King in Tiel zoekt een projectmanager Supply Chain. Ben jij een verbinder, enthousiast, vol energie en kun je je collega’s op een natuurlijke manier aanspreken op het behalen van deadlines en afgesproken resultaten? Dan gaan wij graag met jou in gesprek.

 

Projectmanager Supply Chain (startersfunctie)

40 uur per week


Voor deze functie zoeken wij een jonge professional die na het afronden van een HBO of Universitaire studie de eerste stappen wil zetten in het bedrijfsleven. Voor het goed kunnen uitoefenen van deze rol is het van belang dat je beschikt over excellente communicatieve vaardigheden, flexibel bent, gestructureerd werkt en stuurt op het behalen van resultaten zonder dat je zelf aan het werk gaat op het moment dat anderen de hun toebedeelde resultaten niet op tijd dreigen te realiseren. Daarnaast beschik je over goede analytische vaardigheden en heb je de juiste skills om informatie te convergeren, divergeren en presentabel te maken voor het management team.

Wat ga je doen?

De functie van projectmanager is nieuw binnen King Supply Chain. Met het vormen van een nieuwe strategie, met als gevolg daarvan het implementeren van verschillende Supply Chain IT tools, en het optimaliseren van SC processen, alsmede het implementeren van continuous improvement, zal er veel aandacht zijn voor Supply Chain strategische projecten. Voor het goed laten verlopen van deze projecten is het van cruciaal belang dat een projectmanager deze projecten vanuit een centrale positie binnen Supply Chain begeleidt, coördineert en continu stuurt op het behalen van de afgesproken tijdlijnen.

In de rol van projectmanager werk je intensief samen met de projectteams en andere projectleiders om de voortgang te bewaken, te ondersteunen waar nodig, resources beschikbaar te maken en fungeer je als sparring partner voor de diverse teams. De projectmanager haalt en brengt de informatie en verzorgt periodieke terugkoppeling aan de opdrachtgever, het Supply Chain management. Jij zorgt ervoor dat verschillende scenario’s worden bekeken en dat er altijd een risico inventarisatie heeft plaatsgevonden. Daarnaast werk jij nauw samen met de Supply Chain Manager om ervoor te zorgen dat de ingezette strategie wordt gewaarborgd.

Wat breng je mee?

·         Je hebt minimaal een afgeronde HBO- of universitaire opleiding, richting TBK, SCM, Logistiek of vergelijkbaar
·         Je bent een starter op zoek naar leerstoel/internship
·         Jij beschikt over een dosis enthousiasme, een flexibele instelling en je bent een teamspeler
·         Niet minder belangrijk: je bent resultaatgericht, in staat om gestructureerd te werken en beschikt over  goede                              communicatie vaardigheden in het Nederlands en in het Engels. 
·         En je bent van nature een verbinder!

Wat bieden wij?

In deze functie krijg je de mogelijkheid om heel veel te leren in korte tijd. Je krijgt door de hele organisatie heen een “kijkje in de keuken” op alle niveaus, je zult intensief persoonlijk begeleid worden door de Supply Chain Manager en er zijn volop mogelijkheden tot het volgen van trainingen. Je krijgt de mooie kans om zelf richting te geven aan je carrière.

King is een informele organisatiecultuur waar veel ruimte is voor eigen inbreng. Geen dag is bij King hetzelfde. We hebben een “platte” organisatie waarin alle deuren openstaan en iedereen makkelijk te benaderen is. King staat voor kwaliteit, service, professionaliteit en innovatie, maar ook voor plezier en enthousiasme. We hebben goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, 26 vakantiedagen, een goed pensioen met bijdrage vanuit King, opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke kortingen op collectieve verzekeringen. Uiteraard krijg je als medewerker van King korting op diverse producten uit ons assortiment.

King (100% onderdeel van Bunzl Plc) is een ondernemend bedrijf, welke een breed en duurzaam assortiment van meer dan 50.000 artikelen biedt aan medische en facilitaire afdelingen binnen (academische) ziekenhuizen, zorginstellingen, zakelijke dienstverlening, de overheid en de schoonmaakbranche. We zijn innovatief en leidend in onze marktsegmenten, waarbij we slimme concepten bieden die consultancy, inkoop, IT, fijnmazige logistiek en administratie combineren. Met een gedreven en enthousiast team van ruim 150 collega’s werken we aan een winnende dienstverlening. En dit alles vanuit ons prachtige nieuwe  hoofdkantoor in Tiel. Kijk op king.nl voor meer informatie.

Maak jij het verschil bij King?

Ben je geïnteresseerd om bij en met ons aan de slag te gaan? We gaan graag met jou in gesprek. Klik op “solliciteren” en stuur vandaag nog jouw sollicitatie. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Zefanja Boegem, onze HR adviseur via 06-51 80 54 12 of met Jan Piet van Dijk, Supply Chain Manager via 06 - 23 39 43 36. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Acties