heb jij affiniteit met inkoop, voorraadbeheer en het proces dat daarachter bestaat? Dan gaan wij graag met jou in gesprek! 

Wat ga je doen

 

Als Supply chain planner begeef je je in het logistieke hart van de organisatie. In deze rol weet jij impact te maken naar het warehouse en de leverancier. Je bent immers de specialist op het gebied van voorraden en de daar aan gerelateerde processen. Jij zorgt samen met jouw 4 directe collega’s voor een optimale voorraad. Zodat enerzijds de klanten bevoorraad kunnen worden en anderzijds dat de voorraad in het warehouse zo laag mogelijk is.

Je werkt binnen de afdeling inkoop. Hierin hebben we verschillende teams bestaande uit een Assistent inkoper, Inkoper en Supply chain planner. Je volgt de leveranciersperformance (OTIF rapportages) en schakelt ter optimalisatie met de collega’s uit je team. Je houdt je structureel bezig met het analyseren en opzetten van inventory data om overstock en backorders terug te dringen. Je draagt een actieve bijdrage aan de optimalisatie van de totale Supply Chain door fijnere afstemming van leveringen, bestelhoeveelheden en voorraadhoogtes. Dit doe je in samenwerking met de leverancier en de collega’s uit je team.

Samen met je directe collega’s monitor je de voorraden en houden jullie deze up to date. Je analyseert en registreert continu de voorraden en signaleert afwijkingen. Waar nodig los je deze op. Je hebt veelvuldig contact met de afdelingen Inkoop, Sales en Logistiek en daarnaast met een verscheidenheid aan leveranciers in binnen- en buitenland. Ook ben je betrokken bij projecten op het vlak van Inkoop en Logistiek, gericht op het optimaliseren en standaardiseren van de processen. Heb je affiniteit met software? Dat is mooi! De implementatie van Slimstock staat namelijk op de planning. Je gaat een bijdrage leveren aan de voorbereiding en implementatie van deze applicatie. In deze rol rapporteer je aan de Inkoop manager

Wat verwachten wij?

 

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Kennis van de Duitse en Franse taal is een pré;
 • Kennis en vaardigheden van logistieke processen en systemen bij voorkeur binnen een handelsorganisatie;
 • Je bent administratief en analytisch sterk onderlegd;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
 • Je werkt nauwkeurig, hebt oog voor detail en kunt prioriteiten stellen;
 • Je bent een expert in werken met Excel en hebt kennis van ERP voorraad- en bestelsystemen.

 

Wat bieden wij jou?

 • Een passend salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • Een laptop van de zaak;
 • 26 vakantiedagen + 1 bonusdag en de optie om vakantiedagen bij te kopen;
 • Veel ruimte voor opleiding & ontwikkeling met de Bunzl Academy, naast diverse externe opleidingsmogelijkheden;
 • Deelname aan het optie spaarplan van Bunzl;
 • Collectiviteitskorting op jouw zorgverzekering en korting op het gehele assortiment van KING;
 • De mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.

Wie zijn wij?

Als leverancier van facilitaire en medische producten levert KING totaaloplossingen. Maatwerk, met aandacht geleverd. Een intelligent bestel- en leverproces, transparant en ingericht op de actuele behoeften van onze klanten. Geen omkijken naar waar, wanneer en hoeveel spullen onze klanten geleverd krijgen. Zodat ze hun werk goed, veilig en met de juiste focus kunnen blijven doen. Ons innovatieve e-commerce platform en slimme logistiek leveren meer tijd op. Wij zorgen ervoor dat iedereen die werkt in de zorg, bij de overheid en in de commerciële sector, maximaal aandacht kan geven aan patiënten, cliënten, studenten, projecten en collega’s. Aandacht voor vandaag. En voor de toekomst. Dat vinden we belangrijk. De kernwaarden van KING zijn Samen, Verantwoordelijk & In Beweging. Met een gedreven en enthousiast team van ruim 150 collega’s werken we iedere dag aan het overtreffen van onze klantverwachtingen conform onze waarden. En dit alles vanuit ons prachtige nieuwe hoofdkantoor in Tiel. KING werkt in het hier en nu, aan het daar en straks.

 

Energie om aan de slag te gaan?

 

Klik hiernaast op de button “solliciteren” en stuur jouw motivatie en CV naar ons toe!

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Tim Redelijkheid, Inkoop manager (06-53141585). Voor vragen omtrent de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Zefanja Boegem, HR Adviseur (06-51805412). 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Acties