Sustainability Coördinator Amsterdam

 

 

Wij zoeken voor onze locatie Amsterdam Houthavens per direct een

Sustainability Coördinator

fulltime/parttime < 32 uur – 40 uur >

 

Werken in een ‘Great Place to Work’  in een uitdagende functie waar jij impact kan en mag maken maken op het gebied van duurzaamheid? Dan is deze rol iets voor jou!

Binnen Allshoes draag jij bij aan de vormgeving en implementatie van onze duurzaamheidsstrategie. Daarnaast krijg jij de vrijheid om zelfstandig projecten te begeleiden en zal jij de sparringpartner worden van onze externe klanten wanneer het gaat om duurzaamheid.

Als Sustainability Coördinator van Allshoes ben jij verantwoordelijk voor de communicatie en het uitbreiden van het Allshoes duurzaamheidsprogramma en ons netwerk. Jij zit regelmatig om tafel met externe partijen en vertegenwoordigd hier Allshoes. Het organiseren van ons sustainability event is een belangrijk onderdeel van ons duurzaamheidsprogramma. Andere activiteiten zijn:

  • Richting bepalen en (her)structurering van onze Sustainability Roadmap en de daaruit voortvloeiende acties en milestones uitzetten;
  • Het ontwikkelen van een ‘Supplier Score Card’ waarin de mate van duurzaamheid van onze leveranciers. Daarnaast bedenk jij proactief initiatieven om hen te betrekken in missie en visie op het gebied van Sustainability;
  • Het monitoren van data-gedreven analyses omtrent de Carbon Footprint en daarop adviezen kunnen uitbrengen;
  • Het ondersteunen en deel uitmaken van de stuurgroep CFA (Circulair Foot Alliance).

Kort samengevat: Een uitdagende functie in een dynamische omgeving met een breed takenpakket waar je zelf vorm aan kan geven. Wij zijn recent uitgeroepen tot een Great Place To Work. Dit maakt werken bij Allshoes een unieke ervaring!                                                                                                                                                         Daar vertellen we je graag persoonlijk meer over.

 

Jij bent onze nieuwe Sustainabillity Coördinatior wanneer:

  • Jij een afgeronde HBO/Universitaire opleiding hebt richting Sustainability;
  • Minimaal twee jaar relevante werkervaring;
  • Aantoonbare affiniteit m.b.t. duurzaamheid;
  • Resultaatgericht, proactief,  ondernemend en in het bezit van goede communicatie-skills;
  • Je kan vinden in onze kernwaarden volharding, durf en team.

Wij bieden:

Een leuke baan in een start-up die tevens ook onderdeel is van multinational Bunzl. Je wordt onderdeel van een jong en ambitieus team. We vinden teamgevoel en persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk en vieren ook zeker onze successen. We bieden goede arbeidsvoorwaarden en natuurlijk ook hybride werken. Daarnaast heb je 26 vakantiedagen (fulltime), kan je extra vakantiedagen bijkopen en hebben we een goede pensioenregeling.

Maar dit is niet alles! Wij stimuleren iedereen met het openbaar vervoer naar werk te komen. Naast een 100% vergoeding, sluiten wij ook een Swap fiets abonnement voor je af wanneer je buiten Amsterdam woont. Binnen mum van tijd ben je bij ons prachtige pand in Amsterdam Houthavens.

 

 

Where Protection meets Style. Dit is Allshoes!

Allshoes heeft als eerste in een traditionele markt coole safety sneakers geïntroduceerd. Deze innovatiekracht en volharding kenmerkt ons team. We kiezen ons eigen pad als organisatie! We werken elke dag met een team van gedreven mensen waar ieder zijn eigen expertise en enthousiasme heeft om elkaar verder te helpen. We motiveren en inspireren elkaar en vinden het belangrijk dat iedereen met veel plezier bij ons werkt. We vinden het belangrijk onze successen samen te vieren en ook onze vrijdag met een borrel af te sluiten!

Sinds 2021 is Allshoes partner van het Koplopernetwerk van MVO Nederland. Hiermee behoren wij bij de meest ambitieuze en gedreven ondernemers op het gebied van duurzaamheid in Nederland. Samen proberen wij de transitie naar een nieuwe (circulaire) economie te versnellen. We streven ernaar om in 2025 volledig circulair te zijn. Ambitieus? Zeker! Ben jij degene die ons gaat helpen om dit te realiseren?

We vertellen je graag meer over deze mooie functie en onze organisatie.

Wij zien je motivatie en CV graag tegemoet via de “solliciteren” knop t.a.v. Eefje Hutjes (HR). Alleen reacties die via deze weg binnen komen worden in behandeling genomen. Voor vragen kun je contact opnemen met Eefje via 06- 303 539 50. In de week van 20 juni zullen wij de eerste gesprekken voeren. 

Allshoes is a Bunzl company. Meer weten over ons mooie bedrijf? Kijk dan op www.allshoes.eu

Acties