Medewerker Magazijn

32-40 uur per week

Vanwege groei zijn wij op zoek naar logistieke toppers voor ons magazijn in Tiel! Ben jij de gemotiveerde en enthousiaste harde werker die ons team wil komen versterken? Wij gaan graag met jou in gesprek!

Wat ga je doen

Jouw dag ziet er als volgt uit. Je gaat orderpicken met behulp van een picklijst. Jij zoekt voor de juiste klant alle benodigde artikelen bij elkaar. Dit doe je met elektrische interne transportmiddelen, de spullen zet je op pallets en/of rolcontainers. Je zorgt voor een correcte verzameling van de klantorder. Uiteraard zorg je ervoor dat de bestelling er netjes uitziet, zoals je zelf ook een pakketje zou willen ontvangen. 

Nadat je ervaring hebt opgedaan als orderpicker kun je mogelijk worden ingezet als controleur, lader van onze vrachtwagen of je wordt ingezet bij ontvangst van goederen. Voldoende afwisseling dus!

Dit alles doe je natuurlijk niet alleen. Je werkt samen met een team van gezellige collega’s in ons nieuwe warehouse in Tiel.  

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, betrouwbare medewerker die secuur kan werken. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je gemotiveerd bent! Ervaring in de logistiek is mooi meegenomen maar is geen vereiste.

Wat bieden wij?

Omdat je werkt in dagdiensten van maandag t/m vrijdag (wij hebben geen ploegendiensten) heb je naast jouw werk veel vrije tijd in de avonden en weekenden. We hebben een open organisatie waarin alle deuren openstaan en iedereen makkelijk te benaderen is. De werktijden zijn van 7.00 tot 16.00 uur of van 8.30 tot 17.30 uur.

In eerste instantie start je op basis van een uitzendovereenkomst maar bij goed functioneren is het mogelijk dat je na de uitzendperiode in dienst komt bij King.

Wat bieden wij nog meer:

- Een marktconform salaris
- 25 vakantiedagen en vakantiegeld (8,33%)
- Reiskostenvergoeding van €0,19 per km boven de 10 km
- Mogelijkheid om opleidingen te volgen, denk bijvoorbeeld aan je heftruckcertificaat
- Een bedrijfsrestaurant met elke dag vers en lekker eten.

Kom jij bij ons werken?

Ben je geïnteresseerd om bij en met ons aan de slag te gaan? We gaan graag met jou in gesprek. Solliciteer direct via onze samenwerkingspartner door hier te klikken.

 

 

Acties