Office Accountmanager C6

Heb jij een commerciële kijk op de gezondheidszorg? En wil jij samen met ons de kansen in deze markt volop gaan benutten? Passen daarnaast de eigenschappen proactief, klant- en resultaatgerichtheid in jouw profiel? Dan willen wij graag met je in gesprek!


Office Accountmanager C6

32-40 uur per week


Wie zijn we? 

D-Care is de leverancier van medische disposables en producten voor de gezondheidszorg. Onze relaties zijn vooral ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen. D-Care is onderdeel van King, dat sinds 2007 één van de werkmaatschappijen is van Bunzl Plc. Bunzl is wereldwijd marktleider in de distributie van disposables, hygiëneproducten en verpakkingen. Binnen de gehele organisatie wordt voortdurend expertise en informatie over trends in de markt, nieuwe producten en ontwikkelingen uitgewisseld. We zijn innovatief en leidend in onze marktsegmenten, waarbij we slimme concepten bieden die consultancy, inkoop, IT, fijnmazige logistiek en administratie combineren. Met een gedreven en enthousiast team van +/- 180 collegae werken we aan een winnende dienstverlening vanuit ons hoofdkantoor en warehouse in Tiel.

Wat is C6? 

D-Care biedt sinds 2015 een innovatief logistiek en inkoopconcept genaamd "C6". C6 is gebaseerd op het principe van de logistieke control tower, ook wel het 4C-model. 4C staat voor Cross Chain Control Center, een regiecentrum waar vandaan meerdere complexe supply chains gecoördineerd en geregisseerd worden. Het gaat hierbij om een bundeling en aansturing van fysieke goederenstromen, informatiestromen, financiële stromen en datamanagement. D-Care voegt hieraan toe haar "Cure" en "Care"

Wat ga je doen

 • Je verwerkt alle inkomende vragen en verzoeken van de klant;
 • Je verwerkt spoedaanvragen en spoedleveringen. Denk hierbij aan leveringen per koerier aan de OK in een ziekenhuis;
 • Je onderhoudt en versterkt het klantcontact, zowel telefonisch als per e-mail;
 • Je bewaakt gemaakte afspraken met de leverancier. Denk hierbij aan de spoedleveringen, maar ook aan informatieaanvragen bijvoorbeeld betreffende alternatieve(n)    (producten);
 • Ook waarborg je alle interne en administratieve processen: inkoop > verkoop > klantcontact;
 • Je draagt zorg voor het aanmaken van leveranciers en artikelen;
 • Je werkt met onze webshop.

Wat breng je mee?

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau;
 • Een probleemoplossend vermogen. Houd je van puzzelen?
 • Een zeer klantgerichte instelling: sterke communicatieve vaardigheden;
 • Je kunt snel schakelen en ziet verbanden;
 • Je bekijkt situaties vanuit een helicopterview en bent stressbestendig;
 • Een no-nonsens mentaliteit;
 • Medische kennis is mooi meegenomen, maar geen must. Interesse hiervoor en de wil om te leren wel!

Wat bieden wij?

Een uitdagende job binnen een open en innovatieve onderneming waar kwaliteit, service, professionaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Je krijgt de ruimte en vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen en te ontplooien.Je komt terecht in een team van gedreven en deskundige collegae die je graag snel wegwijs maken. Wij bieden jou een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, 26 vakantiedagen, een goed pensioen met bijdrage vanuit King, aantrekkelijke kortingen op collectieve verzekeringen.

Maak jij het verschil?

Ben jij die professional met een commerciële kijk op de gezondheidszorg? Ben je geïnteresseerd en borrelt de energie in je om bij ons aan de slag te gaan? Klik dan hiernaast op de button solliciteren” en je sollicitatie komt bij onze HR Adviseur Karlijn terecht of bel met 0344-679257.