Office Accountmanager C6

36-40 uur per week

 

In ons ambitieuze C6 team dat op dit moment bestaat uit 4 collega’s hebben wij plek voor een nieuwe collega! Onder voorwaarde dat jij vertrouwen en een gunfactor weet te realiseren en te behouden. Daarnaast beschik jij vanzelfsprekend over het talent om de klanttevredenheid en omzet binnen de klantenaccounts iedere dag te laten stijgen, met behulp van jouw commerciële inzicht en drive. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Lees dan snel verder! Want wij willen ons team versterken met een energieke en proactieve Office Accountmanager.

Wat ga je doen

In deze functie ben je op de Binnendienst verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten binnen jouw klantenportefeuille. Wat betekent dat? Je vraagt je dagelijks af hoe je jouw bestaande klanten het beste kunt ontzorgen en klanten langdurig aan ons kan binden. Tevens werk je dagelijks met professionele A-merken en -leveranciers. Je klantenportefeuille is gevuld met ziekenhuizen en zorginstellingen. Samen met de accountmanager in de buitendienst ben je verantwoordelijk voor een optimale klantrelatie. Je rapporteert in deze functie aan de Manager Bedrijfsbureau.

 • Jij bent de spil van jouw toko! Naast extern, ben je ook intern aanspreekpunt voor de collega’s van Inkoop, Finance, Inventory en                    Logistiek;
 • Je bewaakt KPI’s en zet de juiste acties uit voor een optimaal resultaat;
 • Je neemt het voortouw in het managen van een maandelijks operationeel overleg met jou klant.
 • Je beantwoorden alle dagelijkse vragen. Denk hierbij aan levertijden, alternatieven, spoedleveringen, webshop chat, assortiments-                  voorraadbeheer enz.
 • Je bewaakt processen binnen ERP en CRM systemen om de kwaliteit van de diensten te borgen richting accounts en interne                          processen optimaal te laten verlopen.
 • Je maakt analyses en creëert cijfermatig inzicht in samenwerking met onze collega’s van Business Intelligence.
 • Een uitdagende job binnen een frisse, innovatieve afdeling met enthousiaste collega’s.
 • Een grote mate van vrijheid om je te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak.

 

Wat breng je mee?

 

 •  HBO werk- en denkniveau;
 •  Jij hebt ervaring met klantcontact en beheerst het MS Office-pakket van begin tot eind;
 •  Je hebt een commerciële en gedreven instelling met oog voor een duurzame relatie met de klant;
 •  Je bent open in jouw communicatie en kunt zowel zelfstandig als in een team goed functioneren;
 •  Je weet tot de kern van het probleem te komen door de juiste vragen te stellen en kunt door snel schakelen direct een oplossing bieden. 
 •  Wij werken met Microsoft Dynamics, ervaring hiermee is een pré!
 •  Wanneer jij beschikt over een grote dosis enthousiasme, energie, pro activiteit én humor :), dan heb je een voorsprong op de rest!

 

Wie zijn wij? 

King (100% onderdeel van Bunzl Plc) is een ondernemend bedrijf, welke een breed en duurzaam assortiment van meer dan 50.000 artikelen biedt aan medische en facilitaire disposables binnen (academische) ziekenhuizen, zorginstellingen, zakelijke dienstverlening / overheid en de schoonmaakbranche. We zijn innovatief en leidend in onze marktsegmenten, waarbij we slimme concepten bieden die consultancy, inkoop, IT, fijnmazige logistiek en administratie combineren. Met een gedreven en enthousiast team van +/- 150 collegae werken we aan een winnende dienstverlening vanuit ons distributiecentrum en kantoor in Tiel.

C6-concept

Het innovatieve en duurzame C6-concept is speciaal ontwikkeld voor ziekenhuizen en zorginstellingen. King neemt de volledige inkoop en logistiek uit handen en vereenvoudigt de operationele en administratieve processen dankzij slim gebruik van automatisering.

De zes C’s in C6 staan voor Cross Chain Control Center voor Care en Cure.

In nauwe samenwerking voert King de regie over de totale keten van inkoop, logistiek en administratie. Wij regelen alles. Daarbij profiteert de klant van de inkoopkracht en jarenlange expertise van King. Met C6 kijken we niet uitsluitend naar de laagste inkoopprijs, maar naar de total cost of ownership.

Wat betekent C6 in de praktijk?

-          Alle leveranciers op non-food geïntegreerd in één gebruiksvriendelijke webshop

-          Het dagelijks contact met soms wel honderden leveranciers wordt volledig uit handen genomen

-          Alle leverancier leveren hun goederen centraal aan bij het logistiek centrum van King in Tiel

-          King levert gebundeld uit, desgewenst op stuksniveau en tot in de voorraadkast

-          Alle leveringen wekelijks overzichtelijk samengebracht op één factuur

 

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende functie binnen een groeiende internationale onderneming in een inspirerende werkomgeving;
 • Een informele bedrijfscultuur met gedreven collega’s;
 • Een ruim aanbod aan (online) cursussen en trainingen, gericht op jouw ontwikkeling;
 • Personeelskorting op het assortiment van King en collectiviteitskorting op diverse verzekeringen; 
 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een passend salaris, 26 vakantiedagen + een extra vitaliteitsdag en een goed pensioen met bijdrage vanuit King.

Maak jij het verschil bij King?

Ben je geïnteresseerd en borrelt de energie in je om bij ons aan de slag te gaan? We gaan graag met jou in gesprek. Klik hiernaast op de button “solliciteren” en je sollicitatie komt bij onze HR afdeling terecht. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Kim Froon (Manager Bedrijfsbureau) via 0344 - 673 673. 

Kijk voor meer informatie over de organisatie op onze website www.king.nl,  www.werkenbijbunzl.nl of www.bunzl.nl. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang