King in Tiel zoekt een Kwaliteitsmanager. Is het onderhouden en verbeteren van kwaliteit- en milieubeleid naast je vak ook je passie? Vind je het leuk om jouw kennis over te brengen naar de rest van de organisatie en kun je je collega’s coachen in het verbeteren van de kwaliteit binnen ons bedrijf? Heeft de MDR en ISO geen geheimen meer voor jou? Dan willen wij graag met jou in gesprek.

 

Kwaliteitsmanager

32 uur per week

 

Wat ga je doen

Als Kwaliteitsmanager bij King ben je verantwoordelijk voor ISO, MDR en de hele borging van kwaliteit van proces en product. Je schakelt daarbij zowel intern als extern op alle niveaus bijvoorbeeld met het MT van King, leveranciers en klanten maar ook met onze moeder BUNZL, Kwaliteitsmanagers van andere zusterbedrijven, gemeente, overheidsinstanties, en collega’s van de diverse afdelingen. Intern geef je gevraagd en ongevraagd advies over ISO en QSE zaken en verantwoordelijkheden aan alle stakeholders en stimuleert dat het kwaliteitsbewustzijn door de hele organisatie omarmd wordt. Je ziet toe op de juiste uitvoering van processen en procedures en update het kwaliteitsbeleidsplan en het kwaliteitshandboek. Kwaliteitsrapportages worden door jou opgesteld en gerapporteerd en zorgen ervoor dat jij voorstellen en adviezen kan geven aan het MT ter verbetering van de kwaliteit in de organisatie. Jouw afhankelijkheid wordt gewaarborgd doordat je rechtstreeks aan de Managing Director van King rapporteert.

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde HBO/WO opleiding richting kwaliteit, voedingsmiddelen of medisch kader;
  • Ervaring in het managen van kwaliteitsbeheersystemen, zoals ISO;
  • Kennis en ervaringen met MDR en eventueel GMP;
  • Kennis of ervaring van de medische toepassing van producten is een pré (ziekenhuis toepassing);
  • Kennis en ervaring met Lean six sigma is een pré;
  • Verbinder die samen met afdelingen tot structurele verbeteringen komt;
  • Procesdenker die beschikt over analytisch vermogen;
  • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.

 

Wat bieden wij?

Een informele organisatiecultuur en veel ruimte voor eigen inbreng. Geen dag is bij King hetzelfde. We hebben een “platte” organisatie waarin alle deuren openstaan en iedereen makkelijk te benaderen is. In de functie van Kwaliteitsmanager krijg je te maken met alle facetten van King en daarnaast voldoende ruimte en stimulans om je persoonlijk verder te ontwikkelen.

King staat voor kwaliteit, service, professionaliteit en innovatie, maar ook voor plezier en enthousiasme. We hebben goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, 26 vakantiedagen, een goed pensioen met bijdrage vanuit King, opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke kortingen op collectieve verzekeringen. Uiteraard krijg je als medewerker van King korting op diverse producten uit ons assortiment.

King (100% onderdeel van Bunzl Plc) is een ondernemend bedrijf, welke een breed en duurzaam assortiment van meer dan 50.000 artikelen biedt aan medische en facilitaire afdelingen binnen (academische) ziekenhuizen, zorginstellingen, zakelijke dienstverlening, de overheid en de schoonmaakbranche. We zijn innovatief en leidend in onze marktsegmenten, waarbij we slimme concepten bieden die consultancy, inkoop, IT, fijnmazige logistiek en administratie combineren. Met een gedreven en enthousiast team van ruim 150 collega’s werken we aan een winnende dienstverlening. En dit alles vanuit ons prachtige nieuwe  hoofdkantoor in Tiel. Kijk op king.nl voor meer informatie.

Maak jij het verschil bij King?

Ben je geïnteresseerd om bij en met ons aan de slag te gaan? We gaan graag met jou in gesprek. Klik op “solliciteren” en stuur vandaag nog jouw sollicitatie. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Karlijn Pijnenburg, onze HR adviseur via 06-23394274.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.