Magazijnmedewerker

Ben jij nauwkeurig, hardwerkend en steek jij graag de handen uit de mouwen? Voor ons magazijn in Alkmaar zijn wij per direct op zoek naar een magazijn medewerker. De functie is zowel parttime als fulltime te vervullen tot september 2022 en eventueel langer! 

where Protection meets Style

 

Allshoes Benelux is een specialist in safety footwear. Wij zijn succesvol doordat we veiligheidsschoenen op de markt brengen die zich onderscheiden in sportiviteit en modieuze uitstraling. De schoenen voldoen daarbij natuurlijk aan alle wettelijke veiligheidsvoorschriften. Allshoes verkoopt alleen A merken, zoals Redbrick, Grisport en MrMiles.

In ons bedrijf staat ondernemerschap, teamgeest en durf centraal. We zijn een modern bedrijf met een enorme groeiambitie. Wij spelen in de markt om te winnen en durven risico's te nemen. Dit kunnen wij niet zonder ons zelfsturende magazijnkrachten in Alkmaar die dagelijks voor iedereen klaar staan en ervoor zorgen dat alle bestellingen de deur uitgaan aan het einde van de dag. 

Elke magazijnkracht draagt de verantwoordelijkheid over een onderdeel van het proces op een werkdag. Dat betekent ook dat je takenpakket zeer divers kan zijn omdat we houden van afwisseling en in werkzaamheden rouleren. Zo mag je (indien gecertificeerd) een heftruck besturen om orders te verzamelen of neem je de geretouneerde pakketten in behandeling. 

Wij zoeken voor ons magazijn in Alkmaar per direct een

Magazijnmedewerker

fulltime/parttime <16 uur t/m 32 uur>

Wij verwachten

  • Beschikbaar van maandag t/m donderdag
  • Een teamplayer die goed kan samenwerken maar ook zelfstandig
  • Jij wil minstens 16 uur werken en maximaal 32 uur. Hierin mag je zelf jouw voorkeur uitspreken
  • Beschikbaar is voor tenminste de zomerperiode tot september 2022
  • Jij gaat hoogstens twee weken op vakantie in de zomerperiode

Je kiest voor Allshoes omdat

  • Een marktconform salaris op basis van ervaring
  • Je op zoek bent naar een functie met veel zeggenschap en vrijheid
  • Graag werkt in een hecht team van 10 vaste medewerkers die loyaliteit erg belangrijk vinden
  • Verlenging van het contract behoort zeker tot de mogelijkheden! Afhankelijk van goed functioneren en jouw wensen, kijken we samen naar de mogelijkheden. 

Kom jij ons team versterken of wil je graag iets meer informatie?

Stuur dan een korte motivatie en toelichting werkervaring naar eefje.hutjes@allshoes.eu of bel 06- 303 539 50

Acties