Medewerkers databeheer

40 uur per week

Draag jij je steentje bij aan het verder uitbouwen van onze databestanden?
Voor de functie van Medewerker Databeheer zijn we op zoek naar iemand die met veel enthousiasme, ervaring en ownership wil werken aan het onderhouden en uitbreiden van onze databestanden samen met een aantal jonge gezellige collega’s.

Wat ga je doen

Op de afdeling Operations onderhouden we de data waarvan iedereen gebruikt maakt en waarmee onze webcontent wordt gevuld. We analyseren en interpreteren data van klanten en bereiden alles voor, voor de toekomst.  

De afdeling Operations is ontstaan na de integratie van twee bedrijven en zal een centrale rol gaan spelen in data opbouw, onderhoud en uitbreiding. We groeien door en hebben daarom behoefte aan een nieuwe enthousiaste collega.

Je bent verantwoordelijk voor het beheren van data en het borgen van de hiervoor relevante processen. Denk hierbij onder meer aan het beheren van content in E-oplossingen en het beheren van centrale prijslijsten. Jij weet straks precies hoe je deze data verwerkt in het ERP- system, Microsoft Dynamics AX. Jouw Excel skills helpen je hierbij. Er is veel afwisseling, van het omzetten van klantengegevens tot data over artikelen en prijzen.

Verbeteren, veranderen en innovatief denken zijn termen die in jouw woordenboek voorkomen. In deze zelfstandige en brede functie heb je veel eigen verantwoordelijkheden en uitdagingen. De informele organisatiecultuur en de ruimte voor eigen inbreng zorgen ervoor dat geen dag hetzelfde is.

Wat kun je nog meer verwachten?

 • Een functie met veel vrijheid om werkzaamheden eigen te maken;
 • Een allround functie waarin je op alle niveaus zowel intern als extern contacten hebt;
 • Een gemotiveerd en ervaren team;
 • Een afdeling waar de processen en structuren geïntegreerd moeten worden.

Wat breng je mee?

 • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt een MBO/HBO opleiding;
 • Ervaring met AX als ERP is een pré;
 • Goede communicatieve uitdrukkingsvaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk) in het Nederlands en Engels;
 • Je kent de waarde van een team;
 • Een grote dosis enthousiasme!

Wie zijn wij?

King (100% onderdeel van het beursgenoteerde Bunzl Plc) is een ondernemend bedrijf, dat een breed en duurzaam assortiment van meer dan 45.000 artikelen biedt aan medische en facilitaire disposables binnen (academische) ziekenhuizen, zorginstellingen, zakelijke dienstverlening/ overheid en de schoonmaakbranche. We zijn innovatief en leidend in onze marktsegmenten, waarbij we slimme concepten bieden die consultancy, inkoop, IT, fijnmazige logistiek en administratie combineren. Met een gedreven en enthousiast team van +/- 150 collegae werken we aan een winnende dienstverlening vanuit ons hoofdkantoor in Tiel. Neem eens een kijkje op onze website voor meer informatie!

Waarom wil je bij ons werken?

 • De bedrijfscultuur is informeel met veel aandacht voor mens & resultaat;
 • Samen staan we voor kwaliteit, service, professionaliteit en innovatie, maar ook voor plezier en enthousiasme;
 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, 26 vakantiedagen, een goed pensioen met bijdrage vanuit King, opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke kortingen op collectieve verzekeringen;
 • Tenslotte krijg je, als werknemer van King uiteraard korting op diverse producten! 

Energie om aan de slag te gaan?

Ben je geïnteresseerd en borrelt de energie in je om bij ons aan de slag te gaan? We gaan graag met jou in gesprek. Klik hiernaast op de button “solliciteren” en je sollicitatie komt bij onze HR afdeling terecht.