Young Talent Program

Dé kans om jezelf te ontwikkelen in een professionele, ondernemende en internationale omgevingFor English please click here. 

Het Bunzl Young Talent Program is een anderhalf jaar durende traineeship binnen Bunzl, waarbinnen je als jong talent in 18 maanden 3 opdrachten uitvoert. Afhankelijk van jouw talent voer je deze opdrachten uit op gebied van:

  • Digitale technologie
  • Supply chain & Operations
  • Inkoop
  • Finance

Je bent volledig onderdeel van het team met bijbehorende verantwoordelijkheid. 

Plaats & Tijd

Het programma start 2 keer per jaar en is opgebouwd uit 3 periodes van elk 6 maanden. Je start in Nederland bij 1 van onze Bunzl bedrijven met je eerste opdracht. De daaropvolgende 6 maanden breng je door bij een van onze Europese bedrijven, waar je je 2e opdracht zult vervullen. De laatste 6 maanden vinden wederom plaats bij een ander Bunzl bedrijf, dit kan binnen Nederland of wederom in Europa zijn. Door in totaal bij 3 diverse bedrijven te werken, krijg je een breed beeld van de diversiteit aan bedrijven, bedrijfsvoering, cultuur en kennis binnen één beursgenoteerde onderneming.
Het eerst volgende programma start 2 januari 2020.

Wat

Bij je start krijg je een persoonlijke mentor toegewezen, die jouw gedurende de 18 maanden dat je bij Bunzl traineeship loopt, zal begeleiden. Hij of zij staat dus voor jou klaar, ongeacht bij welk bedrijf je op dat moment ook zit. Natuurlijk is er binnen elk bedrijf zelf ook iemand die jou coacht en begeleidt.
Je krijgt binnen alle 3 de Bunzl bedrijven een 360 graden visie doordat je op alle afdelingen zult meelopen.
Daarnaast heb je samen met de andere deelnemers van dit programma elke 6 maanden een samenkomst waarin je ervaringen deelt.

Jij

Jij bent net afgestudeerd aan de HBO of WO en hebt maximaal 2 jaar werkervaring na afronding van je opleiding.
Je bezit ondernemerseigenschappen, internationale ervaring en/of andere buitenschoolse activiteiten zoals een stage, een eigen bedrijf of een bestuursjaar.
Je spreekt vloeiend Engels en een andere Europese taal en bent niet ouder dan 25 jaar.
Je hebt de potentie en de capaciteit om snel te groeien en wilt je carrière graag starten bij een internationaal bedrijf van formaat.

Wij bieden

Bij Bunzl investeren we graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Dit Europese traineeship bevat dan ook alle ingrediënten voor een interessante start van jouw carrière.
Verder bieden wij:

  • Een start salaris van ruim € 2700,- bruto per maand
  • 27 vakantiedagen
  • 3 uitdagende rollen in 1,5 jaar, die niet alleen zorgen voor enorme persoonlijke groei maar die ook de kans bieden om te ontdekken waar je écht goed in bent
  • Leren van en met leuke collega’s binnen verschillende vakgebieden
  • Werken in een internationale omgeving

Wil jij graag meer weten of ben jij klaar om je cv en motivatie naar ons op te sturen? Neem dan contact op met Carin Hartemink: carin.hartemink@bunzl.nl of bel  026 384 38 38

Meer weten over Bunzl? Klik dan hier.