Het allerliefste staat Rochelle op haar ski's in een sneeuwwit Oostenrijks landschap, maar bij Allshoes heeft ze het ook erg naar haar zin. Rochelle nam ons mee in haar werkzaamheden, én vertelde hoe het is om onderdeel van het Allshoes-team te zijn. Lees snel verder.

Customer Service Specialist

“Ik ben verantwoordelijk voor zowel de B2B als B2C orderstroom, debiteurenbeheer, crediteurenbeheer, het beoordelen van Retouren en ik ben het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. In het ERP systeem zoek en verwerk ik alle klant- en bestelinformatie, maar in totaal werken we wel met zo'n zes verschillende systemen: voor B2B zijn deze anders dan voor B2C klanten,” legt Rochelle uit.

Niet alleen voor alle klanten is Rochelle een belangrijk contactpersoon, maar ook voor haar collega’s intern. “Ik heb veel contact met Finance, de Supply Chain Planner en het distributiecentrum in Alkmaar. Bijvoorbeeld voor het bespreken van debiteuren, inkoopplanningen en voorraden. Daarvoor hebben we regelmatig overleg. De samenwerking tussen de afdelingen is goed, iedereen levert een bijdrage met zijn of haar eigen talent.”

Aan de slag bij Allshoes

Rochelle heeft HBO Leisure & Eventmanagement gestudeerd. Toen ze afstudeerde in 2020 volgde de ene na de ander lockdown elkaar op, en was de evenementenbranche niet de meest levendige. De vacature van Allshoes sprak Rochelle aan. Zodoende werkt ze alweer bijna twee jaar bij Allshoes.

“Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan met alle facetten van het op de markt brengen van een product of dienst. En ik ben echt een regeltype, wat natuurlijk inherent is aan deze job,” vertelt ze. “En ik krijg heel veel vrijheid en eigen initiatieven worden gewaardeerd. Ondernemerschap leeft hier enorm.”

Een werkplek waar je echt jezelf kunt zijn

“Ik ga met plezier naar mijn werken dat komt vooral doordat ik bij Allshoes echt kan zijn wie ik ben. Het team is heel leuk: er zijn zelfs hele hechte vriendschappen ontstaan met collega's! We zijn met een diverse kliek, maar iedereen kan het goed met elkaar vinden. En dat is iets waar ik veel waarde aan hecht,” aldus Rochelle.

En naast hard werken, is er bij Allshoes ook genoeg ruimte voor ontspanning. “Morgen hebben we toevallig weer een bedrijfsuitje, waarbij er verschillende activiteiten in Wijk aan Zee op de planning staan. Natuurlijk met borrel en BBQ. Verder komen er regelmatig sprekers op kantoor, stoppen we iedere vrijdag een uurtje eerder om te borrelen en hebben we wel eens sportdagen met het team. In september gaat er ook een groepje Allshoes collega's meedoen aan de Dam tot Dam loop, waarvoor ze na werk al druk aan het trainen zijn!” vertelt Rochelle enthousiast.

Duurzaamheid en vakkennis

Ook duurzaamheid staat hier hoog in het vaandel: in november organiseert Allshoes bijvoorbeeld een duurzaamheidsevent voor klanten, waar nieuwe marktontwikkelingen en verduurzamingen worden besproken. Ze vindt het heel leuk dat haarafdeling ook aanwezig mag zijn bij dit evenement. Het is een leuke afwisseling op onze dagelijkse werkzaamheden.

Allshoes is specialist op gebied van veiligheidsschoenen.“Bij Allshoes werken mensen die echt weten waar ze het over hebben en veel ervaring hebben, maar ook veel jonge collega's. De samenwerking is heel open: je kunt zo naar iemand toe lopen en collega's helpen elkaar graag. Allshoes is een succesvol bedrijf en daar zijn we met zijn allen verantwoordelijk voor.”

Is Allshoes ook iets voor jou?

Zoek jij ook een jonge, dynamische werkplek waar je kunt zijn wie je bent en hierom gewaardeerd wordt? Misschien vind je jouw droombaan dan wel tussen de Allshoes vacatures. Staat hij er nog niet tussen? Stel dan een Job-alert in, zodat je als eerste op de hoogte bent van nieuwe relevante vacatures.