EDI-specialist


EDI-specialist

40 uur per week

Draag jij je steentje bij aan het verder uitbouwen van onze elektronische dataverbindingen?
Voor de functie van EDI-specialist zijn we op zoek naar iemand die met heel veel enthousiasme, ervaring en ownership wil werken aan onderhouden en uitbreiden van onze elektronische dataverbindingen samen met een aantal jonge gezellige collega’s.

Wat ga je doen

Operations is de spin in het web voor de uitwisseling van elektronische berichten en het onderhouden van onze stamdata. We onderhouden de data waar iedereen gebruik van maakt en waar onze webcontent mee wordt gevuld. We analyseren en interpreteren data van klanten en bereiden alles voor, voor de toekomst.  

De afdeling Operations is ontstaan na de integratie van twee bedrijven en zal een centrale rol gaan spelen in data opbouw, onderhoud en uitbreiding. We groeien door en hebben daarom behoefte aan een nieuwe enthousiaste collega.

Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden/opzetten van EDI-communicatie met onze klanten en leveranciers. Je koppelt diverse systemen aan elkaar en je hebt hiervoor zowel intern als extern contacten. Begeleiden van EDI-implementaties, opstellen van gebruikershandleidingen en het oplossen, opvolgen en documenteren van incidenten zijn onderdeel van de functie.

Verbeteren, veranderen en innovatief denken zijn termen die in jouw woordenboek voorkomen. In deze zelfstandige en brede functie heb je veel eigen verantwoordelijkheden en uitdagingen. De informele organisatiecultuur en de ruimte voor eigen inbreng zorgen ervoor dat geen dag hetzelfde is.

Wat kun je nog meer verwachten?

 • Een functie met veel vrijheid om werkzaamheden eigen te maken;
 • Een allround functie waarin je op alle niveaus zowel intern als extern contacten hebt;
 • Een gemotiveerd en ervaren team;
 • Een afdeling waar de processen en structuren geïntegreerd moeten worden.

Wat breng je mee?

 • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt een MBO/HBO opleiding;
 • Ervaring met AX als ERP is een pré;
 • Goede communicatieve uitdrukkingsvaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk) in het Nederlands en Engels;
 • Je kent de waarde van een team;
 • Een grote dosis enthousiasme!

Wie zijn wij?

King (100% onderdeel van het beursgenoteerde Bunzl Plc) is een ondernemend bedrijf, dat een breed en duurzaam assortiment van meer dan 45.000 artikelen biedt aan medische en facilitaire disposables binnen (academische) ziekenhuizen, zorginstellingen, zakelijke dienstverlening/ overheid en de schoonmaakbranche. We zijn innovatief en leidend in onze marktsegmenten, waarbij we slimme concepten bieden die consultancy, inkoop, IT, fijnmazige logistiek en administratie combineren. Met een gedreven en enthousiast team van +/- 150 collega’s werken we aan een winnende dienstverlening vanuit ons hoofdkantoor in Tiel. Neem eens een kijkje op onze website voor meer informatie!

Waarom wil je bij ons werken?

 • De bedrijfscultuur is informeel met veel aandacht voor mens & resultaat;
 • Samen staan we voor kwaliteit, service, professionaliteit en innovatie, maar ook voor plezier en enthousiasme;
 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, 26 vakantiedagen, een goed pensioen met bijdrage vanuit King, opleidingsmogelijkheden en aantrekkelijke kortingen op collectieve verzekeringen;
 • Tenslotte krijg je, als werknemer van King uiteraard korting op diverse producten! 

Energie om aan de slag te gaan?

Ben je geïnteresseerd en borrelt de energie in je om bij ons aan de slag te gaan? We gaan graag met jou in gesprek. Klik hiernaast op de button “solliciteren” en je sollicitatie komt bij onze HR afdeling terecht.