Medewerker kwaliteit


Medewerker kwaliteit ISO

40 uur per week


Draag jij je steentje bij aan het verder uitbouwen van onze kwaliteit?
Voor de functie van Medewerker kwaliteit zijn we op zoek naar iemand die met veel enthousiasme, ervaring en ownership wil werken aan het opbouwen van ons nieuwe ISO handboek, onderhouden hiervan en implementeren van de MDR.

Wat ga je doen

De afdeling Operations is verantwoordelijk voor het kwaliteitsprogramma binnen King. Wij zijn van twee locaties naar één locatie gegaan en voeren vanaf september één naam. Het ISO handboek moet dus opnieuw worden gevuld. Procedures moeten opnieuw worden bekeken en beschreven en werkinstrucuties moeten worden aangepast. Tevens moeten de nieuwe Europese regels voor medische hulpmiddelen in het proces worden geimplementeerd (MDR). Jij voert de interne audits uit. Kennis van gevaarlijke stoffen is een pre.

De afdeling Operations is ontstaan na de integratie van twee bedrijven en zal een centrale rol gaan spelen in ISO, MDR en data opbouw, onderhoud en uitbreiding. We groeien door en hebben daarom behoefte aan een nieuwe enthousiaste collega.

Verbeteren, veranderen en innovatief denken zijn termen die in jouw woordenboek voorkomen. In deze zelfstandige en brede functie heb je veel eigen verantwoordelijkheden en uitdagingen. De informele organisatiecultuur en de ruimte voor eigen inbreng zorgen ervoor dat geen dag hetzelfde is. Als medewerker kwaliteit kom je echt overal in onze organisatie.

Wat kun je nog meer verwachten?

 • Een functie met veel vrijheid om werkzaamheden eigen te maken;
 • Een allround functie waarin je op alle niveaus zowel intern als extern contacten hebt;
 • Gemotiveerd en ervaren collega’s;
 • Een afdeling waar de processen en structuren geïntegreerd moeten worden.

Wat breng je mee?

 • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt een MBO/HBO opleiding;
 • Ervaring met ADR, MDR en ISO is een pré;
 • Goede communicatieve uitdrukkingsvaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk) in het Nederlands;
 • Je kent de waarde van een team;
 • Een grote dosis enthousiasme!

Wie zijn wij?

King (100% onderdeel van het beursgenoteerde Bunzl Plc) is een ondernemend bedrijf, dat een breed en duurzaam assortiment van meer dan 45.000 artikelen biedt aan medische en facilitaire disposables binnen (academische) ziekenhuizen, zorginstellingen, zakelijke dienstverlening/ overheid en de schoonmaakbranche. We zijn innovatief en leidend in onze marktsegmenten, waarbij we slimme concepten bieden die consultancy, inkoop, IT, fijnmazige logistiek en administratie combineren. Met een gedreven en enthousiast team van +/- 150 collegae werken we aan een winnende dienstverlening vanuit ons hoofdkantoor in Tiel. Neem eens een kijkje op onze website voor meer informatie!

Waarom wil je bij ons werken?

 • De bedrijfscultuur is informeel met veel aandacht voor mens & resultaat;
 • Samen staan we voor kwaliteit, service, professionaliteit en innovatie, maar ook voor plezier en enthousiasme;
 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, 26 vakantiedagen, een goed pensioen met bijdrage vanuit King, opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke kortingen op collectieve verzekeringen;
 • Tenslotte krijg je, als werknemer van King uiteraard korting op diverse producten! 

Energie om aan de slag te gaan?

Ben je geïnteresseerd en borrelt de energie in je om bij ons aan de slag te gaan? We gaan graag met jou in gesprek. Klik hiernaast op de button “solliciteren” en je sollicitatie komt bij onze HR afdeling terecht.