ERVARING OPDOEN BIJ BUNZL

Wil je graag stage lopen bij één van Bunzl’s werkmaatschappijen? Dat kan! Je kunt stagelopen bij Sales, Human Resources, Purchase, Marketing, E-commerce, Logistiek en Finance. Als stagiair ervaar je wat onze professionals dagelijks beleven en krijg je een goed beeld van de werkzaamheden die je te wachten staan als je misschien bij de werkmaatschappij in vaste dienst komt. Ook zijn er regelmatig interessante afstudeerprojecten

Wie ben jij?


Je bent een talentvolle en ambitieuze student. Je wilt jezelf ontplooien en vaardigheden, inzichten en relaties opbouwen die de rest van je carrière van pas komen.
Daarvoor kies je niet voor zomaar ieder bedrijf maar, voor een organisatie met een internationale achtergrond. Een bedrijf waarbij globale lijnen worden gecombineerd met lokale kennis en kunde. Juist deze tweezijdigheid maakt het voor jou extra aantrekkelijk om bij Bunzl aan de slag te willen.

Enthousiast?

Ben jij enthousiast en wil je meteen solliciteren? Dat kan! Solliciteren kan met CV en motivatiebrief bij de verschillende Bunzl werkmaatschappijen zelf.

Onder WERKEN BIJ BUNZL vind je de verschillende werkmaatschappijen en hun vacatures. Wie weet, ben jij straks onze nieuwe collega!

ZIJ GINGEN JE VOOR

Bunzl Nederland is onderdeel van Bunzl plc - 2020

© 2019