(Intern) Business Intelligence Specialist

 

Wij zoeken voor onze locatie Amsterdam Houthavens per direct een

Business Intelligence - Power BI

fulltime/parttime < 32 uur – 40 uur >

Internship of tijdelijke opdracht ca. 3 maanden
 

 

Werken in een ‘Great Place to Work’  in een uitdagende functie waar jij impact kan en mag maken maken op het gebied van Business Intelligence? Dan is deze rol iets voor jou!

Ben jij op zoek naar een leerzame, energieke (afstudeer)stage of een tijdelijke opdracht? Per direct is Allshoes op zoek naar een proactieve Power BI Specialist. In de huidige situatie heeft Allshoes een Business Intelligence systeem waarin alle informatie staat verwerkt in verschillende tabbladen. Een prachtig systeem waar de basis al van staat.

Door de snelle groei van Allshoes zijn de gegevens in het Business Intelligence systeem van cruciaal belang voor het verkoopproces. De kerngegevens en de USP’s van de producten zouden voor onze accountmanagers in één oogopslag inzichtelijk moeten zijn.

Dit wil Allshoes doen door het klantenbestand inzichtelijk te maken in het huidige Business Intelligence systeem. Hierin gaat het met name om het koppelen van het bestaande ERP systeem Customer Service met Business Intelligence, dit te integreren samen met de marketing statistieken in combinatie met de verkoopcijfers. Daarnaast wil Allshoes het systeem vullen met extra informatie die invloed kunnen hebben op het koopgedrag van onze klanten. Uiteindelijk moeten de samengevoegde grafieken met het bestaande Power BI systeem een dash- board creëren.

Wat ga je doen?

• Je denkt mee binnen de lopende projecten over het optimaliseren van het gebruik van data, het automatiseren van rapportages en het integreren van data in een dashboard.

• Meedenken over verbeteringen van de database omgeving.

• Vernieuwingen van functionaliteiten die op de wensenlijst staan implementeren.

• Analyseren, verbeteren en automatiseren van bestaande processen.

• Het onderhouden en optimaliseren van de productdatabase in ons POS systeem

Kort samengevat: Het is een uitdagend project met een duidelijk gewenst eindresultaat. Hierin krijg je van ons alle faciliteiten die ervoor nodig zijn en ondersteuning van het ervaren sales team. en uitdagende functie in een dynamische omgeving met een breed takenpakket waar je zelf vorm aan kan geven. Wij zijn recent uitgeroepen tot een Great Place To Work. Dit maakt werken bij Allshoes een unieke ervaring! Daar vertellen we je graag persoonlijk meer over.

Je kiest voor Allshoes omdat:

  • Je op zoek bent naar een functie met veel zeggenschap en vrijheid;
  • Je ruimte en vrijheid krijgt om jezelf verder te ontwikkelen en te ontplooien;
  • Je onderdeel wilt zijn van een hard groeiend bedrijf met veel potentieel;
  • Je krijgt een goede (stage)vergoeding of arbeidsvoorwaarden en een unieke kans om meer te leren. 

Wij bieden:

Een leuke baan in een start-up die tevens ook onderdeel is van multinational Bunzl. Je wordt onderdeel van een jong en ambitieus team. We vinden teamgevoel en persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk en vieren ook zeker onze successen. We bieden goede arbeidsvoorwaarden en natuurlijk ook hybride werken. 

 

 

 

 

 

Where Protection meets Style. Dit is Allshoes!

Allshoes heeft als eerste in een traditionele markt coole safety sneakers geïntroduceerd. Deze innovatiekracht en volharding kenmerkt ons team. We kiezen ons eigen pad als organisatie! We werken elke dag met een team van gedreven mensen waar ieder zijn eigen expertise en enthousiasme heeft om elkaar verder te helpen. We motiveren en inspireren elkaar en vinden het belangrijk dat iedereen met veel plezier bij ons werkt. We vinden het belangrijk onze successen samen te vieren en ook onze vrijdag met een borrel af te sluiten!

Sinds 2021 is Allshoes partner van het Koplopernetwerk van MVO Nederland. Hiermee behoren wij bij de meest ambitieuze en gedreven ondernemers op het gebied van duurzaamheid in Nederland. Samen proberen wij de transitie naar een nieuwe (circulaire) economie te versnellen. We streven ernaar om in 2025 volledig circulair te zijn. Ambitieus? Zeker! Ben jij degene die ons gaat helpen om dit te realiseren?

We vertellen je graag meer over deze mooie functie en onze organisatie.

Wij zien je motivatie en CV graag tegemoet via de “solliciteren” knop t.a.v. Eefje Hutjes (HR). Alleen reacties die via deze weg binnen komen worden in behandeling genomen. Voor vragen kun je contact opnemen met Eefje via 06- 303 539 50. In de week van 20 juni zullen wij de eerste gesprekken voeren.

Allshoes is a Bunzl company. Meer weten over ons mooie bedrijf? Kijk dan op www.allshoes.eu

Acties