BLIJVEND IN ONTWIKKELING

We vinden het belangrijk dat collega’s zich blijven ontwikkelen. Doordat onze werkmaatschappijen zo snel groeien, ontwikkel je je bij Bunzl bijna vanzelf. Om je naast deze natuurlijke ontwikkeling uit te dagen, heeft Bunzl onder meer de Bunzl Academy. Een eigen academy met een verscheidenheid aan workshops, gegeven door externe trainers maar ook door vakbekwame collega's. Binnen onze academy komen er diverse disciplines aan bod, van specifieke vakkennis tot aan het trainen van soft skills. Aan jou de keuze waar jouw persoonlijke behoefte ligt.

 

Naast deze workshops biedt Bunzl ook een online learning platform aan. Met meer dan 100 trainingen de je kunt volgen waar en wanneer het jou uitkomt, kun je je blijven ontwikkelen!

 

 


AANBOD

 

Ons Bunzl Academy aanbod sluit zoveel mogelijk aan bij de behoefte van onze medewerkers. Dat begint bij basisbehoeften zoals veiligheid en gezondheid op de werkvloer, waarbij het aanbod bestaat uit Safety Awareness trainingen, trainingen over een goede werkhouding, maar ook stress management en vitaliteitstrainingen worden aangeboden. Alles om onze medewerkers duurzaam inzetbaar te houden. Naast deze basis bieden we verschillende trainingen die jouw vakkennis verbreden en verdiepen, dat kan gaan om praktische product trainingen, maar ook om trainingen die jouw inkoop- , verkoop- of management skills uitbreiden.
Ook is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, trainingen zoals zelfontwikkeling, omgaan met tegenslagen en energiemanagement zijn daar voorbeelden van.

 

Als organisatie vinden wij dat we ook een verantwoordelijkheid hebben onze medewerkers training aan te bieden op belangrijke onderwerpen die spelen in de maatschappij. Onderwerpen die onze visie onderstrepen en waarbij we graag bijdragen aan de maatschappelijke ontwikkeling / vooruitgang. Onderwerpen als diversiteit, inclusie en vrouwelijk leiderschap zijn daar een goed voorbeeld van.

De Bunzl Academy biedt dus een zeer breed aanbod waar altijd iets tussen zit dat bij jou en jouw ontwikkelingsplan past. Van praktisch tot aan persoonlijk. Door jouw ontwikkeling ontwikkelen wij ons als organisatie ook!

 

 

 

Bunzl Nederland is onderdeel van Bunzl plc - 2020