King in Tiel zoekt een zeer ervaren Supply Chain Manager. Ben jij in staat ons magazijn effectiever en efficiënter te maken, weet je de voorraad op het juiste niveau te brengen en heb je kennis en ervaring met inkoop, dan gaan wij graag met jou in gesprek.

 

Supply Chain Manager

40 uur per week

 

Wat ga je doen

Je bent eindverantwoordelijk voor de Supply Chain organisatie van King en in die rol verantwoordelijk voor het totale proces van leverancier naar klant. Dit proces moet effectief en efficiënt ingericht en geborgd zijn. Hiertoe behoren sourcing en voorraadbeheer; het interne proces (inslag, opslag en uitslag) inclusief het logistieke proces naar de eindgebruiker. Met als uiteindelijk doel dat het proces optimaal verloopt en de klant tevreden is.

Onder de Supply Chain vallen het magazijn, voorraadbeheer en inkoop. Je draagt zorg voor een optimale aansturing en beheersing van deze afdelingen. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met jouw team van managers en medewerkers.

Extern heb je contact met leveranciers, vervoerders, uitzendbureaus, klanten en zusterbedrijven en intern schakel je met de Managing Director, MT, HR en medewerkers van de diverse afdelingen op de locatie(s).

Je maakt onderdeel uit van het MT van King en rapporteert daarbij rechtstreeks aan de Managing Director.

 

Wat breng je mee?

Verbeteren, veranderen en innovatief denken zijn termen die je van nature in je hebt. Dit hebben we nodig om King en haar Supply Chain naar het volgende niveau te brengen. Ervaring met Supply Chainmanagement heb je sinds 5 jaar en langer opgedaan in vorige functies en je hebt minimaal een HBO diploma behaald in de richting van logistiek. Jouw medewerkers zijn enthousiast over jouw leidinggevende kwaliteiten, je weet mensen aan te spreken en op een natuurlijke manier te coachen en te motiveren. Leidinggeven vind je leuk. Daarnaast heb je kennis op gedaan van logistieke processen, procedures en systemen bij voorkeur binnen een distributie- of handelsorganisatie. Met Nederlands en Engels heb je geen enkele moeite, zowel mondeling als schriftelijk.

 

Wat bieden wij?

Een informele organisatiecultuur en de ruimte voor eigen inbreng zorgen ervoor dat geen dag bij King hetzelfde is. We hebben een “platte” organisatie waarin iedereen makkelijk benaderbaar is. In de functie van Supply Chain Manager krijg je te maken met alle facetten van Supply Chain en daarnaast voldoende ruimte en stimulans om je persoonlijk te ontwikkelen;

King staat voor kwaliteit, service, professionaliteit en innovatie, maar ook voor plezier en enthousiasme. We hebben goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, 26 vakantiedagen, een goed pensioen met bijdrage vanuit King, opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke kortingen op collectieve verzekeringen. Ook krijg je als medewerker van King uiteraard korting op diverse producten.


King (100% onderdeel van Bunzl Plc) is een ondernemend bedrijf, welke een breed en duurzaam assortiment van meer dan 15.000 artikelen biedt aan medische en facilitaire disposables binnen (academische) ziekenhuizen, zorginstellingen, zakelijke dienstverlening / overheid en de schoonmaakbranche. We zijn innovatief en leidend in onze marktsegmenten, waarbij we slimme concepten bieden die consultancy, inkoop, IT, fijnmazige logistiek en administratie combineren. Met een gedreven en enthousiast team van +/- 150 collegae werken we aan een winnende dienstverlening vanuit ons hoofdkantoor in Tiel. Op onze website www.king.nl vind je meer informatie.

Wil jij bij ons werken?

Ben je geïnteresseerd? We gaan graag met jou in gesprek. Klik hiernaast op de button “solliciteren” en je sollicitatie komt bij onze HR Manager, Margriet terecht. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Margriet Nas via 06-10 08 54 34.