Accountmanager Inside Sales

Wij zoeken voor onze locatie Amsterdam Houthavens per direct een

Accountmanager Inside Sales

fulltime/parttime < 32 uur – 40 uur >

Werken in een ‘Great Place to Work’  in een uitdagende functie waar jij impact kan en mag maken op het gebied van Sales? Dan is deze rol iets voor jou!

Als Accountmanager Inside Sales weet jij als geen ander hoe belangrijk een goede klantrelatie is en weet jij dit uit te bouwen. Jij kent de onze (potentiële) klanten en accountmanagers en weet als geen ander dat zij zonder jouw advies het optimale resultaat niet kunnen bereiken.

Vanuit ons prachtige pand in de houthavens van Amsterdam ben jij verantwoordelijk voor de (digitale) up-selling en cross-selling naar onze klanten. Door de huidige technologie kan jij op afstand de behoefte van (potentiële) klanten achterhalen, kansen signaleren en op basis van data-gedreven informatie een verkoopstrategie bepalen. Deze functie is een verbinding tussen de Customer Service en de Accountmanagers. Dat betekent dat jij:

  • Klantgroepen kan segmenteren en structureren met behulp o.b.v. data uit het Business Intelligence programma;
  • Ad-hoc kan schakelen en deze veranderingen kan implementeren in een aangepaste offerte en secuur kan verwerken in onze programma’s;
  • Verantwoordelijk bent voor de warme acquisitie onder het klantenbestand zoals het follow-up geven aan contactmomenten en het signaleren van mogelijkheden;
  • Leergierig bent, vragen durft te stellen en bovenal nieuwsgierig bent om onze B2B en B2C klanten te leren kennen.

Kort samengevat: Een uitdagende functie voor een leergierig, commercieel talent met brede interesse in Sales, Finance en Supply Chain. Een uitdagende functie in een dynamische omgeving met een breed takenpakket waar je zelf vorm aan kan geven. Wij zijn recent uitgeroepen tot een Great Place To Work. Dit maakt werken bij Allshoes een unieke ervaring! Daar vertellen we je graag persoonlijk meer over.

Jij bent onze nieuwe Accountmanager Inside Sales, wanneer:

  • Jij een afgeronde HBO werk & denkniveau;
  • Minimaal twee jaar relevante werkervaring in een sales functie zoals Sales, Accountmanager, Commercieel Binnendienst;
  • Resultaatgericht, proactief,  ondernemend en in het bezit van goede communicatie-skills;
  • Je kan vinden in onze kernwaarden volharding, durf en team.

Wij bieden:

Een leuke baan in een start-up die tevens ook onderdeel is van multinational Bunzl. Je wordt onderdeel van een jong en ambitieus team. We vinden teamgevoel en persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk en vieren ook zeker onze successen. We bieden goede arbeidsvoorwaarden en natuurlijk ook hybride werken. Daarnaast heb je 26 vakantiedagen (fulltime), kan je extra vakantiedagen bijkopen en hebben we een goede pensioenregeling.

Maar dit is niet alles! Wij stimuleren iedereen met het openbaar vervoer naar werk te komen. Naast een 100% vergoeding, sluiten wij ook een Swap fiets abonnement voor je af wanneer je buiten Amsterdam woont. Binnen mum van tijd ben je bij ons prachtige pand in Amsterdam Houthavens.

   

 

Where Protection meets Style. Dit is Allshoes!

Allshoes heeft als eerste in een traditionele markt coole safety sneakers geïntroduceerd. Deze innovatiekracht en volharding kenmerkt ons team. We kiezen ons eigen pad als organisatie! We werken elke dag met een team van gedreven mensen waar ieder zijn eigen expertise en enthousiasme heeft om elkaar verder te helpen. We motiveren en inspireren elkaar en vinden het belangrijk dat iedereen met veel plezier bij ons werkt. We vinden het belangrijk onze successen samen te vieren en ook onze vrijdag met een borrel af te sluiten!

Sinds 2021 is Allshoes partner van het Koplopernetwerk van MVO Nederland. Hiermee behoren wij bij de meest ambitieuze en gedreven ondernemers op het gebied van duurzaamheid in Nederland. Samen proberen wij de transitie naar een nieuwe (circulaire) economie te versnellen. We streven ernaar om in 2025 volledig circulair te zijn. Ambitieus? Zeker! Ben jij degene die ons gaat helpen om dit te realiseren?

We vertellen je graag meer over deze mooie functie en onze organisatie.

Wij zien je motivatie en CV graag tegemoet via de “solliciteren” knop t.a.v. Eefje Hutjes (HR). Alleen reacties die via deze weg binnen komen worden in behandeling genomen. Voor vragen kun je contact opnemen met Eefje via 06- 303 539 50. In de week van 20 juni zullen wij de eerste gesprekken voeren.

Allshoes is a Bunzl company. Meer weten over ons mooie bedrijf? Kijk dan op www.allshoes.eu

Acties